توجه! شما در حال مشاهدهی نسخهی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینکها نمایش داده نمیشوند. برای مشاهدهی نسخهی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دور ششم مسابقات بیلیارد ترفندستان
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
June 10th, 2010, 23:32
با سلام
اول از همهٔ دوستان بابت تاخیری که ایجاد شد عذر میخوام
به دلیل آشنا نبودن خیلی از دوستان با اسنوکر عنوان تاپیک به این چیزی که مشاهده میکنید تغییر یافت
مثل دورههای قبل این مسابقات در بخش ۸ بال انجام میشه که البته تغییراتی هم در نحوه برگزاری ایجاد شد(جهت آشنایی بیشتر با مسابقات به تاپیک پیشین مراجعه بفرمایید)
تمامیه قوانین مسابقات که در دورههای قبل اعمال شده بود در این دور هم اجرا میشه که به شرح زیر میباشد:
- بعد از برد در هر بازی باید نتیجه بازی و تعداد رو (که مثلا 3-0 بردید یا3-1 ,,3-2) در این تاپیک حتما در همون شب اعلام کنید .
- در صورتی که یکی از بازیکن ها DisConnect بشه از بازی به هر دلیلی که باشه اگر در پارت اول باشه بازی دوباره تکرار میشه و در صورت تکرار بازیکن بازنده اعلام میشه اما اگر در پارت 2,3,4,5 باشه نتیجه پارت های قبل محفوظه و پارت بعدی برگزار میشه .
باز هم تکرار میکنم این کار در صورتی است که قطع ارتباط فقط یکبار تکرار شود سعی کنید در موقع بازی از دانلود و باز کردن صفحه Browser خودداری کنید تا بازی روان اجرا بشه
- برای اینکه بعد از برد یا دیسکانکت حریف حقتون ضایع نشه سیو بازی رو که در مسیر زیر است حتما در فولدری نگه دارید تا در صورت مشکل برای من ارسال کنید و در آخر بازی از بردتون Screenshot بگیرید .
- بچه هایی که نمیتونن غیر از یک روز خاص بازی کنن باید قبل از زمان بازیشون با حریفانشون هماهنگ کنن تا زمان دیگری بازی کنن در صورتی که هماهنگ نشه بازنده خواهند بود و حذف میشن و حریف به دور بعد میره .
- در صورتي كه در وقت تعيين شده براي بازي يكي از بازيكنان حضور پيدا نكرد بازيكن ديگر بايد 15 دقيقه منتظر بماند بعد از ان بيايد ونيامدن حريف را در اين تاپيك ثبت كند تا برنده بازي شناخته شود اگر ثبت نكند بازي بدون نتيجه وامتياز خواهد بود .
مثلا اگر زمان بازی 8:00 شب است تا 8:15 حریف نیامد و تماس هم نگرفت بنده بازی باید تا آخر همان روز اعلام کند اگر اعلام نشه هر دو حذف میشن .
- هر کسی فقط یک بازی رو میتونه عقب بندازه (فقط یکی) یعنی یکی نمیرسه بازی هفته 2 خودش رو مثلا انجام بده میتونه با صحبت با طرف مقابل بازی رو بندازه به هر وقتی که میخواد (نهایتش 3 روز بعد از اتمام مسابقات) و دیگه بازی دیگه ای رو هیچ کدوم از دو طرف نمیتونن بندازن عقب. پس بهتره بیخودی بازیتون رو عقب نندازید.
-هر کسی میخواد شرکت کنه بعد وسط بازیها تازه یادش بیفته که حوصله نداره و شرکت نکنه از الان شرکت نکنه. اگرنه دیگه حق شرکت توی مسابقات رو نداره (هیچ دوری نمیتونه شرکت کنه) کسانی که بیشتر از نصب مسابقاتشون 0-0 بشه یعنی بیش از نصف بازیها رو شرکت نکنه هم جز همین حذف شده ها هستن.
