PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در یاهو مسنجر!



eshghe_penhan
October 31st, 2005, 22:32
نمی دونم چیکار کردن که نه میتونم به کسی pm بدم و نه میتونم بگیرم یعنی اصلا اشاره گر دیده نمی شه که ببینم چی مینویسم یا کجا مینویسم عین حالت ایگنور شما رو به خدا کمکم کنید و بگین چیکار کنم که اون که با من این کارو کرده یه کاریس بکنم که نه بتونه پیام بکیره و نه بتونه بده شما رو به خدا زود کمکم کنید با تشکر علی حقیقی

Mohammad
November 1st, 2005, 14:50
به احتمال زیاد فایل YPager برنامه ی یاهو مسنجر شما ویروسی شده است -برنامه یاهو مسنجر را یک بار پاک کنید و دوباره نسب کنید(وقتی Uninstalکردید فولدر Yahoooدر program fileرا delete کنید)

azee
January 4th, 2006, 08:38
سلام خسته نباشید
درمسنجر جدید چطور باید کسی رو search کنیم

Kasra
January 4th, 2006, 09:10
azee,جان یاهو مسنجر در نسخه جدید خودش این قابلیت یعنی جستجوی پروفایل افراد را برداشته است. اما ممکن است این قسمت سایت یاهو کارتون رو راه بندازه = [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

linn
January 4th, 2006, 17:05
سلام
من چند وقته که یکی از ای دی های مسنجرم off line ها بهش نمیرسن اگر هم برسن فقط یه قسمتهایی از اون هست و کامل نیست مخصوصا وقتی که off تعداد خطوط زیادی داشته باشه اصلا نمیرسه

SAN
January 4th, 2006, 18:08
aziz age tetade offat ziad bashe yahoo offa ro nemitone negahdare khodesh pak mikone say kon chand bar befresti joda joda khso bashin... .

linn
January 4th, 2006, 18:09
کسی نیست جواب سوال منو بده؟؟؟ :roll:

Kasra
January 4th, 2006, 18:10
linn, جان مطمئن باشید این مشکل از طرف شما نیست. از طرف خود یاهوست. این طوری شده که بعد از چند ساعت آفلاین ها پاک میشه ، فکر کنم اگر ID رو چک نکنین بعد از 12 ساعت یاهو آفلاین ها رو پاک میکنه.

SAN
January 4th, 2006, 18:10
azee jaan inam ye site dige vase jostejo ya serach kardan dar yahoo vase afrad, [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

SAN
January 4th, 2006, 18:12
kasra jan intori ke shomam migin nist 12 saat shaye bod agar tedade offat bishtar az 20 ta bishtar beshe fekr konam 20 yahoo offa ro pak mikone

linn
January 4th, 2006, 18:14
kasra, جان من خارج هستم و 24 ساعته ان هستم ولی اگر از خونه برم بیرون و برگردم حتی 1 ساعت بعدش دیگه نمیتونم off هام رو ببینم در ضمن خیلی وقتها off های من هم به دوستهام نمیرسه فکر میکنم مشکل از جای دیگ است تو yahoo البته ولی گفتم شاید شما راهی براش داشته باشید :roll:

SAN
January 4th, 2006, 18:19
dobare dl konesh ya install konesh behtare

mpmpmp
January 11th, 2006, 15:25
سلام ببخشید میخواستم ببینم چرا من نمیتونم کسی اد کنم . میشه به من بگین

Shayan
January 11th, 2006, 15:35
در كجا ؟ منظورتون ياهو مسنجره ؟
بيشتر توضيح بدين...

mpmpmp
January 11th, 2006, 19:09
بله منظورم یاهو مسنجره .

Shayan
January 11th, 2006, 19:54
mpmpmp, جان
باید بیشتر توضیح بدین...
مثلا از کدام ورژن یاهو استفاده میکنید ؟ 6 ؟ 7 ؟ ...؟
آیا پیغام خاصی رو در هنگام ADD کردن نشون میده ؟
ID رو درست تایپ میکنید ؟
Install دوباره یاهو رو هم امتحان کردین ؟
.....؟؟؟ :arrow:

mpmpmp
January 12th, 2006, 10:27
سلا م اخه چرا جواب سوال منو نمیدین

سوال من اینه که چرا تو یاهو مسنجر نمیتونم کسی رو اد کنم .



