PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دور پنجم مسابقات بیلیارد ترفندستان

صفحه ها : [1] 2 3

hamid reza
December 28th, 2009, 16:51
با سلام خدمت بروبچ ترفندستان

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

قصد دارم تو این تاپیک مسابقان بیلیارد آنلاین راه بندازم البته بستگی به علاقه مندی شما دوستان داره
هر کس علاقه مند به شرکت در این بازی هاست میتونه ابتدا از لینک زیر آخرین آپدیت این بازی رو دانلود کنه
لینک دانلود (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)از سرور سایت اصلی با حجم 27 مگابایت
بازی از گرافیک و فیزیک خیلی خوبی برخورداره [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) و بازی کردن خیلی راحته ترجیحا ADSL دار ها توصیه میکنم اما بازی با دیال آپ هم به راحتی اجرا میشه پس نگران نباشید اگر اینترنت پر سرعت ندارید
برای شروع بازی بعد از نصب باید یک اکانت بسازید و عضو شوید که از ساخت اکانت ترفندستان راحت تره :bedding:
بعد از ساخت اکانت برای شرکت در جام ترفندستان باید نام کاربری در بازی خودتونو اینجا قرار بدید

این بازی ها به صورت 3Part برگذار میشه و در ادامه جزعیات بیشتری رو قرار میدم
امیدوارم با این مسابقه لحظات خوشی رو با دوستان عزیز داشته باشیم :uglyadvice:

برای دوستانی که با دانلود بازی مشکل دارند

لینک دانلود بازی بیلیارد ترفندستان: لینک مستقیم از ترفندستان (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

قوانین مسابقات

توجه : نکته مهم
این عکس که میذارم نوع استاندارد بازیه که در مسابقات باید رعایت کنید

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

اگر پول کم دارید با توافق حریف میتونید مبلغ بازی Stake رو کم کنید ولی مجاز به تغییر بقیه آیتم ها نیستید
3 پارت همون بخش بالاس که نوشته Match 3 Frame که با کلیک روی اون وارد بخش 3 پارت میشین
در این بخش بازی بازیکن ها سه بار با هم بازی خواهند کرد هر کس 2 بازی رو ببره برنده کل بازی هستش
اگه دوبار پی در پی ببره دیگه بازی سومی در کار نیست

- بعد از برد در هر بازی باید نتیجه بازی و تعداد رو (که مثلا 2-0 بردید یا 2-1 ) در این تاپیک حتما در همون شب اعلام کنید .
- در صورتی که یکی از بازیکن ها DisConnect بشه از بازی به هر دلیلی که باشه اگر در پارت اول باشه بازی دوباره تکرار میشه و در صورت تکرار بازیکن بازنده اعلام میشه اما اگر در پارت 2 یا 3 باشه نتیجه پارت های قبل محفوظه و پارت بعدی برگزار میشه .
باز هم تکرار میکنم این کار در صورتی است که قطع ارتباط فقط یکبار تکرار شود سعی کنید در موقع بازی از دانلود و باز کردن صفحه Browser خودداری کنید تا بازی روان اجرا بشه
- برای اینکه بعد از برد یا دیسکانکت حریف حقتون ضایع نشه سیو بازی رو که در مسیر زیر است حتما در فولدری نگه دارید تا در صورت مشکل برای من ارسال کنید و در آخر بازی از بردتون Screenshot بگیرید .
- بازی ها در وقت تعیین شده برگزار میشود که روز قبل بازی از این تاپیک اعلام خواهد شد .
- بچه هایی که نمیتونن غیر از یک روز خاص بازی کنن باید قبل از زمان بازیشون با حریفانشون هماهنگ کنن تا زمان دیگری بازی کنن در صورتی که هماهنگ نشه بازنده خواهند بود و حذف میشن و حریف به دور بعد میره .

- در صورتي كه در وقت تعيين شده براي بازي يكي از بازيكنان حضور پيدا نكرد بازيكن ديگر بايد 15 دقيقه منتظر بماند بعد از ان بيايد ونيامدن حريف را در اين تاپيك ثبت كند تا برنده بازي شناخته شود اگر ثبت نكند بازي بدون نتيجه وامتياز خواهد بود .
مثلا اگر زمان بازی 8:00 شب است تا 8:15 حریف نیامد و تماس هم نگرفت بنده بازی باید تا آخر همان روز اعلام کند اگر اعلام نشه هر دو حذف میشن .
- کسانی که تازه اومدن بگم برای بازی برین تو 3 پارت که تو بازی نوشته match 3 frame رو اون کلیک بزنین اگه اسم حریفتون رو دیدن یک بار روش کلیک بزنین و از پایین گزینه پلی گیم رو بزنید اگر حریفتون رو ندید اپن تیبل کنین که گوشه سمت چپ بازی قرار داره .
و اگه پیشنهادی اومد اسمش رو نگاه کنین ببینین اگه حریفتون بود قبول کنین اگه نبود ردش کنین

دوستانی که ثبت نام کرده اند :

[ID یاهو] (یوزر بازی) یوزر ترفندستان

harry_4553 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (harry_4553) [harry_4553]
Alfonso (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (Alfons0)
hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (Master.of.8club) [hami_taatu]
shoroeno (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (shoroeno) [shoroeno]
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.
purya rj (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (purya rj)
mr master (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (MR MASTER)
iignoree (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (iignoree) [iignoree]
hamzeh_rfj (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) ( hamzeh_rfj ) [hamzeh_rfj]
paradi3 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)( paradis) [masoud.avard]
cs-123 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) ( cs-123 )
dangerman (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (dangerman)
mostafa-bep (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (mostafa-bep) [mosti_200x]
farzadfff (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (farzadfff) [sh3pesh]
halVlid_Steps (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (IraniaN_BoY) [hamid_wilson007]
آرش (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (a.tarfandestan) [lnasz2008]
Samet_0866 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (Samet_0866) [Samet_0866]
hadi_shakh (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) (T E H R A N) [pedare.massenger]

یه سری قوانین جدید میخوام بزارم که دیگه بازیها مثل بازی دور قبل عقب نیفته.

1- بازیها فقط روزهای شنبه و سه شنبه انجام میشه.
2- بازیهای روزهای شنبه تا دو نشبه شب باید نتیجش مشخص بشه یعنی اگه بخوایید دیر تر نهایتش 2 روز. بازیهای روزهای سه شنبه هم تا پنج شنبه شب باید نتیجش مشخص باشه حتما.
3- بازیهای 2-0 تیم برنده 3 امتیاز میگیره. بازیهای 2-1 تیم برنده 2 و تیم بازنده 1 امتیاز میگیره. (باید فرق بکنه نتایج)
4- اگه بازی تا شروع مسابقه روز جدید نتیجش مشخص نباشه و هیچ خبری هم از دو طرف نباشه بازی 0-0 اعلام میشه که هیچ کدوم از بازیکنان امتیازی نمیگیرن. پس کسی که قویتر هست و میتونه برنده بشه ضرر میکنه.
5- هر کسی فقط یک بازی رو میتونه عقب بندازه (فقط یکی) یعنی یکی نمیرسه بازی هفته 2 خودش رو مثلا انجام بده میتونه با صحبت با طرف مقابل بازی رو بندازه به هر وقتی که میخواد (نهایتش 3 روز بعد از اتمام مسابقات) و دیگه بازی دیگه ای رو هیچ کدوم از دو طرف نمیتونن بندازن عقب. پس بهتره بیخودی بازیتون رو عقب نندازید.
6- هر کسی میخواد شرکت کنه بعد وسط بازیها تازه یادش بیفته که حوصله نداره و شرکت نکنه از الان شرکت نکنه. اگرنه دیگه حق شرکت توی مسابقات رو نداره (هیچ دوری نمیتونه شرکت کنه) کسانی که بیشتر از نصب مسابقاتشون 0-0 بشه یعنی بیش از نصف بازیها رو شرکت نکنه هم جز همین حذف شده ها هستن.

و در نهایت هر کسی که میخواد اسمش اضافه بشه توی این تاپیک اعلام کنه./ یک پست اعلام آمادگی همراه با یوزری که ساخته شده برای بازی کافی میباشد!:shake2:

دوستان شما برنامه رو فعلا دانلود کنین

همونطور که میدونین به خاطر جریانات اخیر یه سری پروتوکل ها رو محدود کردن که بزوردی باز میشه.

دلیل این ارور هم همینه ؛ چون برنامه از اون پروتوکل خاص کانکت میشه.

البته با استفاده از V P N موضوع حل میشه ولی چون همه دسترسی ندارن صبر میکنیم فعلا .

فعلا دوستانی که تمایل دارند اسمشون رو قرار بدن تا موضوع حل یشه.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

با تشکر.

منم آماده ام......

با یوزر Master.of.8club در خدمتم.....[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

با هماهنگي هاي صورت گرفته با مديريت سايت و برگذار كننده مسابقات
جوايز اين دور از طرف فروشگاه چپق اهدا ميشود
اميدواريم در فضائي صميمي لحظات خوشي را سپري نمائيد

ليست جوايز:

نفر اول:17000 تومان اعنبار خريد از فروشگاه
نفر دوم:13000 تومان اعتبار خريد از فروشگاه
نفر سوم:9000 تومان اعتبار خريد از فروشگاه

براي اطلاع و انتخاب جوايز به سايت رسمي فروشگاه (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)مراجعه كنيد .

mr master
December 28th, 2009, 17:26
MR MASTER :rose:

mohsen-7
December 28th, 2009, 20:07
یوزر بازی : mohsen-7

lord mysterious
December 28th, 2009, 20:15
من هستم ولی الان که باز کردم با مشکل باز شدن مواجه شدم
الان برای شماها کار میکنه؟

.:Lithium:.
December 28th, 2009, 21:34
اینترنت وصله، همه چی درسته ولی ایراد میگیره از کانکشن. نمیزاره یوزر جدید بسازم.:sad2:

mr master
December 28th, 2009, 21:44
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

كلا" از يه آي پي 4 بار ميتوني اكانت بسازي
حالا با يوزر قبليت بيا

December 28th, 2009, 21:50
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
حاجی قسمت چیه؟؟ من تازه این برنامه رو دانلود کردم، قبلاً ندیده بودم این برنامه رو. new user رو که میزنم یه صفحه خالی میاد آخرش میگه check ur connection

hamid reza
December 28th, 2009, 22:34

دوستان شما برنامه رو فعلا دانلود کنین

همونطور که میدونین به خاطر جریانات اخیر یه سری پروتوکل ها رو محدود کردن که بزوردی باز میشه.

دلیل این ارور هم همینه ؛ چون برنامه از اون پروتوکل خاص کانکت میشه.

البته با استفاده از V P N موضوع حل میشه ولی چون همه دسترسی ندارن صبر میکنیم فعلا .