خوب این قوانینی بود که در دورههای قبل اجرا شده بود و در این دور هم اجرا میشه
اما قوانینی که در این دور تغییر کرده به این شرح میباشد:
-در این دور بازیها به صورت ۵ فریم(پارت) برگزار میشه که نحوه امتیاز دهی به این شکل است:برد ۳-۰{۵امتیاز}---برد۳-۱{۴امتیاز+۱امتیاز برای فرد بازنده}---برد ۳-۲{۳امتیاز+۲امتیاز برای فرد بازنده}---در این صورت حتی اگر شما بازندهٔ بازی هم باشید به تعداد هر پارتی که بردید امتیاز کسب میکنید پس نتیجه خیلی خیلی مهمه
-بسته به تعداد شرکت کنندهها مسابقات به صورت دورهای(لیگ) یا بصورت گروهی - حذفی برگزار خواهد شد
-در این دور فقط به داوطلبانی اجازهٔ شرکت در مسابقات داده میشه که حداقل ریت(امتیاز) آنها ۱۰۰ باشد
-برنامهٔ بازیها به این شکل میباشد که جمعه شب حریفان شما مشخص میشوند و شما فرصت دارید که تا ۳شنبه شب که برنامهٔ بازیه بعدی شما مشخص میشود نتیجهٔ بازیرو بگید..و به همین شکل باید تا جمعه شب نتیجهٔ بازی دوم هفته اعلام کنی....پس شما از شنبه تا ۳ شنبه شب باید ۱ بازی و از ۳ شنبه شب تا جمعه شب باید یک بازی انجام بدید...پس تعیین کردن روز و ساعت دقیق انجام بازی به عهده خود شرکت کننده میباشد
و در نهایت هر کسی که میخواد اسمش اضافه بشه توی این تاپیک اعلام کنه./ یک پست اعلام آمادگی همراه با یوزری که ساخته شده برای بازی کافی میباشد!
hamid goli
June 10th, 2010, 23:41
سلاااااام
اولم:lol2:
اولينش خودمم
اسم يوزرم هم pesare babasham هست:BigGrin:
M1nU$ I3
June 11th, 2010, 00:43
من هم دومی : MIMi King
من یک پیشنهاد دیگه داشتم چون من شطرنج ترفندستان رو اداره می کنم، می خوام بگم که خوبه اگر با شرکت کنندگان کار واجبی داشتین پیغام خصوصی بدین، چون بعضیا دیر دیر به تاپیک سر می زنند و اونجوری دیگه حقشون ضایع نمیشه!
ممنون
hamid goli
June 11th, 2010, 13:23
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
حالا بذار وقتي تك چوبت كردم اون وقت مي فهمي:BigGrin::na:
punisher2
June 11th, 2010, 22:59
8 بال میذاشتین بهتر بود:sigh:
punisher2
June 11th, 2010, 23:14
متاسفانه اسنوکر بلد نیستم :crying:
Tom Beck
June 12th, 2010, 09:03
منم هستم .......
rockbodem
June 12th, 2010, 15:42
منم هستم
اینم یوزرم:rockbodem
karoon_
June 12th, 2010, 20:59
ميشه درباره شيوه ي بازي توضيح بديد،من تاحالا بازي نكردم شايد از بازي خوشم بياد:thumbup1:
mans2
June 21st, 2010, 16:37
بنده هم از اسنوکر بویی نبردم اگه میشه یه نفر یه آموزش مختصری بده ممنون میشم
rockbodem
June 21st, 2010, 18:30
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
ببخشید اینجا دارم می گم
اما مثل اینکه یکی با من مشکل داره بابا من فقط یوزرم رو دادم رأی منفی دیگه برای چی:NotTalking:
mans2
June 21st, 2010, 18:42
من بت رای مثبت دادم که در شه
M1nU$ I3
July 10th, 2010, 02:11
این Halvlid_Steps کیه؟ من اصلا یوزر یا پستشو پیدا نمی کنم.... چیکار کنم؟
Majid_4553
July 12th, 2010, 14:59
همین کاربری که بالای شما پست داده
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯) (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) (halVlid_Steps سابق)
☆AiDa☆
November 21st, 2010, 12:03
لطفا اسم من رو هم ثبت کنید
یوزر:_-AidA-_
omidhajjaar
November 21st, 2010, 12:40
این مسابقه هنوز ادامــــه داره؟
rm@n-2@
November 21st, 2010, 14:08
حمید جان مسابقه تموم شد؟!
