PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گول htc های چینی را نخورید



justin breuning
August 30th, 2010, 10:16
از دو یا سه ماه پیش شاهد فراوانی کامپیوتر جیبی های چینی با مارک اچ تی سی که یکی از بهترین ها ست بودیم.تعداد زیادی(حدود 95 درصد)مردم فکر می کنن که اچ تی سی های چینی همون تایوانی ها هستند اما اشتباه می کنن البته تقصیر خریدار نیست فروشنده او را گول میزنه و میگه این همون تایوانیه.همون هم هست اما سریالش در سایت اچ تی سی ثبت نشده.حتی گارانتی دار هاش هم چینی شده.شاید بگید گارانتیش کامتله اما زمانی که برای گارانتی نزد شرکت کامتل در تهران می روید می گن ما اچ تی سی چینی رو قبول نداریم.
دوستانی که اچ تی سی داشتن یا دارن می دونن که برای دریافت آپدیت مخصوص خود گوشی باید به سایت اچتی سی برن و سریال گوشی رو بدن تا بتونن آپدیت ها رو دریافت کنن اما زمانی که سریال گوشی چینی رو میدی قبول نمی کنه چرا چون اصلا ساخت اچ تی سی نیست.اون چینیه تقلبیه.شاید بگید حالا آپدیت رو از یه سایت دیگه می گیریم ولی آپدیت rom رو نمی تونید از یه سایت دیگه بگیرید شاید باشه اما به گوشی لطمه میزنه.در کل گول اچ تی سی های چینی رو نخورید.

tanha_raper
August 30th, 2010, 10:37
ولی دوست عزیز مال من چینی هست ولی سریال رو که در سایت میزنم قبول میکنه و نرم افزار و اپدیت رو میده البته بگم مال من اولین سری گوشیم بود واینکه من از خیلی ها شنیدم چینیش بهتر از تایوانیشه..................

justin breuning
August 30th, 2010, 10:39
من الان پنج تا از دوستام چینی دارن هیچ کدوم سریالشون توسایت نیست.کامتل هم چین رو قبول نداره میگه فقط تایوان

tanha_raper
August 30th, 2010, 10:43
نمیدنم من که خودم از نمایندگیش گرفتم 40 تومنم گرونتر از جاهای دیگه چینی ولی تو سایت و گارانتی قبولش دارن...............

jak-jak
August 31st, 2010, 15:23
خب من چی کار کنم که قبول نمیکنه.هیچ راهی نیست؟هک یا چیزهای دیگه؟

justin breuning
August 31st, 2010, 15:28
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
برای اون مشکل موزیک پلیرت.می تونی از موزیک پلیر های دیگه استفاده کنی یا از ویندوز مدیا پلیری که رو خودش هست.اگه موزیک پلیر خواستی بگو تا برات بذارم.

jak-jak
September 1st, 2010, 00:16
من از آلبوم هم استفاده میکنم اون ارور میاد از هر چی استفاده میکنم اون ارور میاد.audiomanager.exe.

justin breuning
September 1st, 2010, 00:18
منظورت آلبوم عکسه.

jak-jak
September 1st, 2010, 00:50
آره حتی بعضی موقع ها اونجا هم میاد

justin breuning
September 1st, 2010, 01:12
این دیگه واقعا مشکل داره.یه چند ساعتی صبر کن شاید بتونم یه کاری بکنم.

tanha_raper
September 1st, 2010, 09:03
احتمال داره رامت کوک باشه تو اینترنت سرچ کن رام 6.1 اصلی برای hd2 بعد دان کن و روی گوشیت نصب کن فک کنم این مشکل موزیک واینا حل شن...................

justin breuning
September 1st, 2010, 10:30
ببین یکی از دوستام چینیشو داشت سریال پشت آداپتور برق رو وارد کرد سایت هم قبولش کرد.

jak-jak
September 1st, 2010, 15:06
نه قبول نمیکنه.اصلا به نام سریال نمیشناسه

justin breuning
September 1st, 2010, 16:06
من فقط شکل و قیافه اون سایت رو دیدم ولی باید بیایی پایین تا به اچ دی 2 برسی.

tanha_raper
September 1st, 2010, 16:07
خوب تو سرچش بزن rom for hd2 اگه رام میخوای اگرم نه مشکلتو به اینگلیسی سرچ کن خیلی کامله من یک ساله عضوشم تاحالا که خوب بوده و مشکلی نداشتم..............................

amir.prs
September 1st, 2010, 17:30
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]گوشی رو hspl کن و یه رام کوک شده خوب بریز مثلا انرژی یا الگانسیا که الگانسیا رو پیشنهاد میکنم
حتی میگن رام های کوک شده مثل الگانسیا یا انرژی و ... از رام های رسمی خود htc بهترن
( اینم بگم برای اونایی که گارانتی اصلی( یاس یا پرشین کامتل) گرفتن : با hspl کردن و ریختن رام کوک شده گوشی از گارانتی خارج میشه)




[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
بیخیال هرچی خواستی بگو برات پیدا میکنیم