فعلا دوستانی که تمایل دارند اسمشون رو قرار بدن تا موضوع حل یشه.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

با تشکر.

lord mysterious
December 28th, 2009, 22:41
حمید جان سوزر من که همون dr.mysterious اگه کار کنه
اگه نکرد بعدا یکی دیگه میدم فعلا این رو داشته باش

December 29th, 2009, 10:28
بالاخره ثبت نام کردم.
یوزر بازی: Matrix_Phd

mohsen-7
December 29th, 2009, 11:37

ببخشید . من فعلا نمیتونم بازی کن پس ثبت نام نمیکنم .

cs-123
December 29th, 2009, 17:05
نمی دونم چطوری شروع کنم.از هیمن جا از تمام کسانی که باعث ناراحتیشون شدم به خصوص داش hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) واقعا معذرت می خوام.:sorry:
اگه اجازه دادید که تو مسابقات شرکت کنم شرکت می کنم اگه نه که شرکت نمی کنم.:shy:

mohammadgamer
December 29th, 2009, 23:22
سلام من خیلی وقته میخوام تو مسابقاتتون شرکت کنم ولی هر دفعه به دلایلی نمیشه این دفعه میخوام شرکت کنم میشه بگین چه کارا باید بکنم؟ یکم برام میشه توضیح بدین؟

cs-123
December 29th, 2009, 23:46
هیچی بازی رو از لینک دانلود می کنی.
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
و اینجا اعلام آمادگی می کنی.بعد قرعه کشی میشه و برنامه مسابقات اعلام میشه و بازیها انجام میشه و به سه نفر اول و برگزار کننده یه جایزه در ویترین جوایز داده میشه.
آموزش بازی رو هم با فرمت pdf میتونی از این لینک دانلود کنی.

mohammadgamer
December 29th, 2009, 23:58
اقا جون این که 27 مگه ؟ من الان ای دی اس الم واسه امتحانا قطعه کی شروع میشه؟>

cs-123
December 30th, 2009, 01:25
هر وقت که تعداد به حدی برسه که بشه شروع کرد.در ضمن با دیال آپ نهایتش یک ساعت و نیم بیشتر طول نمی کشه.و با دیال آپم میشه بازی کرد مشکلی نداره.

mohammadgamer
December 30th, 2009, 09:19

:grin2:

هزیز دلم سرعت دانلود من 1kb per sec است ، بابا جان دایل اپ با کسی شوخی نداره تازه یه مشکل دیگه هم هست که هیچ وقت سرعت نمیده و همیشه دی سی میشه

منم میخوامممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم

cs-123
December 30th, 2009, 11:52
خوب من اینو واسه سرعت 46 گفتم که یک ساعت و نیم طول می کشه که سرعت دانلودش میشه 5.750 کیلوبایت در ثانیه است.
خوب ویندوزت رو عوض عوض کن یه انتی ویروس خوب نصب کن رو سیستمت سرعتش بهتر میشه.:ok:

hamid reza
December 30th, 2009, 12:27

شما لطف کن 5 مین وقت بزار تاپیک رو بخون همه چی گیرت میاد....;)

اینم برای شما با idm دانلود کن اگر هم قطع بشه بازم میتونی ادامه بدی

ღtOrObCHeღ
December 30th, 2009, 21:59
torobche
looooooooooooooooooooooooooooool:advice:

shop.chopogh
December 31st, 2009, 12:05
با سلام
با هماهنگي هاي صورت گرفته با مديريت سايت و برگذار كننده مسابقات
جوايز اين دور از طرف فروشگاه چپق اهدا ميشود
اميدواريم در فضائي صميمي لحظات خوشي را سپري نمائيد

ليست جوايز:

نفر اول:17000 تومان اعنبار خريد از فروشگاه
نفر دوم:13000 تومان اعتبار خريد از فروشگاه
نفر سوم:9000 تومان اعتبار خريد از فروشگاه

براي اطلاع و انتخاب جوايز به سايت رسمي فروشگاه (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)مراجعه كنيد .

پيروز وموفق باشيد .

rkeione
December 31st, 2009, 19:45
یوزر من : rkeione

Nicole.2000
January 1st, 2010, 18:05
یوزر من : nicole.2000

ღtOrObCHeღ
January 2nd, 2010, 19:32
مسابقات كى استارت مى خوره:delay:؟

hamid reza
January 2nd, 2010, 19:53
سلام

مهلت ثبت نام تا چند روز آینده تمدید شد.

با تشکر از دوستانی که ثبت نام کردن لطفا در این مدت به تاپیک سر بزنید تا وقتی گروه بندی ها انجام شد

و نوبت شما رسید از مسابقه عقب نمونید

شاد باشید;)

Arman
January 4th, 2010, 00:20
من قبلا یه بار خواستم شرکت کنم یادم نیست ولی یه جایی( ساخت یوزر یا ورود) به مشکل خوردم.

حلا دان میکنم و باز امتحان میکنم اگر درست شد حتما خواهم بود.

َاگر تاحالا ساخته نشده باشه :

Arman.8

سپاس ازحمیدرضا
کسری
و مدیر سایت چپق

viero
January 4th, 2010, 13:52
viero41

4058423
January 4th, 2010, 15:51
منم هستم !

یوزر من : 4058423

ღtOrObCHeღ
January 4th, 2010, 20:41
[QUOTE=4058423;348501]منم هستم !

این ای دی یاهو : hosein_4189

ببخشید
این ایمیل و ایدی رو واسه چی گذاشتید؟! [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ، مگه ما اینجا داریم ایدی میزاریم ! [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
فکر کنم user بازی رو جا گذاشته باشید !! [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
( برای شرکت تو مسابقات می بایست user name بسازید و اینجا اعلام کنید [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
و اینکه در مورد ایدی یاهو ، میل اجبار نیست)[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
با تشکر از مدیریت تاپیک [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register](ببخشید من جواب دادم ....[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register])

rkeione
January 4th, 2010, 22:30
من دوباره اعلام حضور میکنم
rkeione

4058423
January 4th, 2010, 22:48

ببخشید !!! اما من یوزرم 4058423 هست دیگه ! تابلو نیست ؟

behroz1992
January 5th, 2010, 20:27
behroz1992

babi_rich
January 6th, 2010, 12:20
babi_rich

rkeione
January 6th, 2010, 12:47
پس مسابقات کی شروع میشه؟

hamid reza
January 6th, 2010, 12:48
دوستانی که تازه ثبت نام کردن لطفا تمرین کنن چون وقت مسابقه موقع خوبی برای این کار نیست

یک دست نیستن دوستان

لطفا تمامی دوستانی که ثبت نام کردن امتیازی که بازی بهشون داده رو اینجا قرار بدن....

ممنون

behroz1992
January 6th, 2010, 13:04
سلام دوست عزیز منظورتون اینه :::
به نظر من بهتره مسابقات از دو سه هفته دیگه شروع بشه به دلیل امتحانات

hamid reza
January 6th, 2010, 13:33

خیر عزیز من اون موجودی شماست , یعنی پولی که میشه باهاش بازی کرد

شما باید این عکس رو قرار بدین که امتیاز شماست و ملاک مهارت

[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

behroz1992
January 6th, 2010, 13:37
0 است

mr master
January 6th, 2010, 13:44
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

lord mysterious
January 6th, 2010, 13:48
منم که مدتهاست بازی نکردم فعلا 0

January 6th, 2010, 13:49
سلام
اینم واسه من. ماشاالله دوستان همگی استادن :kap:
البته یه بار تا 418 هم رسیده بودما:bliss:

adsoor
January 6th, 2010, 13:55
سلام من دوره اولم هست
خوشحال ميشم بتونم شركت كنم :clap:
يوزرم hamid 2010
اينم رنك من

cs-123
January 6th, 2010, 14:05
ببخشید من حواسم نبود که باید عکسشو بگذارم .
اگه بهتر شد می تونم عوضش کنم؟:confused1:

rkeione
January 6th, 2010, 15:24
منم اولین بارمه تا 128 رفتم
چجوری باید عکس بگیرم؟

behroz1992
January 6th, 2010, 15:42
دکمه alt را نگه دار و بعد دکمه prtscr را بزن وبعد بیا توی paint دکمه ctrl+v را بزن تمام...........

ღtOrObCHeღ
January 6th, 2010, 18:46
:menace:

January 6th, 2010, 21:09
سلام
چند بار پیشنهاد بازی داده بودم بهت، رد میکردی :coffee:

4058423
January 6th, 2010, 21:50
دوستان من الان انتحان دارم نمیشه بعد از امتحانات تو مسابقات شرکت کنم ؟ راستی چرا دوستان رکورد هاشون رو میزارن ؟

mr master
January 6th, 2010, 22:03

هنگام قرعه كشي ،ساعت بازي ها مشخص ميشه
احتمالا" 2 يا 3 بار در هفته هست كه كل بازي 15 مين طول ميكشه
فكر كنم براي تفريح و استراحت دادن به ذهن ،خصوصا" در زمان امتحانات مفيد باشه
دوستان هم رنك رو براي مشخص شدن سطح بازي ها ميزارن

behroz1992
January 6th, 2010, 22:12
همین الان شد::
45

rkeione
January 6th, 2010, 22:40
شاید قوی بودی به هر حال نمیدونستم این دفه رد نمیکنم

hamid reza
January 6th, 2010, 23:00
سلام

دوستان یه چند تا نکته:

دوستی که گفتن امتحان ؛ اگه ممکنه به درستون آسیب بزنه یا باعث بشه که نتونین سر ساعت حاظر بشین ، لطفابزارین برای دور بعد شرکت کنین که وقت کامل داشته باشین چون برنامه ریزی که میشه و بعد حاظر نشین همه چی بهم میخوره

رنک ها همونطور که شروین جان اشاره کردن برای سطح بازی ها و و اینکه تو چه گروهی قرار بگیرن اعلام میشه.

تمام هماهنگی ها در همین تاپیک یا پیغام خصوصی انجام میگیره و فقط پست زمانی داده میشه که حریف سر قرار حاظر نشه و از قبل هم هماهنگ نکرده باشه در اون صورت بستگی به حریف داره که میتونه خودش رو برنده اعلام کنه یا بازم منتظر بمونه .

اینجا ساعت های پیشنهادی فقط قرار داده میشه و میتونین خودتون تغییرش بدین با هماهنگی هم در پیغام خصوصی.

از ارسال پست های چت وار و اسپم و کل کل خودداری بشه چون علاوه بر اینکه حذف میشه ؛, از امتیاز بازیکن کم میکنم پس خواهشا برای جلوگیزی از شلوغ شدن تاپیک این کار رو انجام ندین( در صورت مشاهده 2 امتیاز از بازیش کاسته میشه )

همون یه باری که اعلام کردید رتبه ها رو کافیه دوستان ؛ نیازی به تکرار مجدد نیست

با تشکر از همه دوستان

شاد باشید.

Arman
January 6th, 2010, 23:40
باز هم همون ارور قبلی.!

یا این میاد یا فوقش خیلی خوب باشه یه صفحه میاد یک درصدی داخلش هست که تا 15 20 که میرسه صفحه ارور اینترنت اکسپلورر رو نشون میده!:Thinking:

آقا اسم ما رو ننویسید...

4058423
January 7th, 2010, 11:22
Arman (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) عزیز این مشکل برای وقتی هست که کانکت نشدی باشی ! من وقتی کانکت شدم دیگه این ارور رو نداد .

راستی اگه بازی ها شب باشه من میرسم بازی کنم . :pillowfight:

hamid reza
January 7th, 2010, 15:18
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]این ارور به تنظیمات پر و کسی برمیگرده که شما دستکاریش کردی ؛ حالا یا وی - پی- ان داشتی یا اینکه از نرم افزار هایی مثل اولترا سو ر ف استفاده کردی یا هر چیز دیگه ای که آیپی شما رو تغییر داده اگه میخوایی باز بشه باید دوباره وی پی ان یا نرم افزار رو باز کنی

و بعد این برنامه رو استارت کنید.

am7777
January 7th, 2010, 15:28
سلام ما هم هستیم
یوزر am7777

در ضمن بازی ها 8 ball هست دیگه ؟

rkeione
January 7th, 2010, 16:30
پس چی شد مسابقات؟؟؟؟؟؟؟:scream:

hamid reza
January 7th, 2010, 17:23

بله ؛ چون بچه ها توی بازی های دیگه زیاد تخصص ندارن ، فعلا همون 8

:Stop:
شما لطف کنین فقط سر بزنین ، یکی از روزای هفته آینده مسابقات شروع میشه ؛ به 4 عضو دیگه هم نیازمندیم.

Arman
January 7th, 2010, 17:41
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]ممنون،ولی خودمم همین فکر رو میکردم و انجام دادم ولی نشد.!

دوست عزیز mr master زحمت کشیدن برام یه اکانت ساختن که باز برای ورود یه ارور جدید میداد.

که حالا شکر خدا برطرف شد.

پس منم هستم.

Arman.8

rkeione
January 7th, 2010, 20:42
نمیشه من جای اون 4تا بازی کنم؟:baribari:

hamid reza
January 9th, 2010, 13:11
دوستان آخرین مهلت ثبت نام فردا عصر خواهد بود ؛ برای اطلاع از زمان و جدول بازی فردا شب حتما به تاپیک سر بزنید؟

امیدوارم کسی مشکلی نداشته باشه و همگی موافق شروع بازی ها باشد.