ممنون میشم . خدانگهدار

Kasra
January 12th, 2006, 11:23
mpmpmp, جان در صورتی که از یاهو مسنجر جدید استفاده مکیکنید و تمامی کارها رو درست انجام میدید ، به تحتمال زیاد میکل از اتصال شما به اینترنت هستش ، کافیه که کارتتون رو عوض کنید و یا روی یک سیستم دیگه امتحان کنید.

Shayan
January 12th, 2006, 11:27
كسری جان، راهی هست كه آفلاينهای پاك شده توسط ياهو رو دوباره برگرداند ؟ يعنی دوباره مشاهده كرد ؟

Kasra
January 12th, 2006, 11:49
13y, جان باید گفت که خیر ، چون آفلاین ها در سرور یاهو ذخیره میشن و با زدن دکمه close آفلاین ها برای همیشه به ذباله دان تاریخ میپیوندند.

Shayan
January 12th, 2006, 12:38
و يك سوال ديگه:
اگر كسی براي ما آفلاين بذاره ولي به هر دليلی به دست ما نرسه آيا راهي هست كه متوجه اين موضوع بشويم ؟ يا بازم اين آفلاينها به زباله دان تاريخ ميپيوندند ؟ :mrgreen:

Kasra
January 12th, 2006, 12:44
13y, جان میتونید به Messege Archive هم سر بزنید ، اگه اونجا هم نبود ، بله میپیونده ، اما این باز از طرف شما نه بلکه از طرف فرستنده :)

arashpc
January 12th, 2006, 13:21
اگه از یاهو خسته شدید منتظر باشید تا یک مسنجر جدید رو براتون معرفی کنم فعلا دارم امتحانش میکنم چت روم داره به جز ایرانیها همه کس از همه جای دنیا هست منتظر باشید :mrgreen:

SAN
January 12th, 2006, 19:17
arash jan chi shd?khobe ya na? begoo ke che karhayi mishe bahash kard?

azee
January 14th, 2006, 08:18
mpmpmp عزیز
اگه منظورت مسنجر جدید
اشتباه add میکنی
منم اوایل که مسنجر جدید رو نصب کرده بودم
نمیتونستم کسی رو add کنم
درقسمت add آدرس میل رو هم میخواد آدرس میل رو بده شاید بتونی add کنی

azee
January 14th, 2006, 08:19
san عزیز بابت راهنمایی که کردی ممنونم

azee
January 14th, 2006, 08:21
کسری جان اگه در زمان آنلاین شدن آفلاین ها بپره
راه بازگشت داره یا نه؟

SAN
January 14th, 2006, 18:31
azee jan khahesh mikonam vali che rahnemayi lol na aziz age offa bepare rahe bar gasht nadare vali bahtare ye sari message archive bezani shayd bashe,akhe male man bazi vaghta mipare vai chand ta shon dar message archive mimone

azee
January 15th, 2006, 07:58
بابت این راهنمایی که کردی
azee jaan inam ye site dige vase jostejo ya serach kardan dar yahoo vase afrad, [Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
تشکر کردم

azee
January 15th, 2006, 07:59
ولی هیچ وقت آفلاین من تا حالا تو آرشیو نبوده :cry:

SAN
January 15th, 2006, 14:21
azee, jan khahesh mikonam np ehtiaj be thx nadasht,aziz dar ghesmate messanger yahoo boro badesh privacy options badesh archive badesh ojja entekhab kon gozine avval hame ro save mikone va baraye hamishe gozine to ham faghat baraye hamin bar ke on mishin va badesh ke az yahoo sing out shodin pak mikone va gozine akhari aslan save nemikone

