PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال کامپیوتر به تلویزیون



ardavan_2008
November 15th, 2009, 14:41
سلام

بچه ها می خواستم PCرو به تلویزیون وصل کنم به نظرتون چی کار باید کنم تا بتونم متصل کنم؟


VGA:8600 GEforce
TV:سSAMSUNG---WS32Z30

بی زحمت کامل راهنمایی کنید تا بتونم وصل کنم این دوتا رو به هم ممنون :hmm::bottle:

MOHSEN_PIXON
November 15th, 2009, 14:49
پستي كه lord mysterious جان نوشته رو بخون اينجا.[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

ardavan_2008
November 16th, 2009, 10:57
همین دیگه نمیدونم چی کار کنم؟!!کدوم کابلها به هر دو می خوره؟و یا چه شکلی از خروجیه باید پشت tvباشه؟(تا بشه تشخیص داد که چی میخوره بهش)


مثلا s-vidioرو امتحان کردم نشد اون فیش سیاه رو به pc و زرده رو به tvوصل کردم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم


ممنون

MOHSEN_PIXON
November 16th, 2009, 16:01
دقيقا" همين فيش رو من امتحان كردم و تصوير اومد.مشكلي هم نداشت.بايد روي video باشينا! وقتي كابل رو وصل ميكنين.

ardavan_2008
November 17th, 2009, 00:30
واسه من نیومد هیچی اصلا...کسی میتونه یه راهنمایی کنه حسابی؟...

ardavan_2008
November 18th, 2009, 21:03
کسی نبود یه راهنمایی کنه؟

ardavan_2008
November 23rd, 2009, 11:21
یکی یه راهنمایی بکنه دیگه...

lord mysterious
November 23rd, 2009, 13:01
میشه از فیشهای پشت تلویزیون و کامپیوتر عکس بگیرین؟

Paiz
November 24th, 2009, 07:41
خوب يه فيش داره بنام S-Video و يه مبدل داره كه وصلش ميكني به AV تلويزيون و سيستمتو ريست كني حتما تا تصوير بياد

ardavan_2008
November 24th, 2009, 22:15
از پشت تلویزیون بعید میدونم بشه اما سعی میکنم تا یه عکسی بگیرم...

ardavan_2008
December 1st, 2009, 20:01
ببخشید کمی دیر شد این هم عکسها :


اگر کسی میدونه چطور میشه این کار رو انجام داد لطفا بگه...

ardavan_2008
December 3rd, 2009, 14:57
کسی کمک نمیکنه؟

lord mysterious
December 3rd, 2009, 15:20
ببخشید دیر شد
سما کابلی که خریدین رو به اون پورت بغل یکیه مانیتور که میزنین هیچ اتفاقی نمیفته؟
باید توی تنظیمات کارت گرافیکتون خروجی رو بهش بدین

ardavan_2008
December 3rd, 2009, 17:04
اون قسمت فیش سیاه رو که به کامپی.تر میزنم قسمت زردشم به الویزیون اما هیچ چیزی نشون داده نمیشه ....؟؟تون موقع به مانیتور دسترسی ندارم...مشکل چیه این وسط؟

alireza1979
December 3rd, 2009, 20:21
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

باید در تنظیمات کارت گرافیکت گزینه Display View رو در حالت Dual Mode قرار بدی

tafa
December 26th, 2009, 16:56
تو لپ تاب چطوری میشه به تلویزیون وصل کرد ؟
ضمنا اینم بگم که لپ تاب یه خروجی برای مانیتور داره اما برای تلویزیون نه !
حالا اگه کسی خاست به تلویزیون وصلش کنه چی کار باید بکنه ؟

ne555
December 26th, 2009, 18:20
لپتاپ شما پورت HDMI داره؟
تلویزیونتون چطور؟
تلویزیونتون HD هست؟
لپتاپ شما خروجی S-video داره؟
لپتاپ یا تلویزیون شما پورت DVI داره؟
شما می توانید از این مبدل ها استفاده کنید:

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

tafa
December 26th, 2009, 18:50
سلام مجدد

لپ تاب فقط یه خروجی برای مانیتور به شکل زیر داره :
نوع لپ تاب هم Asus F80Q series هستش


[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]


تلویزیون هم که سه فیشه هست که دو تاش av1 , av 2
زرد و قرمز و سفید داره

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

و یکی برای دی وی دی داره با نام کامپوننت Y Pb Pr که اونم سه فیش داره با رنگهای آبی و سبز و قرمز مثل av ها

ممنون میشم راهنمایی کنید

قربونتون