PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با quick GPS در HD2



jak-jak
August 26th, 2010, 23:17
من توی ستینگز رفتم تویquickgpsرفتم و نوشته که تاحالا دانلود نشده ولی زده که زمانش اکسپایرد شده.من امروز خردیمش و نو خریدم.چطور میشه دانلود نکرده زمانش تموم شده باشه.لطفا سریع پاسخ بدید.ممنون

rockbodem
August 26th, 2010, 23:51
دوست عزیز
خوب متوجه نشدم میشه کاملتر توضیح بدی؟

jak-jak
August 27th, 2010, 00:05
شما برید توی منو اصلی بعد فکر کم ردیف وسط settingsهست توی اونجا برید .توی اون لیست ردیف سوم quickgps که شکل شبیه یک آنتن هست.توی اونجا برید یک جا نوشته دانلود که برای من نوشته که تاحالا دانلود نشده و پایینش نوشتهvalid timeکه زیرش زمان نوشته که برای من نوشتهexpieredنوشته آیا برایشما هم همین طور هست؟(الان شارژش تموم شده باید فردا بزنم شارژ بای اولیلن بار)راستی تاچند ساعت باید بزارم؟

rockbodem
August 27th, 2010, 00:26
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
برای من همچین چیزی اولین بار نبود
بعد برای شارژ هم 6 ساعت کافیه

amir.prs
August 27th, 2010, 00:26
این به خاطر اینه که اطلاعاتش قدیمی شده
باید وصل بشی به اینترنت و دانلودش کنی
این باعث میشه که اطلاعات مربوط به ماهواره های جی پی اس رو به روز تر داشته باشی تا به این وصیله سریعتر به ماهواره وصل بشی و سرعت کارت بره بالاتر...
این ربطی به این که تازه خریدی نداره از اون موقع که این نصب شده تا الان ککه خریدی خیلی گذشته برای همین هست که قدیمی شده

jak-jak
August 27th, 2010, 05:23
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
یعنی چی برای من همچین اولین بار نبود؟راستی برای اولین شارژفقط6ساعت کافیه آخه معمولا میگن 10-12ساعت ولی دیروز یادم رفت بپرسم

jak-jak
August 27th, 2010, 05:24
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
فکر کنم تولیدش دوماه پیش هست .یعنی این به خاطر این هست که از تولیدش دو ماه میگذره و آپدیت نشده زده اکسپایرد شده؟آخه میترسم دست دوم بوده غالب کرده باشند!!!!آپدیت کنم درست میشه؟

jak-jak
August 27th, 2010, 11:42
چند ساعت بزارم؟

amir.prs
August 27th, 2010, 12:12
انقضای هر آپدیت حدودا 6 روز هستش پس طبیعیه که اکسپایر شده باشه

jak-jak
August 27th, 2010, 12:28
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
خب من دیروز خریدم و هنوز آپدیت نکردم.راستی برای اولین بار چقدر بزارم شارژ

amir.prs
August 27th, 2010, 12:35
نمیدونم من خودم یه شب تا صبح گذاشتم تو شارژ ولی فکر کنم دیگه 6 ساعت کافی باشه

jak-jak
August 27th, 2010, 13:22
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
چقدر شارژ نگه میداره؟

amir.prs
August 27th, 2010, 13:50
بستگی به استفغاده ات داره ولی حداقل باید روزی یه بار شارژ تموم میکنه
خودم یه مدت مدت روزی دو بار رو میزدم تو شارژ...
کلا مصرف بالایی داره این گوشی

jak-jak
August 27th, 2010, 15:13
بازم یک سوال دیگه داشتم.ببخشید این قدر سوال میپرسم.میخواستم بدونم تو کجا میشه نام بلو توث رو عوض کرد؟آیا میشه این تاریخ و ساعت رو از روی صفحه برداشت؟

justin breuning
August 27th, 2010, 15:29
باید برنامه برنامه رو هر 7 روز یکبار آپدیت کنی از نظر من برنامه ozi explor رو نصب کن.دلیل هر هفت روز اینکه ماهواره ها اطلاعاتشون آپدیت میشه.برای بار اول هم 8 ساعت باید بذاریتش زیر شارژ

tanha_raper
August 27th, 2010, 15:41
نام بولو توث رو میشه عوض کرد ............
و اینکه برای برداشتن تاریخ و ساعت میری ستینگ و بعد تودی وو بعد ایتم اونجا تیکشو بر میداری..........................

amir.prs
August 27th, 2010, 15:46
برای عوض کردن اسن بلوتوث برو تو settings بعد منو رو بزن و بعد all settings رو بن و بعد برو تو بلوتوث بعدش روشنش کن و بعدش اون بالا یه تا تب میبینی برو تو اولی که علامت settings رو داره اونجا تو قسمت name اسمت رو عوض کن

™ MehDi PreSiDenT
August 29th, 2010, 00:31
مشکلت حل شد jak-jak جان ؟؟؟ :Kiss:

justin breuning
August 29th, 2010, 10:45
اگر حل شد تاپیک رو ببند.

jak-jak
August 29th, 2010, 16:08
این مشکل اره ولی یکی دیگه هم هست.اینکه چجوری کانکشن بسازم تا باا وصلشم.با همراه اول هر کاری میکنم صفحه ای رو باز نمیکنه

justin breuning
August 29th, 2010, 18:55
جی پی آر است فعاله

jak-jak
August 29th, 2010, 21:06
وقی رو گوشی قبلیم بود فعال کردم از طریقmci.ir

justin breuning
August 29th, 2010, 22:47
خوب اگه فعاله فقط کافیه بری تویه یکی از مرورگر هات(internt explorer یا opera)بعد از اینکه آدرست رو زدی اتوماتیک جی پی آر اس فعال میشه.

jak-jak
August 29th, 2010, 23:06
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
میرم ولی هیچی رو باز نمیکنه.

justin breuning
August 29th, 2010, 23:17
خوب بعد از اینکه آدرس رو وارد کردی باید روی فلش کلیک کنی تا بره به سایت مورد نظر

jak-jak
August 29th, 2010, 23:29
درسته ولی هر چی وایمیستم نمیاد و میزنه پیدا نمیکنه و آدرس رو اشتباه وارد کردی