SAN
January 15th, 2006, 14:22
lol rasti age send 2 all koni dar message archive vase khodat ham miad ke in karesh khob nist

azee
January 16th, 2006, 08:21
san عزیز ممنونم

SAN
January 16th, 2006, 12:13
azee, jan khahesh mikonam np

arashpc
January 16th, 2006, 12:32
با سلام خدمت دوسته عزیزم san این سیستم که میگم تنها مشکلش رجیستر نبودنشه و لی کار میکنه بعضی امکانات رو واسمون محدود میکنه همون طور که قبلا گفتم چت روم داره وب کم میده با بهترین کیفیت که یاهو نمیده فقط اگه کسی بتونه رجیسترش کنه خوب میشه اکثر کشورها داخلش روم دارن بجز ایران :cry: روی هم رفته چیز توپیه :mrgreen:

arashpc
January 16th, 2006, 12:35
در ضمن ویس چت داره و برای دیدن وب کم یه نفر نیاز به اجازه اون شخص نیست میتونی شخص رو ایگنور هم کنی که به طور کلی از چت روم پرت میشه بیرون :mrgreen:

SAN
January 16th, 2006, 12:54
arashpc, merc arash jan pas chize khobiye,pas bayad register sho payda konim?esme barname ro begoo shayad ayda kardam

mohi
February 12th, 2006, 07:56
salam
khaheshan harche zoodtar komak koniid nemiidoonam che moshkelii baram peyda shode ke pm be dastam nemiirese hata az id doostam khodam be khodam pm zadam vali vagti idmo baz kardam hich pm nadashta
khaheshan harche zood tar komak koniid?

To0pi
February 12th, 2006, 08:10
حتما شما بلافاصله این کار را کردید
من هم یه زمانی این مشکل را داشتم و و فکر می کردم که اشکال از منه
یه بار دیگه ولی مدّت زمان بیش تر این کار را انجام بدید :wink: :wink:

mohi
February 12th, 2006, 08:38
راستش 4 روزه که این مشکل رو دارم.
اگه از اول یاهو بریزم درست میشه؟

To0pi
February 12th, 2006, 08:56
وقتی آقا کسری یا آقا محمّد اومدند از اون ها بپرس :wink: :wink:

Soroush
February 12th, 2006, 09:02
mohi,جان این مشکل دلایل زیادی میتونه داشته باشه ; شاید مشکل از سروری باشه که بهش وصل هستید یا ممکنه مشکل از خود یاهو باشه و شایدم از خود سیستمتون :!:
به نظر من یه مدت صبر کنید چون احتمالش هست یه مشکل مقطعی باشه و خودش درست بشه اگه درست نشد بگید تا یه فکری واسش بکنیم. :wink:

Soroush
February 12th, 2006, 09:10
mohi,جان اگه میشه بیشتر توضیح بدید.چون الان کلی بیان کردید نمیشه گفت اشکال از کجاست... مثلآ مشکلی در سیستمتون به نظرتون نمیاد :?:

Mohammad
February 12th, 2006, 14:18
mohi, جان اگر فایل ypager ویروسی شد باشد با دوباره نصب کردن برنامه درست میشود.
از چه ورژنی از یاهو مسنجر استفاده میکنید؟

Kasra
February 12th, 2006, 14:54
mohi, جان این جوری که گفتید آفلاینها به شما نمیرسه که!

mohi
February 12th, 2006, 21:49
بله تنها مشکلی که دارم اینه که افلاین به دستم نمیرسه.
من از ورژن yahoo massenger with voice استفاده میکنم.
میگم اگه ورژن جدیدتر yahoo massenger with voice beta که الان تو اینترنت هست رو اگه بریزم درست میشه .