یا نه؟!
چون یه نفر قبل از امید پست داد که اسم منم ثبت کنید اگه اینطوری باشه ما هم میتونیم ای د بسازیم با نه؟!
☆AiDa☆
November 21st, 2010, 14:30
والامن تازه عضوشدم و خبر چندانی ندارم.ولی چیزی که مشهوده مسابقات هنوز شروع نشده که بخواد تموم شه!!!آقای حمید هم که ثبت نام میفرمایند خیلی وقته به سایت سر نزده.آیا میشه یه جوری با ایشون ارتباط برقرار کرد ببینیم مسابقات در چه مرحله ایه؟?
rm@n-2@
November 21st, 2010, 14:46
نه عزیز تا موقعی که نباشه چطوری با هاش صحبت کنیم بعدش فکر کنم امتحاناشو داره میده برا همین دیر میادش!
☆AiDa☆
November 21st, 2010, 14:59
بازی و اهداف ان
در اسنوکر با 22 توپ رنگی بازی می شود ؛ 15 توپ قرمزـ یک توپ سفید و شش توپ با رنگهای دیگر؛
توپ سفید به عنوان توپ اصلی شناخته می شود که بازیکنان در شروع بازی باید ان را درون نیم دایره(دی لاین) قرار دهند
هدف بازی به دست اوردن امتیاز بیشتر نسبت به رقیب می باشد
یا به صورت شمارش توپهای وارد شده به پاکت (سبد)یا به وسیله ی خطاهای انجام شده
در ابتدا با توپ سفید که داخل نیم دایره می باشد و زدن ان به توپهای قرمز بازی اغاز می شود
حال هر بازیکن باید سعی کند به یک توپ قرمز(ارزش 1) ضربه بزند اگر توپ قرمزی توسط بازیکن به سبد افتاد
انگاه باید با توپ رنگی بازی کند که هر کدام ارزش متفاوتی دارند
سیاه 7 ـ صورتی 6 ـ ابی 5 ـ قهوه ای 4 ـ سبز 3 ـ زرد 2
اگر بازیکن موفق به پاکت کردن توپ رنگی شد امتیازش را می گیرد و ان توپ به جای اولش بر می گردد
پس برای زدن هر توپ رنگی یک توپ قرمز لازم می باشد
بعد از پاکت کردن اخرین قرمز و زدن توپ رنگی بعد از ان ـ باید توپها به ترتیب از پایینترین امتیاز
یعنی زرد تا بالاترین که سیاه می باشد را وارد سبد کرد
خطاها
کمترین امتیاز خطا در اسنوکر 4 و بیشترین ان 7 می باشد
خطاهای 4 امتیازی:اگر توپ سفید در موقع زدن توپ قرمز به ان برخورد نکند ـ
اگرخود توپ سفید بعد از برخورد به قرمز درون سبد بیفتد ـ
اگر همین خطاها در هنگام ضربه زدن به زرد ـ سبز یا قهوه ای رخ دهد ـ
اگر در هنگام ضربه چوب یا قسمتی از بدن با قرمز ـ زرد ـ سبز یا قهوه ای برخورد کند ـ
اگر اعضای بدن توپ سفید را لمس کنند ـ
خظاهای 5 امتیازی:اگر بعد از ضربه به توپ ابی توپ سفید به درون سبد بیفتد ـ
اگر توپ ابی را انتخاب کنید ولی به هر دلیلی نتوانید به ان ضربه بزنید ـ
اگر توپی با امتیاز کمتر از ابی انتخاب کنید و اشتباها به ابی ضربه بزنید ـ
اگر توپی با امتیاز کمتر از ابی انتخاب کنید و بعد از ضربه به ان به هر دلیلی توپ ابی به
درون سبد بیفتد ـ
بدنتان در هنگامی ضربه به ابی برخورد کند
خطاهای 6 امتیازی:مانند 5 می باشد
خطاهای 7 امتیازی:مانند 5 می باشد
تبصره1:اگر داور متوجه نشود که ضربه ی جایزه شما کدام توپ است و به ان ضربه هم نزنید 7 امتیاز خطا محصوب می گردد
تبصره2:اگر توپی را انتخاب کنید و به توپ دیگری ضربه بزنید بالاترین خطای صورت گرفته محاسبه می گردد
مثال:اگر شما توپ 4 را انتخاب کرده ولی به 6 ضربه بزنید 6 خطا حساب می گردد
اگر به فرض شما 7 را انتخاب کرده هر خطایی که رخ بدهد 7 محاسبه می شود
