PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برگرداندن Run



eshghe_penhan
October 17th, 2005, 09:08
با سلام خدمت محمد و کسری اگر منوی run را حذف کنن چه راهی برای برگرداندن ان هست
یعنی منوی serch رو هم غیر فعال کردن و هیچ دسترسی به رجیستری ندارم
با تشکر

Kasra
October 17th, 2005, 14:22
دوست من آیا شما برای بر داشتن Run از این روش استفاده کرده اید؟
" برداشتن RUN از منوی START :
به زير كليد زير برويد:
[HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Policies/Explorer]
و يك مقدار باينری به نام NoRun بسازيد و به آن مقدار01 بدهيد.بدين ترتيب حتی كليدهای نيز كار نخواهند كرد. "
در صورتی که از این روش استفاده کرده اید کافی است دوباره مقدار باینری که با نام NoRun ساخته اید را پاک کنید

arashpc
October 17th, 2005, 15:50
سلام.
یه راهم هست اونم اینه که شما روی نوار task bar راست کلیک کنید و گزینه properties
را بزنید روی سربرگ start menu کلیک کنید در قسمت پایین customize را بزنید در
صفحه ای که براتون باز میشه (customize start menu) روی سربرگAdvanced کلیک
کنید و تیک Run command را بزنید سپس ok زده و به ترتیب روی Apply و ok کلیک کنید و

حالا دیگه: حله حله :D

mobarez
October 18th, 2005, 08:36
سلام آقا كسري
منم در مورد run يك مشكلي داشتم
كليد run من ديگه كار نميكنه،خودش هست ولي وقتي روش كليك مي كنم باز نميشه

با تشكر

Mohammad
October 19th, 2005, 21:12
به احتمال زیاد RUN رو غیر فعال کرده اید یا دستگاه شما آلوده است.

eshghe_penhan
October 20th, 2005, 08:46
سلام
راست کلیک رو هم حذف کردن و رجیستری هم باز نمیشه حلا باید چه کار کرد

Kasra
October 20th, 2005, 12:49
mobarez, جان حتما دستگاه شما آلوده به کرمی شده که این اتفاق براش افتاده - ویروس یابتون رو به روز کنید

eshghe_penhan, شما اون روشی که من گفتم رو امتحان کردید؟

eshghe_penhan
October 20th, 2005, 21:19
سلام
اره ولی راست کلیک قلفه و رجیستری هم بسته است

Kasra
October 21st, 2005, 13:15
eshghe_penhan, جان از طریق خود ویندوز عمل کرده اید؟
به پوشه ویندوز رفته و فایل regedit را بیابید و آن را اجرا کنید :roll:

eshghe_penhan
October 22nd, 2005, 08:42
سلام
معذرت اگه درایوها هم قلف باشه باید چه کار کرد

Kasra
October 22nd, 2005, 14:03
اگه دیگه دراو هاتم قفل باشه ؛ رفیق بهترین راه اینه که ویندوزت رو دوباره نصب کنی :!:

arashpc
October 24th, 2005, 03:18
البته فکر کنم eshghe_penhan منوی ران رو واسه کامپیوترهای بیرون منزل میخوان مثلا
کافی نت ها که همه چیزو به خاطر امنیت غیر فعال میکنن , سر منم اومده
حالا منم یه سوال داشتم
میشه رو administrator ترکیب سه کلید ctrl+alt+delete رو انجام داد و وارد سیستم شده و هر کاری که می خواهیم و هر تنظیماتی رو دوست داریم اعمال کنیم؟ :lol:

Kasra
October 24th, 2005, 16:36
arashpc, جان متوجه منظور شما نشدم!
شما میخواهید پس از ورود به عنوان admin چه کار کنید دقیقا؟
آیا روش ورود به adminstrator مد نظرتون هست؟

arashpc
October 26th, 2005, 05:02
بله میخواستم ببینم میشه که با دادن اسم adminstrator وارد سیستم شد و از طریق
adminstrator به رجیستر و بقیه قسمتها وغیره رفته و هر تغییری که میخواهیم اعمال کنیم؟ منظور اینکه دیگه محدودیتی در میان نباشه :oops:

Kasra
October 26th, 2005, 19:23
arashpc, جان با استفاده از این ترفند شما میتونید پسورد قبلی adminstrator را پاک کنید و پسورد جدیدی جایگزین کنید و سپس با اون وارد سیستم شوید:

همون طور که میدونید برای عوض کردن پسورد در ویندوز XP می بایست پسورد قبلی را تایپ کرد و سپس می توان پسورد جدید را جایگزین کرد. شما می توانید با استفاد از این ترفند بدون نیاز به دانستن پسورد قبلی ، پسورد جدیدی را بر روی سیستم قرار دهید.

از منوی استارت گزینه ی run رو بزنید بعد از اون control userpasswords2 رو تایپ کنید از منویی که باز میشه اسم username ها رو نوشته روی هرکدوم که کلیک کنید اون پایین یه گزینه داره به اسمه reset password اونو که بزنید دوبار پسورد دلخواهتونو تایپ کنید بدون تایپ کردن پسورد قبلی پسورد عوض میشه.
درضمن اینم بدونید که نمیشه پسورده username ی که باهاش on هستید عوض کنید فقط میشه user های دیگه رو دستکاری کرد البته برای عوض کردن پسورد یوزری که داخلشید میشه پسورد ادمین رو عوض کرد بعدش رفت تو ادمین و اونجا پسورد اون یکی یوزرو عوض کرد.

arashpc
October 27th, 2005, 11:02
سلام .خسته نباشید
متشکرم . من فقط تا ورود به ادمین رو میدونستم بقیشو هم الان از شما دوسته
عزیز یاد گرفتم کسرا جان.
یه سوال هم که ازتون داشتم این بود که به جز تغییر password کارهای دیگه ای
هم میشه کرد یا نمیشه منظور فقط تو محیط ادمینه که با ترکیب 3 کلید ctrl+alt+delete
وارد میشیم :?:

Kasra
October 27th, 2005, 12:43
بله ، برای این کار باید هنگامي كه ويندوز بالا میاد با دو بار زدن كليد Ctrl + Alt + Del و استفاده از User مدير (Administrator) وارد ويندوز میشید.

Kaveh18
February 6th, 2006, 20:28
SALAM AGE KASI ADRESI AZ 1 Ebook AZ REGISTRY DARE BEZARE .. Mersi :!:

Soroush
February 6th, 2006, 23:28
Kaveh18, جان میتونید از اینجا (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.) یه کتاب در این مورد دریافت کنید.

mostafajigar
August 11th, 2006, 12:08
ببین من run کامپیوتر رو قفل کردم یعنی از منو استارت پاک کردم تو کفتی که اگر آن فایل را پاک کنم ورداشته میشه ولی وقتی من run ندارم میشه بگی چطوری اون فایل رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kasra
August 11th, 2006, 14:20
mostafajigar, جان ، به پوشه Windows درایوی که ویندوز توش نصب شده بروید و فایل regedit.exe رو اجرا کنید.
سایر کارها رو دنبال کنید.

maral_222
September 27th, 2006, 08:56
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]میشه بگید که چطور هر آنچه که در Run داریم چگونه باید آن را پاک کنیم مثلا" وقتی می نویسیم Config بعد این کلمه را چطور پاک کنیم
ممنون کسرا جان نمیدونم که بازم سر جاش سوال کردم یا نه ؟

Kasra
September 27th, 2006, 16:37
maral_222, جان منظورم این بود که تاپیک جدید بزنید. با استفاده از دکمه [Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

حالا به هر شکل برای پاک کردن اطلاعات موجود در Run بدون دردسر از این نرم افزار بهره بگیرید:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

maral_222
September 30th, 2006, 07:40
سلام و واقعا شرمنده که خنگ گیری درآوردم در هر صورت از راهنمایی شما سپاسگذارم . :D