PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهمایی در مورد HTC touch HD



mazygene
April 8th, 2010, 12:27
بادرود

من به تازگی گوشیمو عوض کردم و یه HTC touch HD گرفتم ( 550 با گارانتی ). اما چون تجربه ای تو گوشیهای

اچ تی سی ندارم چندتا سوال از دوستان دارم.

آیا امکان تغییر ویندوز از نسخه 6.1 به 6.5 هست؟ اگه جواب مثبته چطوری؟

چطور باید ویندوزشو آپدیت کرد؟

آیا خودش رو خودش آنتی ویروس داره؟ و چقدر داشتن آنتی ویروس برای این موبایلها مهمه؟

آیا میشه از ویندوزش پشتیبا گرفت تا اگه خراب شد مجدد نصب کرد؟ چطور؟

چطور theme اونو باید تغییر داد؟

چطور از اینترنتش استفاده کنم؟

.
.
.
.
.
در کل گوشیه خوبی هست یا نه؟


هرکس هر قسمت از سوالات رو میتونه جواب بده یه کمکی بکنه ممنون میشم..

amir.prs
April 25th, 2010, 01:38
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
معمولا این امکان وجود داره چون تو خارج از کشور pro2 رو که 6.1 داره رو به صورت آپدیت شده با ویندوز 6.5 میفروشن!!!
اینکه چطور این کار رو میشه انجام داد رو درست نمیدونم ولی میتونی مستقیم با خود نمایندگی صحبت کنی و بپرسی

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
خودش آنتی ویروس نداره و باید بریزی ولی بهت این کار رو توصیه نمیکنم !!! خودم nod32 ریختم روش گوشی بهم ریخت پاک که کردمش درست شد!!!
درکل آنتی ویروس ممکنه به گوشی صدمه بزاره!!!
یه نصیحت:نرم افزار رو فقط و فقط بده نمایندگی برات بریزه (درکل همه کار های نرم افزاری و سخت افزاری یا نمایندگی)!!! از همه جا مطمئن تره!!!
(اگه از جای دیگه ای غیر نمایندگی گوشی گرفتی و نرم افزار توسط خودت یا جای دیگه ای ریختی وقتی میری نمایندگی گوش ریست فکتوری کن تا نگن بیرون از اینجا نرم افزار ریختی و از گارانتی خارج نشه!

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]یا یه کانکشن بساز (که برای من خود اپراتور نصب کرد) یا از وایرلس استفاده کن!

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
گوشی های htc خوبن من خودم hd2 دارم راضی هستم

------------------------------------------------------------
راستی گارانتی ات چیه؟

mazygene
April 25th, 2010, 02:02
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]


بادرود

تو این مدت که این تاپیک و زدم خودم جواب بسیاری از سولامو پیدا کردم.

امکان تغییر ویندوز ( یا ROM ) نیست و باید نسخه های کوک شده ( غیر اورجینال ) بریزی

که از نظر بسیاری بهتر از نسخ اصل هستن.

آنتی ویروس هم 2 تا رایگان معروف هست. یکی NetQin و دیگری Lookout که دومی

خیلی امکانات داره.

گارانتی هم یاسه...

amir.prs
April 25th, 2010, 23:10
گارانتی یاس وقتی بری پیشش اگه بفهمه خودت یا کس دیگه ای نرم افزار ریخته روش (یعنی خودشون نریختن) گوشی رو از گارانتی خارج میکنن!
این بلایی بود که نزدیک بود سر من بیاد