با تشکر.

rkeione
January 9th, 2010, 14:43
چه عجب:scream::rosary::recourse:

hamid reza
January 9th, 2010, 14:56

شما 3 بار اسپم دادی با اینکه تذکر داده بودم:snake: ؛ 3 امتیاز معادل یک برد از شما کاسته میشه .:mrgreen:
جدی میگم.
شما میتونی با حریف اینجا صحبت کنی ، یا هماهنگ کنی و یا امتیازها رو اعلام کنی ولی اینگونه اسپم ها و سلام علیک فقط تاپیک رو شلوغ میکنه و کار رو سخت.

خوش باشید.

rkeione
January 9th, 2010, 19:19
اااووووووووه اصلا یادم نبود حالا از این به بعد:shock:

am7777
January 9th, 2010, 20:43
دوستان چند سوال /
اولا وقتی میریم تو بازی سمت y بالا نوشته single game و زیرش نوشته mach 3 framer خوب فکر کنم ما باید تو mach 3 framer باشیم ولی کسی اونجا ان لاین نیست یا اگه هست 2 3 نفر هستند ولی تو اون singel game که میری یه عالمه ان لاین هستند حالا ما تو کدوم بریم واسه مسابقه
دوما hmidreza jan گفتن واسه احتیاط بازی ها رو save کنین کجا و چجوری عزیز یه توضیح بدین واسه ما که دفعه اولمونه
سوما چرا یه تیم نظارت نمیزارین که بازی ها چک کنن اومد و مثلا حریف من تا 15 دقیقه نیومد بعد من میام پست میزارم که اقا فلانی نیومد پشبندش اونم میاد میگه نه من اومدم این اقا نیومد شما از کجا می فهمید کی راست میگه ؟
لطفا جواب سوالای اول و دوم رو حتما بدین که واجبه

در ضمن این واسه 100 میگن من هم هستم
eser am7777
مارو فراموش نکنین ها

mr master
January 9th, 2010, 21:12

single game براي بازي هاي تكي هست مسابقات در match 3 انجام ميشه و فينال هم در match 5 .علت اينكه اونجا آن لاين بيشتر هست اينه كه به صورت تكي با هم بازي ميكنن و معمولا" شناختي از هم ندارن و بعد يه بازي ميرن بازي بعد
ولي در قسمت 3 و 5 كساني كه ميخوان ساعات بيشتري با هم باشن اونجا بازي ميكنن
بازي ها هم به صورت اتوماتيك در my documents/8ballclup playback files
سيو ميشه و شما ميتوني هنگام بازي از قسمت سمت راست بالاي بازي game id رو برداري و از رو گيم اي دي داخل پوشه بازيتو پيدا كني
در مورد تيم ناظر هم دوره هاي قبل بر پايه اعتماد تصميم گيري ميشد
دو نفر با هم هماهنگ ميكنن و سر يه ساعت بازيشون رو انجام ميدن دليلي نداره كه بخوان به خاطر يه بازي خودشون رو كوچيك كنن و دروغ بگن
در ضمن شما ميتوني بعد 15 مين صبر كني بستگي به خودت داره در دوره هاي قبل دوستاني حتي 3 يا 4 روز صبر كردن
اگه سوالي بود ميتوني بهم پيام بدي
موفق باشي

am7777
January 10th, 2010, 15:23
خیلی منون دوست عزیز
حالا یه سوال درباره بازی
اولا این save بازی ها خیلی از حجم داونلودمون رو میگیره ؟ یعنی مثلا من روزی 1 ساعت بازی کنم از لحاظ حجم مصرف کیلو بایت یا مگ چقدر ازم کسر میشه و ارزش داره
دوما این بازی رو میشه off line بازی کرد اگه داونلود ورزن دیگه ای لازم هست یا بازی با همین مشخصات گرافیکی لطف کنید لینکشو بزارید

mr master
January 10th, 2010, 19:01

شما خيلي نكته سنجي !
دوست عزيز من يه عكس ضميمه كردم از فلدر سيو خودم كه ميتوني سايز رو ببيني (البته بازي هاي من بيشتر 5 فريم و 3 فريم هست و در كنار اون بازي هاي ديگه كه زمان زيادي هم دارن و حد اقل 30 مين طول ميكشن ) چون اين بازي فقط بيليارد نداره
در پايين صفحه يه ليست كلي از بازي هاي ديگه هست كه ميتوني با اون ها هم به همين صورت بازي كني
با اين وجود سايز فلدر من شده بعد از يك ماه حدود 6:00 MB در نتيجه جاي نگراني نيست در زمينه آفلاين بودن هم كه جواب منفي هست

بازي هاي ديگه :

[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register] اينجا هم كه كلي بازي هست براي دانلود

ولي هيچي بيليارد نميشه :Winking:

rkeione
January 10th, 2010, 19:22
دوستان این بازی کانتر چقدر حجم دانلود میکنه؟

راستی من یک بار با سرعت128 میخواستم کانتر بازی کنم خیلی کند بود تازه وسطش هم قطع میشد البته تو ترفندستان نبود

mr master
January 10th, 2010, 19:32

شما چقدر علاقه به دادن پست داري با ويرايش هم ميتونستي تو پست اولت نكته دوم رو بيان كني

در ضمن بالاي تاپيك اينجا نوشته ثبت نام برای دور پنجم بیلیارد ترفندستان ؛ (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

پس سوال كانتر جاش اينجا نيست
خوبه لينكش بود اونجا !!!

متوجه شدي دوست عزيز

hamid reza
January 10th, 2010, 20:15
سلام دوستان rkeione (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) از دور مسابقات حذف شد ؛ ما اینجا با کسی شوخی نداریم ؛ تاپیک مسخره بازی اونورتره....:nono:

خوب حالا یه سلام گرم :-D

دوستان این دور از مسابقات هم آغاز شد بالاخره و میتونیم برای مدتی در کنار هم یک مسابقه دوستانه و همراه با شادی و هیجان داشته باشیم.

هیچ گونه سخت گیری در مورد ساعت شروع مسابقه از طرف من نمیشه و هر جور راحت هستین و هر ساعت که میتونین بازی رو در طول اون دوره ای که مشخص میشه با حریف انجام بدین ( بدلیل امتحانات)

ولی برای نظم و ترتیب بیشتر من ساعت پیشنهادی رو اعلام میکنم ؛ این گروهی که در جدول زیر مشخص شده بازی هاشون رو دوشنبه و یا سه شنبه ساعت 10 انجام بدن.

مهلت اعلام نتایج در تاپیک تا جمعه همین هفته هست.

هر گونه هماهنگی هم میتونین همینجا انجام بدین ؛ سوالی هم داشتین حتما بپرسین تا مشکلی پیش نیاد

mr master (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS cs-123 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

lord mysterious (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS B.I.O.H.A.Z.A.R.D (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

torobche17 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

Nicole.2000 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS Arman (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

viero (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS 4058423 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

behroz1992 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS babi_rich (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

adsoor (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS am7777 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

mr master (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS cs-123 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

lord mysterious (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS B.I.O.H.A.Z.A.R.D (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

torobche17 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

Nicole.2000 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS Arman (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

viero (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS 4058423 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

behroz1992 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS babi_rich (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

adsoor (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS am7777 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

با تشکر

cs-123
January 10th, 2010, 20:35
ببخشید ولی نحوه برگزاری به چه صورتیه؟
حذفی یا لیگ؟:confused1:

viero
January 10th, 2010, 20:49
[QlUOTE=hamid reza;349266]

لطفا تمامی دوستانی که ثبت نام کردن امتیازی که بازی بهشون داده رو اینجا قرار بدن....

ممنون

[/QUOTE]

منم 101
یوزر viero41

am7777
January 10th, 2010, 20:52
ببخشید این اسامی به صورت قرعه کشی به هم افتادن یا بر اساس توانایی ها دسته بندی شدن

کاش یه جدول میدادین تا بدونیم در صورت برد حریف بعدیمون کیه مثل جدول فوتبال جام جهانی که برنده بت رنده بازی میکنه
و در اخر از , . hamid reza
منون واصه برگزاری امیدوارم خوش بگذره

ღtOrObCHeღ
January 10th, 2010, 20:57

اوه...اوه... اول بازي من و با كي انداختي... خدا رحم كنه:dream:

روزش واسم مهم نيست فقط 12 شب به بعد باشه:rose:

جواب سوال cs-123 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) رو هم بده كه واسه ما هم روشن شه:×:

rkeione
January 10th, 2010, 21:21
خوبه قبل از اینکه ادم کاری بکنه فکر کنه من دیدم که اون ادم به ظاهر محترم تو خطه بازی هاست گفتم ازش بپرسم در ضمن فکر نکنم این که 2تا پست داده باشم مشکلی داشته باشه مسخره بازی معنیش با اینها فرق داره مسابقات لیگ جهانی هم نیست که من واسش بخوام با کسی دهن به دهن بشم اینو گفتم که تجربه بشه واستون

4058423
January 10th, 2010, 22:03

دوستان ببخشید من دخالت میکنم ، اما حق با این دوستمونه . ما اینجا جمع شدیم تا با یه بازی گروهی یکم بیشتر خوش باشیم ! نه اینکه همدیگرو برنجونیم . من از این دوستمون خواهش میکنم که به دل نگیره و امید وارم به همه خوش بگزره . موفق باشید :grouphugg:

همه با هم ، برای هم

Nicole.2000
January 10th, 2010, 22:21
دوستان سلام
اینکه گفتین ساعت 10 صبح هست یا شب ؟
سوال دیگه اگه کسی برا یادگیری بلیارد، پول مجازی رو از دست داده چکار باید بکنه ؟ هر قدر تلاش کردم که پول مجازی 100 دلار برگرده بر نگشت هیچ کمتر هم شد ؟ حالا یه یوزر جدید باید باز کنم یا نه ؟ راهنمایی کنید ؟

mr master
January 10th, 2010, 22:32

ساعت بازي ها ترجيحا" شب هست
ولي شما ميتونيد با حريفتون هماهنگ كنيد و سر يه ساعت به صورت توافقي بازي رو انجام بديد
در مورد پول مجازي هم بعد از 24 ساعت 25 $ بازي به دليل از دست دادن پوينت هاتون بهتون ميده
جاي نگراني نيست با همين يوزر ادامه بديد

ღtOrObCHeღ
January 10th, 2010, 22:51
منم ببخشيد دخالت مي كنم (ولي حقمه دخالت كنم[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register])
حق با شماست و ما همه دور هم جمع شديم كه خوش بگذرونيم[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
ولي :spam:ممنوعه....
فكر كنم جزئي از قوانين باشه:rule2:(البته كاري هم كه من الان كردم همين spam به شمار مياد:baribari:)
و اينكه پرسیدن همچین سوالایی اونم تو تاپیک بیلیارد یکم بی ربط باشه(اسپم ) [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register](می تونست تو همون تاپیک چی بود کانتر پست بده و سوالشو بپرسه)
در هر صورت من اسپم اخر رو میدم دیگه ادامه ندید [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
حمید رضا هم از توبیخش می گذره (چه سخت گیر شدی ) [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

hamid reza
January 11th, 2010, 00:17
اول از همه من یه تشکری از شروین جان کنم که کمک میکنن و مشکلات دوستان رو جواب میدن باعث خوشحالیه که وقت میزارن.

فعلا نحوه برگزاری لیگ به صورت امتیازی هست و بسته به شرایط و روند مسابقات زمان مرحله تک حذفی میرسه.
فعلا حذفی در کار نیست.

منم 101
یوزر viero41

[/QUOTE]

سلام شما فکر کنم دیر به دیر می امدید تا حال ، سعی کنید در این مدت حتما تاپیک رو چک کنید البته زود به زود;)

نه عزیز همه یه صورت تصادفی انتخاب میشن ؛ این لیگ 5 دوره هست که برگذار شده ؛ به اون صورتی که شما میگین هم بوده و مشکلات بسیاری داشته ؛ حالا تجربه میگه که این روش بهتره ؛ به نوعی به روز هست و حدس حریف بعدی و احتمال تبانی :razz: کمتر
در اون روش خیلی مشکلات هست که اگه بخواین براتون توضیح هم میدم.