Soroush
February 12th, 2006, 22:40
mohi,جان به احتمال قوی با نصب مجدد یاهو مسنجرتون مشکلتون حل خواهد شد ; اگه حل نشد 2 مورد احتمال هست.یکی اینکه سیستمون به یک Anti Spyware قوی نیاز داره چون با توجه به مشکلاتی که در پست های دیگه بیان کردید سیستم شما حسابی آلوده شده.و دیگری اینکه اگر مشکل از سیستمون نبود اشکال از خود یاهو هست :roll: :!:

Soroush
February 12th, 2006, 22:50
mohi,جان اگر خواستید از Anti Spyware استفاده کنید میتونید از نرم افزارهایی که در این تاپیک معرفی شدند استفاده کنید.
شاید مشکل دسکتاپتون هم به این وسیله حل بشه :lol:

[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

SAN
February 13th, 2006, 21:05
mohi, jan say kon ke yahoo jadido dl koni,khode yahoo ham moshkel dare vase manam hamintore age chandta off poshte sare ham az yaki biad ta offharo pak mikone ya aksari ro pak mikone.badesh ham yahoo balaye 20 ta off ro fekr konam ghabol nakone

mohi
February 13th, 2006, 23:28
یک خبره خوش امروز اف به دستم رسید. :D :lol: :idea:

Mohammad
February 13th, 2006, 23:36
خوشحالم که مشکلتان حل شد. :lol:

SAN
February 14th, 2006, 22:20
mohi, jan khili khob shod chekar kardike resid?

Soroush
February 14th, 2006, 22:54
خوشحالم mohi جان :D

alizadej
April 23rd, 2006, 08:02
با سلام . عزیزم طبق گفته های دوستان منم این مشکلو دارم ولی نمیتونم هلش کنم . لطفاٌ من را نیز مورد یاری خود قرار دهید . :roll:

Soroush
April 23rd, 2006, 12:03
alizadej, لطفآ بگیدمشکلتون دقیقآ چی هست تا بشه به رفع اون پرداخت.
در این تاپیک دوستان مشکلات مختلفی رو بیان کردن. :arrow:

To0pi
May 19th, 2006, 07:14
کمکککککککککککککک
آقا من چندتا آیدی دارم که تو هیچ کدومشون نمیره!!
من اوّل شک کردم که شاید یکی آی دیهامو قفل کرده ولی در سایت e-messenger رفتم ولی اونجا باز کرد!
این ارور هم میده:
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

Soroush
May 19th, 2006, 13:16
To0pi, جان باید کمی صبر کنید و بعد دوباره امتحان کنید.
الان هنوزم این مشکل رو دارید ؟!

To0pi
May 19th, 2006, 13:54
Soroush, جان بله هنوز این مشکل هست.

Kasra
May 19th, 2006, 14:56
To0pi, جان آخرين ور‍ن ياهو رو نصب كنيد. ياهو مسنجرتون دستكاري شده.

To0pi
May 19th, 2006, 17:08
Kasra, جان من چند روز پیش آخرین ورژنش را دانلود کردم.
در ضمن فکر نکنم مشکل از این باشه چون من وقتی در سایت یاهو آیدی و پسوردم را می زنم هیچ اتفاقی نمی افته!!

Soroush
May 19th, 2006, 17:43
To0pi, جان شما اول یه System Restore انجام بدید فکر کنم مشکلتون حل بشه.
اما در کل 3 تا احتمال هست : اول اینکه اشکال از اتصال شما به اینترنت باشه مثل شلوغ بودن سرور و ... دوم اینکه مشکل از خود یاهو هست و سوم سیستم یا یاهو مسنجرتون ایراد داره که باید دوباره نصب کنید.
مورد اول و سوم احتمالش خیلی بیشتر هست.سیستمتون رو با آنتی ویروس چک کنید.اگه مشکلی نبود و نیز تا شب (که حتی الامکان از پاک شدن آرشیو مسنجرتون جلوگیری بشه) این مشکل رفع نشد مسنجرتون رو دوباره نصب کنید.

Kasra
May 19th, 2006, 21:58
To0pi, جان به نظرم بهتره رو يه سيستم ديگه آي دي تون رو چك كنيد. اگه اونجام كار نكرد مشكل از آي دي هاست. اگه كاركرد كه يه جوري بايد ياهوتون رو تعمير كنيد.

Mohsen_car
June 14th, 2006, 02:21
سلام دوستان من یه سوالی داشتم .
میخواستم بدونم چطور میشه پیام هایی که یک گروه خاص برای من می فرستد در فولدر خاصی در میل باکس قرار داد. :?: :?: :?:

Soroush
June 14th, 2006, 13:54
Mohsen_car, جان در ایمیلتون به قسمت Options برید.با استفاده از بخش Filter میتونید این کار رو انجام بدید.

