PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 3d max یا maya ؟!



ahosein
May 30th, 2010, 20:32
من میخواستم کار حرفه ای انیمیشن رو شروع کنم، اما نمیدونم 3d max کار کنم یا maya ؟

خوشحال میشم اگه دوستان راهنماییم کنن . (البته اگر با دلیل نظرتون رو بگید خوشحالتر میشم)

kamyabonline4
May 31st, 2010, 05:46
هر دو جزو نرم افزارهای حرفه ای هستند که در اکثر استدیوهای حال حاضر جهان مورد استفاده قرار میگیرند.
اگر میخواهید انیمشین سازی را شروع کنید،پیشنهاد من نر افزار Maya است،چون این نرم افزار رابطه ی خیلی نزدیکی با این حرفه دارد و اکثر انیمیشن های حال حاضر جهان،با این نرم افزار و چند نرم افزار جانبی ساخته میشود،اما 3d max هم خوب است اما بیشتر در ساخت بازی مورد استفاده قرار میگیرد.
پینشهاد من این است که شما که میخواهید انیمیشن سازی را شروع کنید،با نرم افزار تخصصی این کار شروع کنید.نگران این نباشید که 3d max را بلد نباشید،برایتان مشکل به وجود می اید زیرا:
1-این دو نرم افزار بسیار شبیه به هم هستند و در واقع maya چیزی که از 3dmax کم نداره هیچ،مزیت هایی هم دارد.
2-عموم کار های گرافیکی این شکل هست که اگر یک نرم افزار در ان رشته را یاد بگیرید،مفاهیم را یاد گرفته اید و نرم افزار های دیگر هم بلدید،زیرا فقط نام و مکان کلید ها عوض میشود.به عنوان مثال اگر شما photoshop را بلد باشید،غیر ممکن است نتوانید با poser کار کنید.

ahosein
June 2nd, 2010, 20:37
خیلی ممنون از پاسختون.

M1nU$ I3
June 5th, 2010, 20:33
kamyabonline4 جون، فتوشاپ چه ربطی به پوزر داره؟

بعد اصلا کار مایا و 3 دی فرق داره.

3 دی برای مدیلنگ هست و برای ساختن اشیا استفاده می شه و امکانات کمی برای متحرک سازی و جلوه های انیمیشن دارد ولی مایا برای انیمیشن سازی و متحرک سازی است. شما اول باید کار با 3 د ی رو یاد بگیری و مدل سازی کنی، چون بدون مدل عملا" مایا بی استفاده است.

amir.prs
June 5th, 2010, 23:30
چون تازه میخوای یاد بگیری اول برو سراغ 3d چون مایا سخت تره و یه تازه کار همیشه اول میره سراغ 3d !!!
و مایا همونطور که دوستان گفتند بیشتر برای انیمیشن سازی به کار میره درحالی که از 3d برای تصاویر ثابت به کار میره!!!(بماند که ایران از 3d برای انیمیشن هاش استفاده میکنه...)

kamyabonline4
June 6th, 2010, 05:50
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
خود نرم افزار Maya دارای ابزار modeling است و نیازی به استفاده از نرم افزارهای دیگر ندارید.

M1nU$ I3
June 6th, 2010, 08:50
ولی نسبت به 3 دی ضعیف تره

ahosein
June 7th, 2010, 21:35
ببخشید دوستان
من چجوری میتونم یک شیء متحرک رو رندر کنم که پشتش خالی باشه و بتونم روی فیلم میکسش کنم؟

ahosein
June 12th, 2010, 11:25
کسی جوابشو بلد نیست ؟

m_hacker
June 14th, 2010, 18:35
من با هیچکدوم کار نکردم ولی فکر کنم 3dmax بهتر باشه

a_y
October 6th, 2010, 15:07
جفتش خفن مربوط میشه به اینکه با کدوم کار کرده بوده باشی یا کدوم برات را دست تر