چشم 12 به بعد ولی روزش رو بعد باهات هماهنگ میکنم. شما که 3 بار قهرمان شدی روبی جان دیگه این دور بزار به بینوایان هم یه چیزی برسه.

سلام
خوبین شما؟

دوست عزیز من با هیچ کس مشکلی ندارم ولی کسی بخواد نظم رو به هم بزنه و علاوه بر تذکری که دادم قوانین رو زیر پا بگذاره من ترجیح میدم کلا لیگ اصلا نباشه ، چون اینطوری اگه همه بخوان سلام علیک راه بندازن داد بعضیها !!! از جای دیگه بلند میشه و من مسئولم !
امیدوارم که درک کنین

دوست عزیز همونطور که گفتم نظم بازی ها مهم تر از انجام خود بازی هاست ، من ایشون رو در لیست قرار میدم ولی اگه بخوان باز هم اینطور ادامه بدن شما هم مسئولی.:smile:

اینجا محل هماهنگ کردن برای ساعت بازی هاست ؛ یا اعلام تنایج یا ، هر گونه سوال ، شما 100 تا پست بده اصلا اسپم هم باشه ولی در باره تاپیک بیلیارد باشه یا اینکه به حریف اعلام کنی که شما فلان روز بیا نه اینکه من یه پست میدم حالا به شوخی یا جدی میگم 3 امتیاز کم ، بعد میان میگن ؛ اوه اوه فلان فلان ، بعدش 2 تا پست کانتر بدن..:D

آقا اصلا اسپم آزاد شد ( و خدا اسپم را آزاد کرد ) ؛ هر چی میخواین اسپم بدین......:icon_idea::StraightFace:

از قدیم میگم محدودیت ، مصونیت به همراه نداره!

باشه دیگه گفتم بیاد دیگه ...:دی

حالا با کی بازی کنه؟ یار نداره ؛ آقا اصلا شما بیا برو مرحله بعد ، چون طرفدار زیاد داری.....:congratualtions:

Arman
January 11th, 2010, 00:35
:abusive :

اسپم قانونمند:دی

دوست گرامیNicole.2000 ،آقا بیا ببینیم کی بازی کنیم.

راستی

از کیسه کسری میبخشی...:×:

rkeione
January 11th, 2010, 00:38
خیلی ممنون از همه من نمیام که برنامتون به هم نخوره خدا نگهدار

am7777
January 11th, 2010, 02:51
adsoor , kj جان 3 شنبه شب ساعت 45 8. خوبه ؟ واست پیام گراشتم جواب ندادی ها

باشه پس وعده ما سه شنبه شب ساعت 45 8 به امید بازی خوب

adsoor
January 11th, 2010, 16:33

سلام....شرمنده من كم ميام..
همون ساعني كه گفتي خوب هست....8.45 سه شنبه....;)

behroz1992
January 11th, 2010, 16:38
سلام دوست عزیز ساعت بازی را ساعت 20 دوشنبه خوبه پیغام گذاشتم جواب نمیدی

ღtOrObCHeღ
January 11th, 2010, 18:15
حمید رضا=1
تربچه=2
خدایی شانس اوردم:baribari:

Arman
January 11th, 2010, 19:29
Nicole.2000 عزیز

فردا کی هستید که بازی کنیم؟

cs-123
January 11th, 2010, 20:18
دوستان من فکر نکنم بتونم بازی کنم.یهو وسط بازی هنگ می کنه و رنگ توپا عوض میشه.:Worried:
ویندوز عوض کردم درست نشد ویندوز xp نصب کردم درست نشد جدیدترین درایور کارت گرافیک رو نصب کردم درست نشد دیگه کلافم کرده.:hammerpc:

hamid reza
January 12th, 2010, 00:10
اگه سیستمتون درست شد ؛ که اعلام کنین ولی اگه نه حریفتون برنده اعلام میشه برای این هفته.

January 12th, 2010, 12:53
lord mysterious (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) 0-2 B.I.O.H.A.Z.A.R.D (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
خیلی بازی باحالی بود. البته به سختی بردما:bliss:

behroz1992
January 12th, 2010, 13:40
آقا این حریف ما جواب نمیده چیکار کنم

4058423
January 12th, 2010, 14:20
viero (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) عزیز کی بازی کنیم ؟

Nicole.2000
January 12th, 2010, 15:30

سلام دوست عزیز برات تو پروفایلت پیغام گذاشتم اما اینجا هم میگم امروز سه شنبه ساعت 12 شب اگه نمی تونی بیای فردا شب از ساعت 9 به بعد فقط اگه قرار فردا حتمی شد ساعت رو بهم اطلاع بده .

cs-123
January 12th, 2010, 16:49
منم سیستمم درست شد می تونم بازی کنم.:clap::clap::clap:

am7777
January 12th, 2010, 18:43
سلام اقا بعضی وقتها قبل از ضربه زدن حریف یه پیغام میاد accep duble و یه چیز دیگه که اگه موافقت کنی حریف ادامه میده و اگه مخالفت بازی از نو شروع میشه این پیغام چیه تو مسابقه اگه اومد ما موافقت کنیم یه نه
بعدشم این astak چیه من دیروز 10 بود امروز 5 شده جریانش چیه اصلا چی هست
فقط سریع بگید که امشب مسلبقه دارم

hamid reza
January 12th, 2010, 18:52

به سلامتی ؛ مشکل میتونست از ضعف رم هم باشه.

به پروفایلش پیغام بدین ؛ اگه نیامد تا جمعه ؛ اینجا اعلام کنین و لینکی که بهش اطلاع دادین رو هم بزارین.

اینو از استاد شروین بپرسین خوب جواب میده ، من الان وقت توضیح ندارم ولی ، برای پوله که دوبل......( بقیش با شروین...:mrgreen: )

mr master
January 12th, 2010, 19:21

اون پيام مال زماني هست كه حريف شما بازي رو دوبل كرده
يعني وقتي روي 10 $ بازي ميكنين اگه پيام رو قبول كني و ببازي 20 $ باختي و به جاي 10 $ ازت 20 $ كم ميشه
اگر هم قبول نكني يعني باخت رو با همون 10 $ قبول كردي

قسمت astak هم براي تعين ميزان پول هست
يعني شما ميتونين به جاي 10 $ پولتون رو كمتر كنين كه تا 00.5 $ ميتونين كم كنين
پيشنهاد ميكنم دوستاني كه پول كم دارن براي مسابقات پولشون رو كم كنند
چون تو مسابقات پول نقشي نداره

شما هم اگه ديروز 10 بودي الان 5
ممكنه پولت بيشتر از 5 $ نيست كه ميتوني از بالاي صفحه در قسمت your amount ميزاي پولت رو ببيني
و ار همون قسمت astak بيشترش كني

ضمنا" قسمت تنظيمات time limit ,table size,power bar,double براي مسابقات بايد روي همون پيش فرض خودش و حالت استاندارد باشه

viero
January 12th, 2010, 19:38
شما هر وقت آنلاین بودی و دیدی من آنلاینم یا بر عکس یه پیام شخصی به هم بدیم.

adsoor
January 12th, 2010, 20:52

2 بر 1 به نفع من
خسته نباشي am7777 عزيز

am7777
January 12th, 2010, 21:27

مرسی بازی خوبی بود البته من 2 از بازیکنام مصدوم بودن :crippled:

دوستان بازی بعدی کی اعلام میشه

cs-123
January 13th, 2010, 01:13
MR MASTER 2-0 cs-123
از اولشم معلوم بود.:biggrin:

4058423
January 14th, 2010, 20:12
با با چرا viero (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) عزیز مارو سر کار میزاری ؟ !!!!!!!! ساعت 8 مگه قرار نداشتیم ؟

من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ساعت 25 : 8 شد !!!!!!!!!!!!!

mr master
January 14th, 2010, 20:29

اگه عجله نداري و ميتوني صبر كني صبر كن
اما اگر نميتوني صبر كني و قرارتون 8 بوده
ميتوني برد اعلام كني

4058423
January 14th, 2010, 20:34

برد اینجوری نامردیه !!!!!!! الان 35 : 8 امیدوارم تا 15 دقیقه به 9 بیاد وگرنه :Sad: شرمندم .

4058423
January 14th, 2010, 20:48
شرمنده ! 3 بر 0 من حریفم رو ( viero (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) ) بردم .

الن یک ربع به 9 هست من 45 دقیقه منتظر موندم اما نیومدی .

اینم سند !

عکس بازی (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

hamid reza
January 14th, 2010, 22:14
تا شنبه فرصت دارین

اگه باز نظرتون عوض شد هر دو با هم البته نتیجه رو اعلام کنین

برای همه پیش میاد شما زیاد سخت نگیرین.

behroz1992
January 14th, 2010, 23:17
اینم لینک ::

3 بر 0 بردم

Ali-Senator
January 15th, 2010, 14:00
کی هست ؟؟
من اگه بخوام بازی کنم چیکار کنم ؟؟
بازی رو دانلود کردم ...
حالا چیکار کنم ؟؟
محلتش کی هست ؟

4058423
January 15th, 2010, 14:30

اگه اشتباه میکنم دوستان بگن ! این دوره قرعه کشی شد و بازی ها داره انجام میشه . شکیبا باش !! تا دوره ی بعدی نوبت شما هم میشه . اگه خواستی بازی کنی ( البته دوستانه ) به من خبر بده تا باهم بازی کنیم . اسم من تو بازی 4058423 هست . اینم شماره ی همراهمه : 09354058423 اگه خواستی بازی کنی . اسم اکانتت تو بازی رو برام sms کن تا به مشکل بر نخوریم .

توجه دوستان هرکی میخواد بازی کنیم sms بده :ok:

hamid reza
January 15th, 2010, 18:20

سلام

بدلیل اینکه یکی از بازیکن ها کم شده شما رو میپذیریم ، یوزرتون رو بزارین و سر بزنین به تاپیک تا بگم چی کار باید انجام بدین و با کی بازی کنین.

4058423 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان حریف شما مثل اینکه کلا نمیاد و شما میافتین با این آقا. از دوستان جدید هم ثبت نام به عمل میاد . البته با شناسایی که صورت خواهد گرفت در جریان هستن بعضی ها..:دی

خوب اون هفته دور رفت بازی ها برگذار شد ؛ حال میخوام یه نظر سنجی بزارم که شما هم توی برگذاری سهیم باشن ، به قولی دموکراسی برقراره ..:دی

خوب اونایی که موافقن دور برگشت با همین حریف ها این هفته صورت بگیره اعلام کنن.

در ضمن ممکنه یه دور از مسابقات هم تا دو هفته برگذار بشه و هیچ قانونی نیست که هر هر هفته الزاما برگذار بشه پشت هم ؛ ( اینم برای Torobche جان که عجله داشتن دور بعد زود بیاد:mrgreen: )

cs-123
January 15th, 2010, 18:31
من موافقم .:ok:

4058423
January 15th, 2010, 19:36
من موافقم اما یه پیشنهاد دارم . اگه امکانش هست برای اینکه دیگه زمان بازی ها برای شرکت کننده ها درد سر نشه
شما ( hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) ) [URL="تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند."][/URL]یه زمان برای همه مشخص کن بعد هرکسی به اون زمان اعتراض داشت با موافقت طرف مقابل میتونه مسابقه رو تو زمان دلخواه برگزار کنه . چطوره ؟ :coffee:

January 15th, 2010, 19:40
منم مواففقم با اینکه دور برگشت هر چه زودتر انجام شه. اگه فاصله بیفته بین بازی ها از هیجانش کم میشه.:surprised:

Ali-Senator
January 15th, 2010, 19:42
آقا من چرا میخوام ثبت نام کنم این ارور رو میده ؟؟؟

lord mysterious
January 15th, 2010, 20:02
من میگم اول همه دورهای رفت انجام بشه بعد دور برگشت
اینجوری افراد متنوع میشن و تجربه بیشتر میشه
اینجوری تقریبا نتایج همونی میشه که دور رفت بوده

Ali-Senator
January 15th, 2010, 20:24
آقا من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

mr master
January 15th, 2010, 20:29

خوش آمدی
دوست عزیز
چند نفر از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن
اینجا یه راه حل عنوان شده
امتحان کنید

hamid reza
January 15th, 2010, 23:05

این کار قبلا انجام شده و دوستان به مشکل بخوردن ؛ چون همه نمیتونستن سر اون ساعت بیان
با ان حال من روز و زمان رو هم ایندفعه اعلام کرده بودمولی فکر میکنم همه هماهنگ کردن قبلش با هم و هیچ بازی ای سر اون ساعتی که گفتن انجام نشد ولی در کل من ساعت و روزش رو مشخص میکنم حالا هر زمانی که شد و فقط مهم نتیجه هست که اینجا ثبت میشه .