Mohsen_car
July 3rd, 2006, 14:24
سلام دوستان برای من یه مشکل بزرگ پیش امده .بعد از اینکه با یاهو مسنجر Sign in می شم
روی هر چیزی کلیک کنم این Error ظاهر می شود .
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
این نکات رو بگم با چند ایدی این اتفاق افتاده و اینکه مسنجر های 7 7.5 و 8 رو امتحان کردم و حل نشده

Kasra
July 3rd, 2006, 14:30
Mohsen_car, جان به تاپیک زیر بروید:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

Mohsen_car
July 3rd, 2006, 15:11
کسرا جان حالا این Error رو میده .
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]

Kasra
July 3rd, 2006, 16:11
Mohsen_car, جان سیستم خودتون رو حتما از وجود ویروس چک کنید ، چرا که یاهوتون دستکاری شده.
بهترین راه رو در همه جا Re-Install کردن برنامه ذکر کردن.

Mohsen_car
July 4th, 2006, 11:50
سلام کسرا جان اگر میشه توضیح بدید چطور میشه ویندوز رو Repair کرد.

Kasra
July 4th, 2006, 14:41
Mohsen_car, جان سیدی نصب ویندوز XP رو بزارید و هنگام نصب Repair رو انتخاب کنید.
در Run هم میتونید دستور sfc /scannow را تایپ کنید.

bee
July 4th, 2006, 18:19
linn, جان نه، اینطوری نیست که بعد از چند ساعت پاک شن، من یکی از آِ أِ هام رو بیشتر از 3و 4 ماه بود باز نکرده بودم اما موقع باز کردن آف هامو دیدم. اینکه آف ها گم میشن مشکل یاهوه و بعضاً اینطوری میشه اما نمیدونم چرا ولی به هر حال ربطی به زمانش نداره و بعضاً نمیاد یا ناقص میاد. :roll:

hani
August 3rd, 2006, 04:23
چرا بجاي ادمكي كه موقع لوگين شدن ظاهر ميشود اين كادر سفيد ظاهر ميشود
1.ياهو مسنجر رو تازه نصب كردم. :(
2.سيستم رو هم ويروس يابي كردم. :(
3.اگه ممكنه مشكل منو حل كنيد. :cry:

Kasra
August 3rd, 2006, 14:24
hani, جان شما فایل Login.swf را در پوشه نصب شده یاهو مسنجرتان پاک کرده اید!
برای این کار فایل پیوستی زیر را دریافت کنید ، سپس فایل Login.swf را به محلی که یاهو را نصب کرده اید کپی & Paste کنید.

hani
August 5th, 2006, 04:42
كسرس جان اگه پاك كرده باشم پس چرا بعضي وقتا اين مشكل پديد نمياد.
ممنو ن از سايت اموزندتون

Kasra
August 5th, 2006, 14:01
hani, جان پس برنامه در لود فایل فلش مشکل دارد. حالا جایگزینش بکنید.

armin_zibel
October 1st, 2006, 00:52
سلام بچه ها یه نفر ایدی منا قفل کرده ایا شما میتوا نید منا راهنمای کنید کیه ایدیما باز کونم اخه برام واجبه لطفا کمکم کنید بازش کنم
مرسی بچه ها بای :( :cry: :|

armin_zibel
October 1st, 2006, 00:57
سلام بچه ها یه نفر ایدی منا قفل کرده ایا شما میتوا نید منا راهنمای کنید که ایدیما باز کونم اخه برام واجبه لطفا کمکم کنید بازش کنم
مرسی بچه ها بای :( :( :cry: :| :cry:

armin_zibel
October 1st, 2006, 00:59
لطفا کمکم کنید بچه ها مرسی :cry:

Soroush
October 1st, 2006, 13:26
armin_zibel, جان برید ایمیلتون رو باز کنید.اگه باز شد بعد به آیدیتون لاگین کنید..اگه قفل شده باشه باز میشه.