اگر نوک چوب در ان واحد بیش از یکبار به توپ سفید ضربه بزند ـ
اگر نوک چوب همزمان با توپ سفید و توپ هدف ارتباط ایجاد نماید
اگر به هنگام ضربه زدن هر دو پا از زمین بلند شوند
اگر توپ سفید از روی توپهای دیگر بپرد
اصطلاحات تخصصي
Angled:اگر براي توپ سفيد بيليارد توسط دهانه ي سبد مانعي ايجاد شود به طوري كه بازيكن نتواند توپ هدف را ببيند گفته ميشود كه بازيكن به طرف زاويه حركت نموده است
Clear the table:ضربات متوالي كه باعث ميشود بازيكن تمام توپهاي باقيمانده بر روي ميز را به درون سبد بيندازد
Double:ضربه اي كه باعث ورود توپ هدف به درون سبد بعد از يك يا چند بار برخورد با باند مي شود
Free ball:اگر بازيكني در نتيجه ي ضربه ي خطاي رقيبش در شرايطي قرار گرفت كه در ان توپ سفيد بيليارد نتواند به خاطر تداخل توپها با هم به طور مستقيم به توپ هدف مورد نظرش ضربه بزند
مي تواند هر توپ رنگي روي ميز را توپ قرمز محسوب نمايد اگر ان را به سبد بيندازد يك امتياز مي گيرد و سپس يك توپ رنگي را بايد بزند اگر قرمزي بر روي ميز نباشد و حريف اين خطا را انجام دهد
توپ جايگزين بعد از ضربه سر جايش قرار مي گيرد و امتياز پايين ترين توپ روي ميز به ان داده مي شود
Maximum break:حداكثر امتياز147 است كه با به سبد انداختن 15 توپ قرمز به همراه 15 توپ سياه و سپس به ترتيب رنگها حاصل ميشود
Object-ball:توپي كه توپ سفيد بيليارد به ان ضربه ميزند
Pot:هر گاه توپ هدف با ضربه توپ سفيد بيليارد به درون سبد بيفتد
Plant:هر گاه توپ هدف اولي با توپ هدف دومي برخورد نمايد و توپ دومي به درون سبد بيفتد
Shot to nothing:زماني كه بازيكن براي به سبد انداختن توپي اقدام كند ولي توپ سفيد را در وضعيتي قرار دهد كه در صورت عدم موفقيت توپ خاصي به حريف نداده باشد
Snooker:موقعيتي كه در ان توپ سفيد نتواند به خاطر تداخل توپها با هم به طور مستقيم به توپ هدف مورد نظرش ضربه بزند
foul and a miss:این حالت زمانی رخ میدهد که بازیکن به توپ مورد نظر ضربه نمی زند و با تشخیص داور اعلام فول اند د میس میشود بازیکن بعدی می تواند ازداور بخواهد که میز را به حالت قبل برگرداند تا بازیکنی که خطا کرده مجددا ضربه بزند
Swerve
اگر با جایی غیر از نوک چوب به توپ ضربه زده شود
توجه :البته خیلی از قوانینی که عرض کردم مربوط به زمانی میشه که شما روی میز و واقعی دارید بازی میکنید و در بازی 8بال کلاب هوشمندانه همه خطاها تشخیص داده میشه
نقطه ضعف:در بازی 8ball club متاسفانه خطایی با عنوان free ball داده میشه که بازیو خواستن ساده تر کنن...زمانی که free ball ایجاد میشه خیلی مشخص نیست که من بعد مفصل در موردش توضیح خواهم داد
omidhajjaar
November 23rd, 2010, 12:36
هر کی برگزار کنه باید امتیاز هم خودش بده یا شما اهدا میکنید؟!:grin2:
omidhajjaar
November 23rd, 2010, 20:13
متاسفانه ip های ایرانی برای این بازی انلاین بسته هستند و توسط سایت اصلی ساپورت نمیشوند و به نوعی برگزاری مسابقه غیر ممکن است،مگر با استفاده از ip های مجازی و پ ر و ک س ی که این رو ممکن میکنه.