پاک کردن کل کوکی های کامپیوتر هم هم میتونه کمک کنه ، علاوه بر اون راه.

خوب فعلا چند نفری موندن که باید نظر بدن اونا هم اعلام کردن یه نتیجه کلی میگیریم لطفا همه نظر بدن تا جای شک و شبه ای نمونه.

ممنون

Ali-Senator
January 15th, 2010, 23:49
من راه اول یعنی [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register] رو انجام دادم ولی درست نشد ...
کوکی های کل کامپیوتر رو چجوری حذف کنم ؟؟؟

mr master
January 16th, 2010, 01:08

در فایر فاکس از قسمت tools/clear pirvate data

در اکسپلورر از قسمت tools/delete browsing history

ღtOrObCHeღ
January 16th, 2010, 02:51
تو نظر سنجی اکثریت به یه ماه رای دادن ولی اینطور که معلومه بازی ها خیلی بیشتر از این حرف ها طول میکشه!!!!!!!!!!!!!!!!

:dream::dream::dream:

mr master
January 16th, 2010, 10:03

فرقي نميكنه داداش
هر طور صلاح ميدوني

behroz1992
January 16th, 2010, 10:38
behroz1992 را فراموش نکنید

am7777
January 16th, 2010, 15:01

با سلام من فکر میکنم با ورود افراد جدید بازی ها دیگه اون تمر کز و کلاسش از بین می ره البته با احترام به دوستان جدید که میخواین بیان منم تازه واردم ولی این که دوستان میگن فلانی نیومد حالا یکی دیگه بیاد این اصلا قابل قبول نیست اگه قراره این قدر راحت یکی بره یکی بیاد که دیگه اسمش مسابقه نمیشه بازی دوستانست من اول با حرف های hmidreza فکر کردم مسابقه ها خیلی قانونمند هستند
بازی ها هر چه فشرده تر باشه حساسیت و لذت بیشتری داره همینجوریش هم ادم از حس مسابقه در میاد
من با ورود افراد جدید مخالفم

ولی به هر حال مخلص دوستان هستیم هر چی جمع بگه ما هم می پزیریم
امیدوارم hmidreza joon از حرفهام ناراحت نشن به هر حال نظرم بود همینطوریش هم ما مخلصتونیم با این مسابقه باحال که ما رو توش راه دادین

هر چی جمع بگه :grouphug:

cs-123
January 16th, 2010, 15:27
البته ایشون هم مجبور شدن که قبول کنن چون اگه قبول نمی کرد مسابقات کلا به هم می خورد.تعداد فرد می شد و نه می شد گروهی بازی کرد نه حذفی.:mrgreen:
برای زمانشم تجربه دور های قبلی ثابت کرده زمانش هر وقت کم بوده به مشکل برخوردیم و بازیها سر وقت انجام نشده.:advice3:

rezaalone
January 16th, 2010, 15:29
salam vase download error mide ....nemidonam chi kar konam

cs-123
January 16th, 2010, 15:32
به این لینک برین و از اونجا دانلودش کنید.

mohammadgamer
January 16th, 2010, 16:03
سلام من ای دی اس الم رو گرفتم میتونم شذکت کنم؟

hamid reza
January 16th, 2010, 16:22
سلام مجدد به همگی

خوب با صحبت هایی که شد با چند تن از دوستان قرار بر این شد که دور رفت و برگشتی در کار نباشه ولی ممکنه با هم به صورت تصادفی و تکراری هم بازی کنین.

زمان پیشنهادی برای بازی ها دوشنبه و سشنبه ساعت 21 هست. ولی میتونین اینجا هم با هم هماهنگ کنین ، اگه تو اون ساعت مشکل داشتین.

این دوستمون هم که شرکت نکرد babi_rich (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) این هفته اگر این هفته اگه تا فردا هیچ پستی اینجا نزاشت حذف میشه و rezaalone (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جایگزینش میشه.
در ضمن برای اون دوستمون هم که گفتن بازیکن جدید میگرین ؛ عرض کنم خدمتتون که ما بازیکن جدیدی نمیگیرم و فقط اعلام کردیم که ثبت نام کنن که اگه کسی نیامد ما جایگزین کنیم که بازی ها به مشکلی بر نخوره .

در ضمن بازی ها هم زیاد طول نمی کشه از دو هفته بعد که رقابت ها حساس تر میشه ما در هر هفته 2 الی 4 بازی هم ممکنه برگذار کنیم ، پس مشکلی از نظر زمان اتمام که 6 هفته هست نداریم.

سوالی اگه هست در خدمتیم.

با تشکر.

B.I.O.H.A.Z.A.R.D (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS mohammadgamer (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

lord mysterious VS mr master

Arman (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS Nicole.2000 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS adsoor (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

viero (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS behroz1992

babi_rich (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS 4058423 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

torobche17 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS am7777 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

---===========---
=====================
====-----------=====

B.I.O.H.A.Z.A.R.D (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS mohammadgamer (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

lord mysterious (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS mr master

Arman (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS Nicole.2000 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS adsoor (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

4058423 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS babi_rich (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

torobche17 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) VS am7777 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

rezaalone
January 16th, 2010, 16:39
منم میام rezaalone

cs-123
January 16th, 2010, 20:36
من از بازیها انطراف میدم.(به دلیل این که بازیها نظم نداره الان میگن با یکی بازی داری بعد یهو عوض میشه قضیه مشکوک میزنه :nono::abusive :)

hamid reza
January 16th, 2010, 20:41

سلام

عزیز هر کسی هم اومده اینجا خودش ثبت نام کرده و ما مجبورش نکردیم که بازی کنه ؛ شما هم مختارید.;)

در رابطه با عوض شدن هم هم اشتباه شد بود و شما بازی تکراری با MR MASTER داشتین که اصلاح شد

پس این شما ها هستین که با بازی به موقع و همکاری بیشتر ؛ باعث نظم این دور از مسابقات میشین.

دوستانی هم که جدیدا ثبت نام کردن پیغام بدن به من.

cs-123 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) از دور مسابقات حذف شد ؛ چون خودش در پیغامی به من انصرافش رو اعلام کرد و mohammadgamer (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جانشینش شد.

شما دوشنبه همین هفته یه سر بزن ؛ اگه Babi rich جان نیومدن ؛ شما میری به جاش.

دوستان دقت داشته باشن که این مسابقات حتی اگه 4 نفر هم باشم تا آخر ادامه پیدا میکنه و هیچ چیزی مانعی برای ادامه مسابقات نخواهد بود.

با تشکر از همکاری دوستان.:flower::grouphug:

January 16th, 2010, 20:55
آقایون لطفاً نظم مسابقه ها رو خراب نکنید، اینجوری ادامه پیدا کنه، تا آخر یکی دو نفر بیشتر نمیمونن. من خواهش میکنم جناب cs-123 هم برگردن، اعضای اولیه مسابقات سر جاشون باشن، اگه به مشکل خوردیم از نظر تعداد عضو جدید اضافه کنید.
ما میخوایم دور هم خوش باشیم، نه اینکه همیدیگه رو ناراحت کنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــم.:Sad:

behroz1992
January 16th, 2010, 21:12
viero (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) اگه ایشون تا فردا ....من با

rezaalone (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

بازی میکنم

hamid reza
January 16th, 2010, 21:14

دوست عزیز اینجا کسی نارحت نشده از کسی ؛ یه نفر انصراف داد ما هم ثبت کردیم ؛ همین ؛ ما که نمیتونیم به زور کسی رو بازی بدیم که!

البته هر وقت اعلام آمادگی داشتن اعلام کنن ؛ اگه بشه و راه باشه ما درخدمتیم ، ما که ایشون رو بیرون نکردیم.
البته به این مثل قدیمی هم اشاره باید کرد که در دیزی بازه ولی حیای گربه کجا؟ اینطور هم نیست که اتوبان بشه هر کی بره و بیاد ولی ایشون هم به خاطر مسایلی اگه پشیمون شدن بفرمایند اعلام کنن بیشتر از وجودشون بهره ببریم...

قبلا هم چندین با گفتم نظم بازی ها از همه چیز مهم تره برای من ؛ حتی اگه دو نفر فقط بمونن ؛ چون پای اسم ترفندستان هم همونطور که دیدن در میان هست و همین طور این مسابقات

اینقدر برای مدیریت سایت معتبر و مهم هست که یک بخش کاملا جدا به درخواست بنده در سایت به اسم این مسابقات قرار داده شد و همینطور جوایز مخصوص در پروفایل و اینکه لگو مخصوص ساخته شد براش و توی تبلیغات سایت هم قرار داده شد و همینطور اینکه الان بازی ها برای این دور اسپانسر هم داره یعنی از بیرون هم رسد میشه.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

پس طبق مسئولیتی که دارم نه اجازه بی نظمی و ... رو میدم و نه خود شما بازیکنان نباید با طرفداری بی مورد و آشفته کردن فضا به این مسائل دامن بزنید [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

شما بازی هاتون رو انجام بدین سر موقع بهترین کمک رو کردین و همینطور هم که میبینین من برای هر کاری از همه نظر سنجی میکنم و دوست دارم همه شریک باشن در این کار.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

با تشکر.

4058423
January 16th, 2010, 21:34
یه سوال ! اینجا چه خبره الان من با کی بازی دارم ؟ ! مگه مسابقات در حال برگزاری نیست که دوستانه جدیدم دارن میان :abusive :

mr master
January 16th, 2010, 21:50
چند تا از دوستان نيامدن براي برقراري تعادل مسابقات جايگزين شدن موضوع ساده به نظر ميرسه كه
پيشنهاد ميكنم تمركز كنيم روي بازيها تا لذت بيشتري ببريم

cs-123
January 16th, 2010, 21:53
من الان قصد توهین و جنجال ندارم شمام با خیال راحت اسم منو حذف کن دیگه اصلا تو این مسابقات تا آخرش شرکت نمی کنم چون ارزش شرکت کردن نداره.
برای آخرین صحبتمم می خوام بگم مگه شما نمی گی پای اسم ترفندستان در میونه چرا یهو لیست بازیها عوض میشه.
شما که یه هفته و شاید بیشتر وقت داشتید برنامه رو اعلام کنید بعد یهو اشتباه اعلام میشه.:nono:

January 16th, 2010, 21:58
منظورم این بود. الان ایشون ناراحت شدن و تا آخر قصد بازی کردن ندارن. کسی الکی از مسابقه انصراف نمیده مگه اینکه موردی پیش بیاد.

mr master
January 16th, 2010, 22:06
دوست عزيز سخت گرفتي
خودت يه بار براي خودت گروهبندي كن ببين چه قدر پيچيده ميشه
باور كنيد به اين راحتي كه نشون داده ميشه نيست
از اول مسابقات هر دور رو تقريبا" يكي از با سابقه ها مثل هري و لرد عزيز برگذار كردن
و چون ميدونستن برگذاري چقدر مشكله ، دور هاي بعدي رو سپردن به حميد رضا
كه حميد رضا هم با تمام مشغله اي كه داشت قبول كرد
كاش اول علت رو ميپرسيدي و بعد تصميم ميگرفتي سي اس عزيز
الان babi_rich (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) هم يه هفته هست نيامده و مشخصا" نمياد ديگه
يا تا آخر بايد هر دور به يكي استراحت داد يا اينكه جايگزين كرد
از شما هم در خواست ميشه برگرديد و در برقراري اين جمع صميمي سهيم باشيد
عذز ميخوام زياد حرف زدم

hamid reza
January 16th, 2010, 22:10

شما کلا یاد گرفتین که بی مورد اعتراض کنین ؛ آخه پسر خوب ؛ من بالا گفتم شما که نخوندی ولی باشه بازم میگم

شما به اشتباه بازم با Mr master افتادین ؛ یعنی توی جدول اشتباه شد ؛ چون شما هفته قبل هم با همین بازیکن بازی داشتین و و نمیشد که این هفته هم باز با ایشون بیافتید!

