PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین سیم برای خطوط مخابراتی



mx3000
August 15th, 2010, 12:45
من میخواستم کل سیم کشی داخلی از دم در تا واحد خودمونو سیم کشی دوباره کنم

لطفا دوستان راهنمایی کنند که از چه سیمی استفاده کنم که پایینترین افتو توی سرعت

دی اس ال داشته باشه

ne555
August 15th, 2010, 16:03
سیم های تلفن رایج، سیم های نازک استخوانی/تک نخ/مفتولی/یک رشته
فقط سعی کنید زیاد سیم رو تقسیم نکنید، یعنی انشعاب ازش نگیرید.

ahora-kabir
August 15th, 2010, 17:32
ne555 کدوم بهتره
منم می خوام همین کار دوستمون را بکنم و دوباره سیم کسی بکنم
نمی دونم فیبر نوری را هم میشه خرید یا نه؟ اگر میشه قیمتش چقدر است؟

yek_mosafer
August 15th, 2010, 17:34
سیسم تلفن داخل ساختمون رو از هر مدل می خواین بزارید سیسم تلفن فقط مفتولیه ! یا حق

ne555
August 16th, 2010, 05:47
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]نمیشه، به 10 ها دلیل


فیبر نوری برای فواصل دور استفاده میشه
اون سیمی که میاد خونه شما الکتریکیه و نوری نیست، اساس کار فیبر نوری بر اساس نور هست
فیبر نوری در سیستم های مخابراتی محلی استفاده نمیشه یعنی نمیشه که استفاده بشه
تجهیزات پیشرفته ای میخواد
با استفاده از فیبر نوری باید دو (یکی برای شبکه تلفن و دیگری برای خود تلفن) دستگاه شبیه سازی سیگنال تلفن باشه تا ولتاژ خط و ولتاژ ring و DTMF رو بسازه.
امکان انشعاب گیری از فیبر نوری به این سادگیا نیست
و....

[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]اون دو تا عکس پیوست چندان تفاوتی نداند، فقط اگه میخاید زیاد انشعاب بگیرید از همون شروع سیم کشی چند نخ([Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]) بگیرید، مثلا دو رشته برای اتاق، دو رشته مودم و...

behzadsohrabpour
August 16th, 2010, 06:00
بابا 2 0 30 متر سیم دو رشته که سر عت dsl رو پایین نمیاره اصلا تو با کابل بکش

*leily*
August 16th, 2010, 11:02
سلام دوست عزی از سیم دو روکش دار استفاده کنید در ضمن از الکتریکیها هم بپرسین بهتون میگن

chio
August 16th, 2010, 11:53
سیم مفتولی نو یز کمتری داره.اگه امکانش هست یه سیم جدا از ورودی سیم مخابرات تا مودمت بکش بهتره.

sonic
August 16th, 2010, 17:03
برای سیستم تلفنی بهتر است از سیم تلفنی استفاده شود. سیم تلفنی دو سیم است که به هم تابیده شده و ممکن است داخل یک کابل قرار گرفته باشد.

Samin
August 18th, 2010, 15:41
یه سیم هایی هستند که دورشون روکش (زرورق) آلمینیومی دارند و خیلی خوب نویز رو دفع می کنند. شماره های مخبلف دارن (بستگی به زخامت ورق آلمینیومی) و قیمت شماره 6 هم فکر کنم متری 400تومن باشه.

Afrooz_z
October 5th, 2010, 10:53
میتونید از کابل زوج به هم تابید یا twisted pair یا به اختصار tp استفاده کنید . این کابل از 4 زوج سیم که به هم تابیده شده اند تشکیل میشه . علت تابیدن سیم ها به هم اونه که اولا میدانی در اطراف خود ایجاد نکند ثانیا اثرات نویز القا شده روی خودشونو خنثی می کنند . در عمل کابل ها TP از چندین زوج به هم تابیده تشکیل میشن و هر زوج برای یک کانال مخابرابتی مورد استفاده قرار میگیرن . این کایل ها در دو نوع STP ( shielded Twisted Pair( و UTP ( unshielded Twisted Pair ) موجود هستند.