☆AiDa☆
November 24th, 2010, 14:45
سلام بالاخره چی شد مسابقات برگزار میشه یا نه؟
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 12th, 2011, 17:23
با سلام
اول از همهٔ دوستان بابت تاخیری که ایجاد شد عذر میخوام
به دلیل آشنا نبودن خیلی از دوستان با اسنوکر عنوان تاپیک به این چیزی که مشاهده میکنید تغییر یافت
مثل دورههای قبل این مسابقات در بخش ۸ بال انجام میشه که البته تغییراتی هم در نحوه برگزاری ایجاد شد(جهت آشنایی بیشتر با مسابقات به تاپیک پیشین مراجعه بفرمایید)
تمامیه قوانین مسابقات که در دورههای قبل اعمال شده بود در این دور هم اجرا میشه که به شرح زیر میباشد:
- بعد از برد در هر بازی باید نتیجه بازی و تعداد رو (که مثلا 3-0 بردید یا3-1 ,,3-2) در این تاپیک حتما در همون شب اعلام کنید .
- در صورتی که یکی از بازیکن ها DisConnect بشه از بازی به هر دلیلی که باشه اگر در پارت اول باشه بازی دوباره تکرار میشه و در صورت تکرار بازیکن بازنده اعلام میشه اما اگر در پارت 2,3,4,5 باشه نتیجه پارت های قبل محفوظه و پارت بعدی برگزار میشه .
باز هم تکرار میکنم این کار در صورتی است که قطع ارتباط فقط یکبار تکرار شود سعی کنید در موقع بازی از دانلود و باز کردن صفحه Browser خودداری کنید تا بازی روان اجرا بشه
- برای اینکه بعد از برد یا دیسکانکت حریف حقتون ضایع نشه سیو بازی رو که در مسیر زیر است حتما در فولدری نگه دارید تا در صورت مشکل برای من ارسال کنید و در آخر بازی از بردتون Screenshot بگیرید .
- بچه هایی که نمیتونن غیر از یک روز خاص بازی کنن باید قبل از زمان بازیشون با حریفانشون هماهنگ کنن تا زمان دیگری بازی کنن در صورتی که هماهنگ نشه بازنده خواهند بود و حذف میشن و حریف به دور بعد میره .
- در صورتي كه در وقت تعيين شده براي بازي يكي از بازيكنان حضور پيدا نكرد بازيكن ديگر بايد 15 دقيقه منتظر بماند بعد از ان بيايد ونيامدن حريف را در اين تاپيك ثبت كند تا برنده بازي شناخته شود اگر ثبت نكند بازي بدون نتيجه وامتياز خواهد بود .
مثلا اگر زمان بازی 8:00 شب است تا 8:15 حریف نیامد و تماس هم نگرفت بنده بازی باید تا آخر همان روز اعلام کند اگر اعلام نشه هر دو حذف میشن .