مگر اینکه بازم دلتون میخواست ببازین از این نایب قهرمان 3 دوره بازی ها...:دی

حالا یک ساعت بعد دوباره جدول درست شد اونم فقط بازی شما جا به جا شد که تکراری نشه ، ما اینجا برای بازی ها رعایت حال هیچ کسی رو نمیکنیم جتی بهترین رفیق ها.

اولا سلام

دوست عزیز شما مگه جدول بازی ها رو نگاه نمیکنین ؟ توی جدول مشخص شده که با کی بازی دارین و ساعت و روز پیشنهادی هم مشخصه ؛ من نمیدونم دیگه چطور اعلام کنم که شما ببینی/؟

بفرمایید اینجا رو نگاه کنین لینک مستقیم پست.

در رابطه با دوستان جدید هم که شرورین جان توضیح داد از این واضح تر نمیشه.

من تا آخر این بازی ها دیوانه میشم میرم ...:×:

عزیز 4 ساعت اون بالا توضیح دادم ؛ بازم تو پست بالاییش توضیح دادم ؛ یه نگاه کوچیک بندازی بد نیست.:icon_idea:

I Wish U Care..

ممنون.

lord mysterious
January 16th, 2010, 23:03
بابا دور دوم که منم بودم 2 بار عوض یک بار این مشکل پیش اومد
تعداد زیاده و گاهی قاطی میشه
بلاخره که باید با همه 2 دور بازی کرد

am7777
January 17th, 2010, 01:52

دوستان ببینین این همون جنجالیه که هشدار دادم :Thinking:
این که دوستان جدید بیان یا لیست ها عوض بشه مساله ایجاد میکنه .:Angry:حالا hmidreza جون میگه اشتباه شد ما هم میگیم چشم .من نمی دونم چه اصراریه مسابقات اینجوری باشه
اقا 1.از اول لیست رو ببندید
2. بازیها هم حذفی باشن هر کی نیومد حریفش برنده میشه میاد بالا .
3. بازی ها فشرده تر و هیجانی میشه
.4 اصلا بازی ها 10 روزه بشه چه عیبی داره
5.این که نمیشه هر کی نیاد هی عضو بگیریم . این که نشد مسابقه
6 . من میگم بازی ها باید حذفی می بود تا هیچ مشکلی پیش نیاد
از ما گفتن بود اگه مسابقه حذفی بود هیچ کس ناراحت نمیشد . ابن که دوره های قبلی هم اینطود بوده که نشد دلیل .
منم قبلا گفتم از عضو جدید خوشم نمیاد ناسلامتی مسابقه است هی یکی بیاد هی یکی بره:shock: اگه می خواین مسا بقات حرفه ای و در حد ترفندستان باشه اخه یک مسابقه رو نام ببرید که وسط مسابقه هی تیم اضافه کنن من که نمی فهمم به خدا واسه کلاس مسابقات خودتون می گم وگرنه ما که ادعا قهرمانی نداریم بابا .از الانشم حذفیم . ولی به خدا این رسم مسابقه نیست

hamid reza
January 17th, 2010, 02:59

آقا من زبانم به قول معروف مو در آورد اینقدر گفتم:icon_idea: ؛ شروین جان هم که توضیح دادن ؛ شما میای وسط باز مسئله قدیمی رو میاری بالا..

هیچ عضو جدیدی وارد نشده و فقط جایگزینی صورت گرفته ؛ چون بعضی دوستان نیامدن.

ما هم اینجا با کسی دعوا نداریم؛ هیچ جنجالی !هم در کار نیست شما شلوغش میکنین ؛ همین امشب چندین تن از دوستان توی مسابقه با هم مسابقه دادیم و کلی گپ زدیم و همه لذت بردیم.
این آقا اومده توهین کرده تو جمع به شعور همه , همون بهتر که ندیدین و پاک شده ؛ پس ندیده قضاوت نکنین و صبور باشین تا آخر مسابقات بازی ها رو بخوبی انجام بدین.

خیلی ممنون از شما am7777 عزیز که نظراتتون رو اعلام کردین ؛ استفاده کردم ولی
خواهشا در باره نحوه برگزاری بازی ها هر وقت نظر سنجی بود اعلام کنین ، رویه مسابقات مناسب هست و با تجربه قبلی داره انجام میشه...

اگه فکر میکنین خیلی کار راحتیه لطفا بشینین فقط امتیازات همین هفته اول رو با جدول هفته بعدش رو فقط محاسبه کنین ببینین چقدر زمان میبره.!

mohammadgamer
January 17th, 2010, 09:54
سلام دوستان من دانلود کردم و اینطور که معلومه با bihozardبازی دارم و گفته ایشون که بازی کنیم من میخواستم بدونم من که دور اول نبودم امتیازا چطوری محاسبه میشه؟

cs-123
January 17th, 2010, 09:56
فکر کنم یه چیزی هم بدهکار شدیما.من به شعور همه توهین می کنم یا شما که وقتی برنامه بازیها اعلام میشه یهو عوضش می کنی.به نظر شما کدومش توهین به شعور جمع؟شما بگین.:wink:

mohammadgamer
January 17th, 2010, 09:57
ذاتی اسم یوزرم هم هم mohammadgamer هست و اینم بگم من اماتورم زیاد جولوی من قوی بازی نکنید مراعات حالم رو بکنید:flower:

Arman
January 17th, 2010, 10:09
Arman.8 -0 0- nicol.2000

برنده Nicole.2000 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)l.:smking2:

mohammadgamer
January 17th, 2010, 10:21
اهههههههههه

یه مشکل جدید
من میخوام یوزر باز کنم ولی قبول نمیکنه و وقتی روی new user میزنم این صفحه میاد و نمیتونم کاری کنم تو رو خدا کمکم کنینننننننننند

mr master
January 17th, 2010, 10:24
در حال حاظر بازي مشكل داره و امكان ساخت يوزر جديد نداره
دوستان ديگه امتحان كنن ببنم ميتونن يوزر جديد بسازن ؟

January 17th, 2010, 11:35
سلام mohammadgamer عزیز
تو پروفایلت پیغام گذاشتم واسه زمان بازی، تصمیم گرفتی منو هم خبر کن. ok؟:hurry:

hamid reza
January 17th, 2010, 13:02

سلام

مثل اینکه کلا نمیشه یوزر ساخت ؛ خودم هم امتحان کردم.

از دوستانی که یوزر اضافی ساختن و بازی نمیکنن در خواست میشه که یوزر هاشون رو به صورت موقت به این بازیکن ها بدن تا بازی شون رو انجام بدن.

بازیکنی که این کار رو انجام بده پهن مثبت میگیره .

دوست عزیز این آقا یعنی babi_rich (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) بدلیل اینکه خیلی وقته به سایت سر نزده ممکنه نیاد و حذف بشه ؛ اگع تا دوشنبه نیامد ؛ شما با rezaonline که تو همون پست اشاره شد بازی میکنین.

برای یاد آوری گفتم که عقب نمونین و مشتبه نشه براتون.
ممنون.

4058423
January 17th, 2010, 14:05
ای وای !!!!!!! دیروز گفتید با اون بنده خدا بازی کنم که ! rezaonline عزیز کی بازی کنیم ؟ فردا 9 شب خوبه ؟

mohammadgamer
January 17th, 2010, 15:01
کسی ایدی اضافه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Kasra
January 17th, 2010, 15:17
از این پس ارسال هر گونه پست خارج از جریان این مسابقه در این تاپیک (پست هایی نظیر پیشنهاد برای برگزاری مسابقات، انتقاد به نحوه انجام بازی ها و امثالهم) حذف شده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
شما در صورتی که نام خودتون رو در این بازی ثبت کردید به این منزله بوده که قوانین بازی که در پست اول بوده رو قبول کردید و ثبت نام کردید. در نتیجه در طی این دور از مسابقه بایستی به قوانینی که از سوی برگزار کننده این دور صادر شده احترام بگذارید. در غیر این صورت میتونید خیلی راحت از مسابقه انصراف بدید (که انصراف شما از این دور به منزله انصراف از کلیه ادوار لیگ بیلیارد خواهد بود).
در پایان این دور از لیگ و جهت برگزاری دور ششم از کاربران نظرسنجی برای نحوه انجام بازی ها به عمل خواهد آمد که اونجا و اون زمان میتونید پیشنهادات خودتون رو مطرح بفرمایید. در الان و در وسط بازی ها.
مجدد تکرار میکنم، ارسال هر گونه پست خارج از جریان از بازی ها در این تاپیک باعث برخورد با کاربر خاطی خواهد شد. چرا که تذکر از پیش داده شده است.
لطفاً حاشیه رو رها کنید و به بازی ها برسید. ار ارسال هر گونه پست اضافی در خصوص این پست هم پرهیز کنید.

am7777
January 17th, 2010, 15:26
torobche عزیز فردا ساعت 45 : 8 شب خوبه ؟

Nicole.2000
January 17th, 2010, 15:34
با این دوست عزیز بازی نکرده برنده شدم :dntknw:حالا بفرمایید من با کی باید بازی کنم :wavesmile:

ღtOrObCHeღ
January 18th, 2010, 01:47

خوبه:biggrin:

mohammadgamer
January 18th, 2010, 10:29
اقایون واقعا کسی یوزر اضافی نداره هم اکنون نیازمند ساری سبزتان هستمااااااااااااااااااااا ااااااا
بابا یکیتون یه یوزر بده من بازیمو کنم دیگه معرفتم خوب چیزیه ها

mr master
January 18th, 2010, 10:39

خدمت شما داداش
user:sasan624
pass رو هم الان خصوصي ميكنم برات

am7777
January 18th, 2010, 20:45
اقا من رو تو بازی راه نمیده سایت مشکل پیدا کرده؟؟؟
یوزر جدید هم نمیزاره بسازم ؟؟؟؟؟؟
بابا من الان مسابقه دارم چیکار کنم ؟؟؟؟:abusive :

mr master
January 18th, 2010, 20:47
يوزر كه نميشه ساخت فعلا"
ولي بازي مشكلي نداره من الان داخل بازي هستم

mohammadgamer
January 18th, 2010, 21:07
اقا من هنوز نتونستم بفهم چطوری میشه توپ رو شوت کرد تو بازی امشب هم ساعت 10 مسابقه دارم
کمککککککک

mr master
January 18th, 2010, 21:11

بيا تو بازي قسمت 3 پارت هم يه تمريني ميكني هم توضيج ميدم

hamid reza
January 18th, 2010, 22:43
دوستان از امروز صبح اینترنت ایران دچار یه سری مشکلات شده که این چیزا هم نتیجش هست , صبر کنید تا مشکل برطرف بشه .

در ضمن کسانی که نمیتونن وارد بشن ؛ موردی نداره هر وقت درست شد بازی رو انجام بدن.

مدت زمان بازی ها هم افزایش پیدا کرده و به 2 تا 3 ماه هم شاید برسه!