درمورد رام رسمی هم اگه خواستی بگو سر فرصت برات بزارم

tanha_raper
September 1st, 2010, 18:47
اره رام خواستی بگو برات پیدا میکنیم البته من از نمایندگیش شنیدم تمام رام ها بهم میخورن یعنی شما میتونی با سریال خودت دان کنی بعد اینجا قرار بدی من خودم تست کردم شد................................

jak-jak
September 2nd, 2010, 01:23
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
آقا من چیزی متوجه نمیشم میشه واضح تر بگید

tanha_raper
September 2nd, 2010, 09:21
رام همون ویندوز که الان رو گوشیت نصبه و سری یا و مدلای مختلفی داره مثل الکسیا و انرزی و .... که سایت xda اونا رو اماده کرده و بعضی از این ویندوز بهتر از ویندوز اصلی با گوشی میخونن فهمیدی؟

اگه نه بگو کدوم قسمت واضح تر توضیح بدم..............................

jak-jak
September 2nd, 2010, 11:35
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
ببخشید بازم میپرسم من در مورد اینها خیلی مبتدی هستم.میخواستم بدونم رامدر اصل چی هست و چی کار میکنه.الان احساس میکنم سرعت گوشیم اومده پایین نمیدونم چرا فکر کنم احتمالا بعد از نصب اون برنامه ای بود که دوستمون داد بهم ولی پاکش کردم هم زیاد تغییری نکرده

justin breuning
September 2nd, 2010, 11:42
کدوم برنامه

jak-jak
September 2nd, 2010, 12:00
البته دارم میگم احتمالا.همون که شما طف کردید دادید[/URL]
[URL="تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند."]HTC HD2-LEO08733.exe (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)
شاید چون به گوشی من نمیخورد

tanha_raper
September 2nd, 2010, 12:16
ه رام همون ویندوز گوشی های Pocket PC هست که شما با عوض کردن رامتون در واقع ویندوز گوشی تون رو عوض میکنید که شامل دو بخش دانگرید و اپگرید میشه.
در واقع رام ها به دو دسته ی کوک شده و offical تقسیم میشند.

نكته قابل توجه اين است كه در اين قسمت با آپگريد و نصب رام هاى رسمي (Official) مشكل آنچناني نخواهيم داشت اما در مورد رام هاي غير رسمي و كوك شده بايد پاكت پي سي خود را آنلاك (UnLock) كرده تا قادر به نصب رام هاى غیر رسمي باشيد ولي در ازاى اين عمل:
اول اينكه گوشي شما از گارانتي خارج ميشود و شرگت گارانتي دهنده، گوشي آنلاك شده شما را جزء گارانتي محسوب نخواهد كرد.
دوم اينكه اين عمل آنلاك (UnLock) و نصب رام هاي غير رسمي كوك شده با ريسك انجام ميشود و ممكن است گوشي شما آسيب ديده و نياز به تعمير داشته باشد پس ما هيچگونه تضميني در اين روش ها نميكنيم اما تمام تلاش خود را خواهيم كرد تا بهترين روش با كمترين بروز خطا براي شما ارائه گردد و در صورت مشكل تا جاي امكان شما را راهنمايي خواهيم كرد.


رام رسمی (Official)

رام های رسمی رامهایی هستند که شرکت تولید کننده پاکت پی سی برای بهبود کارایی و Fix کردن مشکلات رام موجود در گوشی ارائه میکنند.
این رامها که توسط خود شرکت سازنده ساخته میشود برای نصب مشکلی نخواهند داشت و به راحتی میتوان آن را نصب و رام دستگاه را ارتقا داد.
البته این نکته هم وجود دارد که به خاطر وجود کد حفاظتی CID Lock نمیتوان برخی از رام های کشور های دیگر را بر روی رامهای دیگر کشور ها نصب کرد که در این مواقع هم برای نصب رام رسمی (Official) باید گوشی را آنلاک (UnLock) کرد.(برای مثال رام ما سوئدی هستش و میخواهیم رام انگلیسی را نصب کنم اجازه این کار داده نمیشود مگر آنلاک)

یک رام رسمی (Official) دارای یک سری اعداد و ارقام هست که همه انها مفهوم خاصی دارم که برای نمونه یکی از رام های شرکت HTC رو بررسی میکنیم:

viva : نام گوشی است و این رام مختص این نوع گوشی طراحی شده است.

WWE : مخفف World Wide English است که زبان رام شما را تعیین میکند، برای مثال رام عربی با نام ARA به جای WWE در شناسایی رام کاربرد دارد.

4.17.405.2 : این عدد ورژن رام شما را تعیین میکند و مهمترین قسمت آن 405 است که نشان دهنده همان WWE است، برای مثال عدد 415 نشان دهنده رام ARA است.

4.1.13.44 : این عدد SPL گوشی شما میباشد که همراه با رام بر روی گوشی شما نصب میشود.(این SPL قسمتی است که برای هر رام جدا گانه موجود است و برای هر سری تغییر رام SPL جدید بر روی SPL قبلی شما مینشیند که باز هم این جانشینی SPLها قوانین خاصی برای جانشینی دارند)

02.94.90 : این عدد هم نشان دهنده Radio ROM شما جهت بالا بردن بازده گوشی شما در ارتباط با مرکز مخابراتی و آنتن دهی بهتر می باشد.