- هر کسی فقط یک بازی رو میتونه عقب بندازه (فقط یکی) یعنی یکی نمیرسه بازی هفته 2 خودش رو مثلا انجام بده میتونه با صحبت با طرف مقابل بازی رو بندازه به هر وقتی که میخواد (نهایتش 3 روز بعد از اتمام مسابقات) و دیگه بازی دیگه ای رو هیچ کدوم از دو طرف نمیتونن بندازن عقب. پس بهتره بیخودی بازیتون رو عقب نندازید.
-هر کسی میخواد شرکت کنه بعد وسط بازیها تازه یادش بیفته که حوصله نداره و شرکت نکنه از الان شرکت نکنه. اگرنه دیگه حق شرکت توی مسابقات رو نداره (هیچ دوری نمیتونه شرکت کنه) کسانی که بیشتر از نصب مسابقاتشون 0-0 بشه یعنی بیش از نصف بازیها رو شرکت نکنه هم جز همین حذف شده ها هستن.
خوب این قوانینی بود که در دورههای قبل اجرا شده بود و در این دور هم اجرا میشه
اما قوانینی که در این دور تغییر کرده به این شرح میباشد:
-در این دور بازیها به صورت ۵ فریم(پارت) برگزار میشه که نحوه امتیاز دهی به این شکل است:برد ۳-۰{۵امتیاز}---برد۳-۱{۴امتیاز+۱امتیاز برای فرد بازنده}---برد ۳-۲{۳امتیاز+۲امتیاز برای فرد بازنده}---در این صورت حتی اگر شما بازندهٔ بازی هم باشید به تعداد هر پارتی که بردید امتیاز کسب میکنید پس نتیجه خیلی خیلی مهمه
-بسته به تعداد شرکت کنندهها مسابقات به صورت دورهای(لیگ) یا بصورت گروهی - حذفی برگزار خواهد شد
-در این دور فقط به داوطلبانی اجازهٔ شرکت در مسابقات داده میشه که حداقل ریت(امتیاز) آنها ۱۰۰ باشد
-برنامهٔ بازیها به این شکل میباشد که جمعه شب حریفان شما مشخص میشوند و شما فرصت دارید که تا ۳شنبه شب که برنامهٔ بازیه بعدی شما مشخص میشود نتیجهٔ بازیرو بگید..و به همین شکل باید تا جمعه شب نتیجهٔ بازی دوم هفته اعلام کنی....پس شما از شنبه تا ۳ شنبه شب باید ۱ بازی و از ۳ شنبه شب تا جمعه شب باید یک بازی انجام بدید...پس تعیین کردن روز و ساعت دقیق انجام بازی به عهده خود شرکت کننده میباشد
و در نهایت هر کسی که میخواد اسمش اضافه بشه توی این تاپیک اعلام کنه./ یک پست اعلام آمادگی همراه با یوزری که ساخته شده برای بازی کافی میباشد!
لطفا اول فکر کنید ببینید میتونید و وقت دارید که تو مسابقات شرکت کنید بعد ثبت نام کنید...مطمئن باشید که این دور ۱۰۰% برگزار میشه
M@hyar
September 12th, 2011, 17:32
من هستم ، اسم یوزرم هم mahyar76 هست .
amir-f-7
September 12th, 2011, 18:10
منم هستم amir-farahani
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 17th, 2011, 19:12
دوستان تا هفته آینده ثبت نام ادامه خواهد داشت
nima75
September 17th, 2011, 19:35
منم هستم ، nima
147milad
September 17th, 2011, 19:45
منم هستم. 147milad
.:Lithium:.
September 17th, 2011, 20:45
سلام داش حمید. یه تاپیک جدید میزدی خو:mrgreen:
منم هستم با اجازه. آیدیم:
...PerSiaN...