با تشکر از همگی

4058423
January 18th, 2010, 22:58

زنده باد ایران آزاد :crippled:

behroz1992
January 19th, 2010, 10:23
این حریف ما کجاست

4058423
January 19th, 2010, 10:35
آقای rezaonline عزیز .... what do you do ؟ !

بیا بازی دیگه .... آقا نکنه rezaonline هم نمیاد ؟!!!!!!!!!!!!!!! منو بفرستید فینال تمومشه بابا !!! یه بازی نکردم تا حالا ! این چجورشه دیگه ........... :advice:

Nicole.2000
January 19th, 2010, 12:39
کسی نیست این سوال منو جواب بده ؟ :dep:حریف من کیه ؟:thinking:

am7777
January 19th, 2010, 14:20
torobche جان فعلا که سیستمم درست شده امشب 30 :8 در خدمتم

January 19th, 2010, 14:26
mohammad gamer عزیز
پیغام گذاشتم تو پروفایلت، دو باره میگم، ساعت 3 تو قسمت 3 پارت منتظرم، اگه نیومدی، ساعت 6 منتظرم، بازم نیومدی، ساعت 10:30 منتظرم:mrgreen:

4058423
January 19th, 2010, 14:53
پس حریف من کو ؟ ! :boxing:

mr master
January 19th, 2010, 15:01
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]rezaalone

تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت: 3 ساعت پیش

شايد يادش رفته شركت كرده
تو پروفايلش پيام بذار

ღtOrObCHeღ
January 19th, 2010, 15:01
مگه بده حالا يه امتياز افتادي جلو...:biggrin:لابد نتونسته بياد....:biggrin:
حرف شما هم اين اقا س Arman (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
فكر كنم اخطار كسرا رو ناديده گرفتي:biggrin:چرا دوست داريد بحث درست كنيد و نميدونم:nope:اقا بازيتونو كنيد چيكار به اين كارا داريد:nope::mrgreen:

جوابتو دادم :biggrin:

4058423
January 19th, 2010, 16:19

ما هم دوست داریم بازی کنیم اما کو حریف ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان برای حریفم پیغام گزاشته بودم . اگه امروز ساعت 9 اومد که بازی میکنیم و گرنه 3 بر 0 بازی رو بردم !!!

حریف بعدیم کیه ؟

mohammadgamer
January 19th, 2010, 18:27
بازی mohammadgamer vs bihozard انجام شد و bihozard برنده شد

viero
January 19th, 2010, 18:31
alan shoma onlion hasti
bazi konim?

4058423
January 19th, 2010, 19:12

آقا اینجا اروپا نیستا !!!!!!!!! من کلی پول اینترنت میدم ! چرا سر کار میزاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :advice:

viero
January 19th, 2010, 19:19
esme useret chiye?

4058423
January 19th, 2010, 19:44
دوستان تک بازی انجام دادیم و من بردم .

ღtOrObCHeღ
January 19th, 2010, 20:52
am777 = 2
torobche = 0
:mrgreen:
`

am7777
January 19th, 2010, 20:58
اقا ما که نفهمیدیم چی شد باورم نمیشه بردم؟؟؟؟:thinking:
اونم از torobche شایدم دلش واسم سوخت:thinking:

am7777 2
torobche 0

:Sad: اینم اشک شوقم :Crying:

behroz1992
January 19th, 2010, 21:09
من که دیگه خسته شدم یکی نیست بیاید با ما بازی کنه حریف ما که نیست

mr master
January 19th, 2010, 21:13

مگه با هم بازي نكردين ؟

behroz1992
January 19th, 2010, 21:14
نه عزیزم

January 19th, 2010, 21:44
سلام به همگی:grouphug:
نمیدونم توی دوره های قبلی چطوری بوده، ولی اگه ممکنه، امتیاز ها رو بزنید، ببینیم کجای کاریم:mrgreen: سومین مسابقه هفته بعده؟

4058423
January 19th, 2010, 22:10

کجای کاری ؟ ! من و viero بازی کردیم و منم بردم . ok

mr master
January 19th, 2010, 22:18

هيجان مسابقات خيلي بالاست مثل اينكه
داداش من جواب behroz1992 (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان رو دادم
تا پاان مسابقات چند تا سكته اي داريم احتمالا" :biggrin:

am7777
January 20th, 2010, 11:16
اقا من از تو سیستم نمیتونم وارد بشم ولی با لپ تاپم گیر نمیده چیکار کنم بازی یک بار انیستال کردم دوباره ریختم بازم گیر میده جالبه وقتی بازی رو ریختم با یوزر و پسوردم اومد بالا تورو خدا چیکار کنم من که ئ نمیتونم هر روز لپ تاپ بیارم

am7777
January 20th, 2010, 11:46
مشکل از چیه چیکار کنم

mr master
January 20th, 2010, 11:58

مگه هر روز بازي داري ؟! :biggrin:
روي سيتمت احتمالا فاير وال يا برنامهاي نصب هست كه از باز شدن بازي جلوگيري ميكنه

am7777
January 20th, 2010, 12:05

عزیز هر روز که مسابقه ندارم ولی بازی که میکنم
من از ultra92 استفاده میکنم ولی نمیدونم چجوری پاکش کنم در ضمن انتی ویروسمم eset smart security البته تازه نصب کردم که قبلش هم این مشکل بود پس میمونه همین ultra چجوری پاکش کنم و چرا من هر بار که بازی رو پاک و دوباره نصب میکنم با یوزر و پسورد قبلی نصب میشه

mr master
January 20th, 2010, 12:19

والا نحوه پاك شدنش رو كه نميدونم مگه تو تاپيك خودش چيزي پيدا كني
ولي براي پسوردت چون در حال حاضر يوزر نميشه ساخت
بازي هم همون يوزر رو پيش فرض قرار داده
اون تيك remember password اگه زدي برش دار
البته اگه پسوردت يادته

am7777
January 20th, 2010, 12:39
اقا ببخشید ها من میخوام عکس اخطارشو براتون بندازم چجوری از pain بزارم تو پست تو پست که لینک عکس می خواد من که عکسم تو کامپیوتر چجوری براتون بزارم

mr master
January 20th, 2010, 13:00

جائي كه ميخواي پست بدي پايين صفحه نوشته مديريت فايل هاي پيوست
ار اونجا اپلود كن

am7777
January 20th, 2010, 14:24
اقا این که فایل شد من میخواستم عکس بزارم یکی نیست به ما بگه ؟؟؟
جون من یکی بگه چجوری عکس از pait بیارم تو پست

mohammadgamer
January 20th, 2010, 15:09
اقا بازی بعدی کیه؟ من با بایهوزاد بازی کردم فقط

4058423
January 20th, 2010, 15:29
اول برو تو این آدرس عکست رو آپلود کن : اینجا کلیک کن (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) تو این سایت بروز رو بزن بعد عکستو از تو هاردت انتخاب کن بعد گزینه ی آپلود رو بزن .... یکم صبر کن تا آدرس عکس رو بده .

بعد که آدرس عکستو داد مثل شکل زیر عمل کن .

بعد اون آدرس عکستو که از اون سایت گرفتی رو پیس کن اینجا ..... همین !!!!!!

f!n@l
January 20th, 2010, 18:34
منم می خوام شرکت کنم باید چی کار کنم.

hamid reza
January 20th, 2010, 19:05
شما باید صبر کنین تا دور بعدی ؛ یا اینکه یکی از اعضا انصراف بده و شما جانشین بشین.

دوستانی که میگن بازی بعدی کی هست , لطفا منتظر بمونن تا همه بازی ها انجام بشه ؛ همونطور که میبینید فعلا هفته ای یک بازی داریم ؛ پس در صورت انجام بازی اون هفته ، منتظر بمونین تا جدول بعدی اعلام بشه .

توجه : باز هم تکرار میکنم ؛ مسایل سیاسی و خارج از تاپیک رو اینجا مطرح نکنید ! (قابل توجه برخی دوستان)

در صورت مشاهده مجدد ؛ بدون اخطار قبلی از شرکت در تمام ادوار منع میشن.

دوستان مسابقات هفته بعد هم به صورت امتیازی محاسبه میشه ؛ فعلا رقابت خوبی داشتین و امتیاز ها نزدیک به هم هستن.

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register] شما هم لطفا نتیجه بازی رو بزارین ؛ بردن کافی ملاک نیست.

در ضمن شما گفتین ایشون اون دفعه بازی نکردن ؛ مجدد انجام دادین؟

این هفته هم شما با babi-rich بازی داشتین که در صورت نیامدن قرار بود با rezaonline بازی کنین!

لطفا واضح و صریح مشخص کنین ؛ تتایج رو ؛ که اشتباهی صورت نگیره.

با تشکز

f!n@l
January 20th, 2010, 19:11
ببخشید خیلی سوال می کنم یعنی نمیشه منو شرکت بدید
دور بعدی یعنی کی می تونم شرکت کنم

4058423
January 20th, 2010, 19:17

دوست خوبم همه ی اونای که گفتی باید با من بازی کنن ، نیومدن ! 2 روز پیش viero که خودت گفتی نمیاد بهم گفت بیا بازی . من بهش گفتم چون در زمان مقرر نیومده پس 3 بر 0 به نفع من شد . و بعد هم یه بازی باهاش انجام دادم تا شک و شبهه ی ایجاد نشه ! منم این دوستمون رو بردم . همین . :grouphugg:

حالا هم منتظر پیام شما هستم تا حریف بعدیم مشخص بشه .

hamid reza
January 20th, 2010, 19:24
دور بعدی یعنی کی می تونم شرکت کنم[/QUOTE]

دوست عزیز میتونم شرکت بدم ؛ ولی تجربه نشون داده افراد تازه واردی که میان ؛ فقط یکی دو بار سر میزنن و دیگه پیداشون نمیشه کرد!
. این نظم بازی رو بهم میزنه ، شما اگه خیلی تمایل دارین در صورت مناسب بودن سطح بازیتون و اینکه هر روز به تاپیک سر بزنین و خبر دار بشین ، من میتونم هفته بعد شما رو شرکت بدم ولی با امتیاز کمتر از سایرین.

و اگر نشد باید صبر کنین تا این دور به اتمام برسه و هیچ زمان مشخصی فعلا برای پایان این دور نمیشه.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

viero جان شما هم تا فردا وقت دارین ، حضور خودتون رو اعلام کنین در غیر این صورت ؛ نفر بعدی جایگزین میشه و امکان بازگشت هم تا دور بعد وجود نخواهد داشت.

f!n@l
January 20th, 2010, 19:26
خیلی ممنون

4058423
January 20th, 2010, 20:07

آقا شما چرا اینجوری میکنی ؟ من viero رو بردم .... دیگه کجا میخواد شرکت کنه ؟

f!n@l
January 20th, 2010, 20:45
با عرض پوزش اما وقتی می خوام کاربر جدید بسازم واسه بازی یه صفحه میاد که میگه کانکشن و مودم و ارائه دهنده اینترنتت رو بررسی کن
من همشون رو چک کردم ولی باز هم همون صفحه رو نشون میده
چی کار کنم تا یه کاربر جدید بسازم

behroz1992
January 20th, 2010, 21:05
hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) یه فکری ما برای بکن

mr master
January 20th, 2010, 21:15
من همشون رو چک کردم ولی باز هم همون صفحه رو نشون میده
چی کار کنم تا یه کاربر جدید بسازم[/QUOTE]

دوست عزيز در حال حاضر امكان ساخت يوزر جديد نيست
(شما بايد در بازار سياه يوزر تهيه كني )
از دوستان اگه كسي يوزر اضافه داره به اين دوستمون بده البته مجاني :biggrin:

f!n@l
January 20th, 2010, 21:19
اگه کسی هم خواست بفروشه من می خرم.البته به قیمت منصفانه :-)

mr master
January 20th, 2010, 21:31

براي آي دي پول ندادن كه پول بگيرن
با اين دوستمون Aria (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) تماس بگيرين و يوزر رو دريافت كنين

hamid reza
January 20th, 2010, 21:37

ادامه مسابقات ایشون ارتباطی با مسابقه با شما نداره! ؛ دوست عزیز داشته باشید که مسابقات حذفی نبوده.....:|

همونطور که گفتم مشکل از آیپی هست ؛ اگه امکان تهیه وی پی ان رو دارین ، براحتی وصل میشه ، یا استفاده از نرم افزارهایی مثل (اولت-را سو-رف ..)
یا اینکه صبر کنین تا خودش بعد از مدتی درست بشه ؛ یا از جایی دیگه بازی تون رو ادامه بدین.