رام غیر رسمی (Rom Cooking)

رام های غیر رسمی رامهایی هستند که اشخاصی با توجه به کارایی رامهایی را با نرم افزارهای مورد نیاز و یا تقویت بعضی قسمت های ویندوز به اصطلاح کوک (Cook) کرده و برای گروهی که علاقه مند به این نوع رام ها هستند ارائه میکنند.
اما رام های اصلی به دلیل داشتن دو کد حفاظتی به نام SPL و Country ID Lock
اجازه نصب رام های کوک شده را بر روی خود نمیدهند و باید به اصطلاح گوشی را آنلاک (UnLock) کرده و اجازه نصب رو به صورت غیر قانونی ایجاد کرد که ممکن است در صورت اشتباه خطراتی را هم به دنبال داشته باشد.

این ریسک در چه حالتی پیش می آید؟
وقتی ما یکی از رام های اصلی را روی پاکت پی سی آپگرید میکنیم SPL رام جدید به صورت اورجینال روی SPL قدیمی مینشیند ولی در برخی از رامهای کوک شده SPL جدیدی وجود ندارد، در اینصورت زمانی که ما رام کوک شده را آپگرید میکنیم SPL رام قبلی برای رام کوک شده استفاده میشون و ممکن است این SPL با این رام سازگاری نداشته باشد، در این حالت است که برای دستگاه مشکل ایجاد میشود و به اصطلاح دستگاه بریک (Break) میکنید.

و تعویض رام مثل تعویض ویندوز رو کامپیوترتونه!
همون آپدیت خودمون تو گوشی های دیگست.
بعضی از تعویض رام ها مثل تعویض سرویس پک رو کامپیوتر میمونه.(مثلا تعوض رام R1 به رام R3 مثل تعویض XP SP1 به XP SP3 هست.)
و بعضی از تعویض رام ها مثل تعویض کامل ویندوز می مونه .(مثلا تعوض ویندوز موبایل 6.1 به ویندوز موبایل 6.5 مثل تعویض ویندوز Vista به ویندوز 7 هست. )

و برای اینکه بفهمی سری رامت چیه به start -setting-system-device information. میری..............

منبع : ir-tci.org/forum

tanha_raper
September 2nd, 2010, 12:27
و جک جک عزیز این سریالو بزن احتمالا کار میکنه ht9aynw01271 و ht9aynw00263 که میتونی رام رو از htc بگیری..............................

به [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register] برو و سریالو بزن و رام رو دان کن..............

امیدوارم خوشت بیاد از رام جدید..............

منبع :ir-tci.org/forum

justin breuning
September 2nd, 2010, 16:57
jak jak جان اگه سریال جواب داد یعنی برنامه یا رام رو دانلود کردی بعد نصب کردی و نصب شد یه خبر بده که این سریالو به دوستام بدم.

jak-jak
September 2nd, 2010, 19:57
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
لوکیشن رو آسیا 1 یا دو بزنم؟

justin breuning
September 3rd, 2010, 00:41
بزن اروپا 2 تا حالا چه آسیایی و اروپایی اروپا 2 رو ساپورت کردن.

jak-jak
September 3rd, 2010, 01:08
200مگابایـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــت!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اونم با دایال آپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید ببینم چجوری میتونم دانلود کنم.شاید باید بسته های اینترنتی رو فعال کنم.راستی این سریال نامبر ها ور همه میتونن استفاده کنن یا فقط دونفر

justin breuning
September 3rd, 2010, 01:27
این سریال ها که رو گوشی من جواب نمیده اما رو چینی ها فکر کنم جواب بده.

tanha_raper
September 3rd, 2010, 09:23
من تو سایت htc زدم کار کرد........................

justin breuning
September 3rd, 2010, 11:38
سایتو نمی گم گوشی رو می گم برنامه دانلود شد خواستم نصبش کنم نشد.البته مال من تایوانیه و سریالش هست و فقط برنامه ها رو گوشی خودم کار می کنه.خواستم سریال های شما رو امتحان کنم.حالا جک جک جان نگفت رو رامه نصب شد یا نه تا این سریالو به دوستام بدم.

jak-jak
September 3rd, 2010, 15:41
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
حالا من باید ببینم چجریو باید دانلود کنم آخه 200مگ هست؟!!

tanha_raper
September 3rd, 2010, 15:46
نمیدونم دیگه ولی برای اینکه نتیجه رو جک جک اعلام کنه حالا حالا ها باید صبر کنی چون با دیال اپ میخواد 200 مگ رو دان کنه.............................

jak-jak
September 3rd, 2010, 16:06
راستی میتونم کاری کنم بریزم تو idm تا بتونم با قابلیت پاوز دانلود کنم

tanha_raper
September 3rd, 2010, 16:39
خود فایلش این قابلیت رو داره من که دان کردم قابلین ریزیوم داشت.......................

tanha_raper
September 3rd, 2010, 16:41
با این سریالا هات فیکسا هم میتونی دان کنی..............................