purya rj
September 17th, 2011, 21:39
منم هستم :ok:
purya
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 18th, 2011, 12:29
باتشکر از دوستانی که تا الآن ثبت نام کردن
انشا... جمعه شب برنامه بازیها رو اعلام میکنیم
night wish
September 18th, 2011, 15:00
فقط اسنوکر هست ؟ کل دوره در چند روز انجام میشه ؟
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 18th, 2011, 15:42
خیر...مسابقات در رشته 8بال برگزار میشه
هنوز تعداد شرکت کننده ها مشخص نیست که طول دوره معین شه
night wish
September 18th, 2011, 16:28
پس من هم بازی بدید D:
یوزر : 8 b a l l
8 اولش هست
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 20th, 2011, 12:09
دوستان لطفا در نظرسنجی هم شرکت کنید تا بدونیم نظر شما در مورد نحوه برگزاری بازیها چیه؟
با سپاس
amir-f-7
September 22nd, 2011, 21:40
اکانتم از amir-farahani به yadak تغییر یافت
sparta007
September 22nd, 2011, 22:21
منم میخوام شرکت کنم
یوزر:sparta007
ولی راستش نمیدونم چطور وارد بازی بشم:mrgreen:
sparta007
September 22nd, 2011, 22:23
آها پس بازی شروع نشده
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 23rd, 2011, 13:14
سلام دوستان
متاسفانه چون داره مدرسها و همچنین دانشگاهها شروع میشه امکانش نیست که مسابقات رو به صورت لیگ برگزار کنیم(ایشالا دور بعد که هم بچها حرفهای تر بشن هم زمانش مناسب باشه :mrgreen:)
اما تصمیم گرفته شد که مسابقات به صورت ۲ حذفی برگزار بشه به این شکل:
جمعا ۸ نفر شرکت کننده داریم که دور اول ۴ بازی برگزار میشه
اونایی که تو دور اول حذف میشن(۴ نفر) باز با هم بازی میکنن و نفر اول بازندهای دور اول میتونه واسه مقام سوم تلاش کنه
اونایی که دور اول رو میبرن(۴ نفر) خوب ۲ نفر که بازی دوم رو میبرن مسلم هستش که به فینال میرن اما اون ۲ نفری که دور اول رو بردن اما دور دوم رو بازنده بودن یه مسابقه بینشون گذاشته میشه که برنده اون مسابقه با نفر اول بازندهای دور اول واسه مقام سوم مسابقه میدن
اینم لیست بازیها که تا ۳ شنبه شب وقت دارین بازیرو با حریفتون هماهنگ کنین و انجام بدین
Hamid(##_EsTeghLaL_##)....vs....Mahyar76
(amir-f-7(yadak)....vs....night wish(8 ball
(lithium(...persian...)....vs...nima75(nima
purya....vs....147milad
پس تا ۳شنبه شب بازیرو انجام بدین و نتیجه رو همینجا اعلام کنید
قبلاً هم گفتم که مسابقات در بخش ۵ پارت باید انجام بشه
night wish
September 24th, 2011, 11:41
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.
director
September 24th, 2011, 11:59
سلام منم هستم با نام Director فقط من چون توی دوره های قبل نبودم بازی ها شروع شد ایمیل بزنید
amir-f-7
September 24th, 2011, 20:51
yadak=3
8 b a l l=1
عکس هم می خواد؟
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 25th, 2011, 12:22
خیر
دوستان دیگه هم بازیاشونو انجام بدن
نذارید واسه دقیقه 90
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 25th, 2011, 15:13
mahyar-0
hamid-3
:mrgreen:
September 26th, 2011, 11:38
برادر نیما کجایی؟
داداش خودت یه قرار بذار بازی کنیم. ساعت هایی که میگم شما نیستی. آیدی یاهو هم دادم هنوز ادد نکردی. به حرحال منتظریم.
mr master
September 26th, 2011, 12:18
در حال رد شدن بودم دیدم این تاپیک جون گرفته : )
عرض ادب ویژه به دوستان قدیمی :rose 2:
دور بعد اگه عمری بود ما هم یه چوبی میزنیم
با تشکر از حمید عزیز برای برگزاری مسابقات
بابت این اسپم بنده رو ببخشید :rose 2:
September 27th, 2011, 00:17
داداش نیما بازم نیومدی. البته مثل اینکه پیغامم نرسیده دستت. خلاصه اینکه امشبم نشد. فردا هم صبح تا شب نیستم.