بزودی یه یوزر مرجع برای همگان در اختیار کاربران قرار میگیره تا کسانی که این مشکل رو دارن ؛ بتونن بازی ها رو انجام بدن.

adsoor
January 20th, 2010, 21:56
سلام....hamidreza كي بازي كنيم؟:chewing:
براي فردا بعد از ظهر يه ساعت هماهنگ كنيم؟ :)

منتظرم

purya rj
January 20th, 2010, 23:13
سلام به همگی[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
من میخواستم این دور شرکت کنم ولی متاسفانه اینترنتم قطع شد و به بازیها نرسیدم.......[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
حمیدرضای عزیز لطفا در صورت امکان اسم من رو هم ثبت کن حالا یا برا جایگزینی یا برا دور بعد
دوستان عزیز کسی تمایل به بازی دوستانه بده بهم خبر بده[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
ممنون.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

hamid reza
January 20th, 2010, 23:44

فردا شب ساعت 10 یا 11 من آماده ام.

سلام

شما بدلیل سابقه خوبتون تو مسابقات ؛ سعی میکنم اگه راهی بود در لیست هفته بعد قرار قرار بدم ؛ ولی به شرط اینکه منظم مسابقات رو دنبال کنید.

f!n@l
January 21st, 2010, 14:14
یوزر من : parya_moshe

Aria
January 21st, 2010, 15:08
از دوستان شنیدم که خیلی ها دنبای یوزر های من هستند
قابل توجهه که همشون رو بخشوندم به black.shadow برید یقه اونو بگیرید

(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
January 21st, 2010, 15:15
سلام چرا خبر ندادین مسابقاته؟اسم من تو صفحه اول هست ولی من تا حالا یه مسابقه هم ندادم:thinking:

am7777
January 21st, 2010, 15:29
دوست عزیز فکر نکنم کسی باید خبر میداده شما خودت باید خبر میگرفتی

(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
January 21st, 2010, 15:34

به هر حال من از صفر شروع کردم و یوزر جدیدم --*H*A*M*I*D*--هست ممنون میشم مارو هم جابدین:thankyou2:

Nicole.2000
January 21st, 2010, 15:53
سلام دوستان این دیگه چه جورشه :thinking: ؟ مسابقات خیلی وقته شروع شده تازه اومدین ثبت نام کنین :nono: یه مقدار منظم باشین :mrgreen:.
مگه ما چه جوری خبردار شدیم . مگه براتون پیغام نفرستادن تا اونجایی که من می دونم هرکی اعلام آمادگی کرده بود پیغام دریافت کرده :yes: و بعد از اون باید خود بازیکن دنبال اخبار مسابقات باشه :Thinking:
نه اینکه منتظر باشه دیگران خبرش کنن :!:

(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
January 21st, 2010, 15:59
حالا چی شده اینجا همه کاسه داغتراز اش شدن؟

Nicole.2000
January 21st, 2010, 16:05
بخاطر نظم مسابقات :yes: وگرنه ما با کسی مشکل نداریم .

am7777
January 21st, 2010, 16:06
nicol بیا دیگه من منتظرم
user am7777 تو یوزرت چیه

(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
January 21st, 2010, 16:12
کسی بازی دوستانه نمیکنه؟

am7777
January 21st, 2010, 16:15
بیا من منتظرم یوزر am7777

Nicole.2000
January 21st, 2010, 17:23
دوست عزیز اومدم ولی هربار ازتون درخواست بازی دادم شما قبول نمی کردید یوزرم هم اسم کاربریم توی ترفندستان nicole.2000

ღtOrObCHeღ
January 21st, 2010, 17:35
اقا انگار من می تونم یوزر بسازم هر کس می خواد بگه تا بسازم فقط زودی تا پشیمون نشدن[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

f!n@l
January 21st, 2010, 17:38
شما چند تا اضافه بساز بعدا هر کی احتیاج داشت بهش بدین
فکر کنم کلا درست شده چون منم می تونم بسازم:wavesmile:

ღtOrObCHeღ
January 21st, 2010, 17:50
فکر کنم کلا درست شده چون منم می تونم بسازم:wavesmile:[/QUOTE]
حالا من چيكار كنم[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register] ولي فكر كنم درست شده... ها[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

January 21st, 2010, 21:29
سلام دوستان، من از همگی معذرت میخوام
نتایج دانشگاهم اومد، و دانشگاه واحد مهریز قبول شدم، تا کلاس ها شروع بشه نهایت 20 روز دیگه مونده، اگه تو این 20 روز این دوره تموم بشه بازی میکنم، وگرنه که باید از همتون خداحافظی کنم.
شرمندم، بخاطر اینکه بازی ها رو بهم زدم.:sadbye:

4058423
January 21st, 2010, 23:15

مبارکه :yooya: دوستان همه با هم دست دست .... !!!!!!!! :dancing2: آقا امیدوارم موفق باشی ایشالا خبر گرفتن دکتراتم تو ترفندستان بزاری تا ما بازم شاد بشیم .

jvdbani
January 22nd, 2010, 01:53
سلام
اسم من جاویده و بالاخره تونستم با نام کاربری jvdbani ثبت نام کنم و از این به بعد هم تو مسابقات شرکت می کنم
حالا لطفا بگین دور بعدی مسابقات کی برگزار میشه؟

(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
January 22nd, 2010, 12:18
اقا اسم مارو یادت نره بزنیا.--*H*A*M*I*D*--....راستی بچه ها من تونستم توی top movers رتبه 54 رو کسب کنم700 امتیاز تو 1 روز

4058423
January 22nd, 2010, 12:54
am7777 عزیز کی بازی کنیم ( دوستانه ) ساعت بگو تا ok بدم !!!!! :thumbup:

hamid reza
January 22nd, 2010, 16:33
دوستان لطفا برای مسابقات دوستانه از طریق پروفایل یا هر چیز دیگه ای اقدام کنید .

از زدن پست های بی محتوا جدا خودداری کنید/

(.assdor عزیز امشب هر طور شده خودتون رو برسونید تا بازی رو انجام بدیم)

جدول بازی هفته بعد ( احتمالا همراه بازیکنان جدید) نیمه شبِ ، امشب قرار داده میشود ؛ لطفا با دقت به جدول ؛ بازی ها رو انجام بدین.

یک سری از دوستان هنوز بازی ها رو انجام ندادن چون بازی ها روند رو به جلو داره تقریبا نمیشه صبر کرد که اونا هم بازیشون رو انجام بدن و حذف میشن ، ولی اگر واقعا مشکل داشتن

از طریق پیغام خصوصی اعلام کنن.

با تشکر

mr master
January 22nd, 2010, 17:19
MR MASTER 2
lord mysterious 1
:friends:

adsoor
January 22nd, 2010, 22:31
hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) من 11:30 منتظرت هستم

hamid reza
January 23rd, 2010, 06:27
بازی من با adsoor (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) تقریبا نیمه تموم موند !

البته من ست اول رو بردم و ست دوم هم فقط توپ سیاه مونده بود ؛ ولی adsoor (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) جان یهو رفتن و طبق قوانین اگه تا 15 دقیقه دیگه( 3 بار) برنگشتن بازنده محسوب میشن ولی چون حرف زیاد پشت سر ما هست کلا ! من تا فردا شب هم صبر میکنم که ادامه مسابقه رو انجام بدیم ؛ که جدول هفته بعد رو سریعتر بزاریم ؛ اگه هم ایشون نیومدن MrMaster که ناظر بازی ما بودن قضاوت کنن که کی برنده هست:mrgreen: البته فیلم بازی هم موجود هست:دی

اینم ویدئو آپلود شده در خود سایت ؛ البته صحنه های بدی داره بعضی جاهای سایت زیاد نگاه نکنین:دی ؛ میتونین بازی های افسانه ای رو ببینین و امتیاز بدین به بهترین بازی ها و حتی سریعترین بازی که توی ؟x ثانیه انجام شده رو مشاهده کنین....!

اینم لینک دانلودش :

نحوه آپلود هم هر کی خواست شروین توضیح میده ؛ زیاد اذیتش نکنین:دی....!

((*مقصود از این کار فقط آشنایی بیشتر شما دوستان با خود سایت هست))*

.

adsoor
January 23rd, 2010, 18:29
hamid reza براي امشب ساعت 11.30 خوبه؟
ديشب اينترنتم قطع شد :(

behroz1992
January 23rd, 2010, 20:04
من دیگه خسته شدم:angry:

hamid reza
January 23rd, 2010, 20:22

سلام

بد موقعی قطع شد البته :-P؛ ولی خوب برای همه پیش میاد امشب ادامش رو انجام میدیم.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]1

دقیق ساعت 11:30

پارت 3

12 دقیقه هم وقت برای هر دو طرف اگه نیامدین که برنده منم اگه منم نیامدم 2 بر 1 به نفع شما.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

شما هم خسته شدی برو استراحت کن ؛ خستگیت در بره اینجا جای این پست ها نیست! ;)

4058423
January 23rd, 2010, 20:27
hamid reza (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) عزیز ! اینو دیشب گزاشتی : جدول بازی هفته بعد ( احتمالا همراه بازیکنان جدید) نیمه شبِ ، امشب قرار داده میشود ؛ لطفا با دقت به جدول ؛ بازی ها رو انجام بدین.

پس چی شد ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

behroz1992
January 23rd, 2010, 20:32
منظور من از خستگی اینه که تا حالا یه بازی هم انجام ندادم

hamid reza
January 23rd, 2010, 20:44

خوب همونطور که میبینید ؛ بازی هنوز نیمه تموم مونده و انجام نشده ؛ قرار بود انجام بشه که اینرنت دوستمون وسط بازی قطع شد ، بازی ها باید کامل انجام بشه تا جدول هفته بعد بیاد

عجله نداشته باشید دوستان برای بازی ها.

خوب عزیزم من که برنامه رو برای شما ریختم تو این دو هفته ؛ حالا به هر دلیلی حریف نیامده کاری از دست من ساخته نیست ، وظیفه من حساب کتاب بازی ها و جدول و سر و سامان دادن به تاپیک هست , تا بازی های یه دور تمام نشده هم که نمیشه دور بعد برگذار بشه.

دوستان جدیدی هم که تازه ثبت نام کردن با امتیازی کمتر اسمشون در جدول قرار میگیره تا حق بقیه ضایع نشه.

اگه شخص جدیدی هم میخواد ثبت نام کنه تا فرداشب همین موقع که جدول قرار داده میشه ؛ اعلام حضور و آمادگی کنه.

با تشکر از صبوری شما دوستان.[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
January 23rd, 2010, 20:46
آقا هیچکس اینجا دس گرمی بازی نمیکنه؟:boxing:

hamid reza
January 24th, 2010, 10:27
خوب بازی من با این دوستمون هم انجام شد 2 ست رو دو تو گیم مختلف بردم.

نتایج تا کنون :

torobche 2 hamidreza 1

hamid reza 2 assdor 0

جدول هم امشب حاظر میشه .

دوستان دقت کنین تا الان هر بازی که کردین به همین ترتیب ؛ تا امشب اعلام کنین ؛ تو یه پست ؛ مثل بالا. اگه هم حریف نیامده نتیجه 2 بر 0 رو اعلام کنید.

همه دوستان این کار رو انجام بدن تا امتیاز ها اشتباها براشون ثبت نشه.

ممنون.

January 24th, 2010, 10:35
سلام
lord mystrious 0 2 B.I.O.H.A.Z.A.R.D
mohammadgamer 0 2 B.I.O.H.A.Z.A.R.D
:mrgreen:

4058423
January 24th, 2010, 11:16
من و viero بازیمون 2 بر 0 به نفع من شد :dancing2:

mr master
January 24th, 2010, 12:43

نتايج دو بازي گذشته