اگه نتیجه رو دیر گذاشتیم دیگه شرمنده
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 27th, 2011, 12:11
امشب تا ساعت 12 وقت دارین بازیتونو انجام بدین
هرکسی هم حریفش حاضر نشد بگه
هرکسی نتیجه بازی رو نذاره کنار گذاشته میشه و افراد بازنده جایگزین میشن
nima75
September 27th, 2011, 18:15
persian-3
nima-0
purya rj
September 27th, 2011, 18:48
حریف من ( 147milad (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) ) انصراف داد..... :ugly2:
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 27th, 2011, 20:27
با سپاس از دوستان
نیمه نهایی
lithium.Vs.Purya
Hamid.Vs.amir-f-7
گروه بازنده ها
8ball.Vs.147milad
Mahyar.Vs.Nima75
*بازندههای دور نهایی با هم بازی میکنن و برنده اونا با نفر اول بازندههای دور اول واسه مقام سوم مسابقه میده
این بازیهارو هم تا جمعه شب انجام بدین
*دوست عزیز 147milad هم اگه انصراف بده دور بعدی مسابقات(حالا خدا میدونه کی باشه :lol3:) شرکت داده نمیشه
September 29th, 2011, 00:28
purya 3
lithium 2
حذف شدیم؟ :mrgreen: بریم دنبال کار و زندگی؟ :mrgreen:
nima75
September 29th, 2011, 10:22
سلام دوستان
من اين بازي بيليارد رو از كجا دانلود كنم؟
تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) اين دانلود نميكنه
سايت ديگه اي نيست؟
purya rj
September 29th, 2011, 10:54
اینم (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) هست.... :ugly2:
M@hyar
September 29th, 2011, 11:11
بفرما ، آپلود کردم برات :
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
September 30th, 2011, 12:27
دوستان تا ساعت ۱۲ امشب وقت دارین بازیتون رو انجام بدین
هرکی هم بازیشو انجام نده خودکار حذف میشه
من همون اول بازیها گفتم که ببینید وقت لازم رو دارید که تو مسابقات شرکت کنید یا نه؟!! اما متاسفانه همه بدون توجه به این موضوع سریع یوزر میسازن و ثبتنام میکنن(مثالش حریفه بنده که ۴ روز به سایت سر نزده)
بعد هم انتظار دارین که لیگ هم بذاریم
nima75
September 30th, 2011, 17:17
mahyar76-3
nima75-2
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
October 1st, 2011, 11:22
دوستان همونطور که گفتم هرکس که بازیشو انجام نده حذف میشه
در نتیجه برنامهٔ بازیها به این شکل میشه
فینال:Hamid.Vs.purya
رده بندی:lithium.Vs.Mahyar76
M@hyar
October 2nd, 2011, 14:45
lithium : 3
mahyar76 : 0
:cryng 2:
purya rj
October 2nd, 2011, 23:18
فینال
purya rj 1 -- 3 Hamid
حمید جان تبریک میگم....:congratualtions:
(¯`·.•-»™Hamid™«-•.·´¯)
October 2nd, 2011, 23:24
ممنون از پوریا جان و همهٔ دوستانی که شرکت کردن
بالاخره این دور هم به پایان رسید هر چند خیلی نچسبید:dash:
به نفرات دوم و سوم(پوریا&علی) هم تبریک میگم:congratualtions:
امیدوارم این مسابقات به شکل جدی تر ادامه داشته باشه
هرکس هم آمادگی برگزاری دور هفتم رو داره میتون اعلام کنه
October 2nd, 2011, 23:52
تبریک به داش حمید، و پوریا. مبارکه :happydance:
director
October 3rd, 2011, 23:58
سلام مبارک باشه عزیزان دور هفتم منم میام البته ایمیل بهم بزنید .
اینم بگم خودتون گرم کنید چون من اگه اول نشم دوم حتما میشم .:lol2:
Kasra
October 4th, 2011, 23:23
ضمن تبریک به برندگان، جوایز دوستان اهدا شد.
کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.