armin_zibel
October 1st, 2006, 15:50
سلام soroush جان

خوبي از راهنمايت مرسي ولي اخه ايميلمم باز نميشه اگه باز ميشهود خوب بود ولي

باز نميشه

به هر حال از راهنمايت مرسي سروش جان

:cry:

armin_zibel
October 1st, 2006, 16:03
سلام كسري جان يه نفر ايدي منا بسته مي خواستم بازش كنم ولي نمي دونم چيكار كنم اگه ممكنه به من كمك كنيد

tanx :(

armin_zibel
October 1st, 2006, 16:25
اگه كسري جان كسي رمز ايدي كسي ديگري را داشتيه باشه و با كمك يه برنامه رمز ايدي طرف مقابل را با كمك برنامه تغيير بده اون شخص چگونه ميتونه رمز ايديشا بفهئه
جواب اينا حتما بهم كمك كنيد واجبه مرسي :wink: :(

Soroush
October 1st, 2006, 18:51
armin_zibel, جان اگه ایمیلتون هم باز نمیشه پس قفل نشده ! پسوردتون رو زدن !
اگه جواب سوالهایی که موقع ساختن آیدی ازتون پرسیده شده (مثل تاریخ تولد و ... ) رو به یاد دارید میتونید پسورد جدیدی دریافت کنید و آیدیتون رو پس بگیرید در غیر اینصورت کارتون بسیار سخت خواهد شد.
اگه کسی پسورد یک آیدی رو چه با برنامه چه بی برنامه عوض کنه, فرد هک شده از طریقی که در بالا گفته شد میتونه آیدیش رو پس بگیره وگرنه راهی برای فهمیدن پسورد جدید نیست.

nitro
November 6th, 2006, 20:23
سلام
من فقط میخواستم بگم که san عزیز امکانش هست که از این به بعد
فارسی بنویسی.
چون اینطوری خوندنش خیلی سخته
:mrgreen: 8O

Roham
November 6th, 2006, 20:36
nitro, جان، SAN, جان خيلی وقت هست که ديگه به سايت نمياند.
من هم نميدونم چرا. :| (جاشون هم اينجا خاليه.)
اينشالله که هر کجا هستند و هر کاری ميکنند، موفق و پيروز باشند.

tigerblack
November 15th, 2006, 00:28
سلام دوستان كسي ميدونه چه جوري ميشه وارد رومهاي پر ياهو شد
البته پر تا سقف 40 به بالا چون همش ارور ميده كمترش هم همينجوره
ايا نرم افزاري هست
در ضمن ياهوي من وزژن جديده 8.1.0.195

راستي اگه براي از بين بردن تبليغات اونم پچي دارين بزارين
يكي دارم اما جواب نميده
ممنون

Kasra
November 15th, 2006, 15:36
tigerblack, جان در خصوص روم خیر ، ترفندی قبلا بود ولی الان کار نمیکنه.

در خصوص برداشتن تبلیغات هم در سایت هست جستجو کنید. همین roham111, جان نیز مطرح کرده بودن.

tigerblack
November 15th, 2006, 15:39
اي بابا دوستان همه رفتين لالا
يكي لطفا جواب مارو بده
بابا ما گناه داريم :cry:

tigerblack
November 15th, 2006, 15:47
Kasraجان ممنونم :)

tigerblack
November 15th, 2006, 15:48
Kasraجان ممنونم :)
پس چه جوري رومها پر ميشه تا 50 نفر
كه ما براي 25 نفر هم نميتونيم وارد بشيم
بازم ممنون

ali-sh66
December 1st, 2006, 13:27
Kheili aJibe:D

eltek
December 14th, 2006, 17:23
سلام من مطمئن هستم كه پسورد ايديمو كسي بر نداشته ولي باز نميكنه ارور ميده از كجا ميشه درستش كرد به خود ياهو مراجعه كردم ولي يه چيزايي ازم خواست كه يادم رفته اونارو چي دادم فقط مطمئنم كه پسوردم همونه ممنون ميشم راه حلشو بگين

تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.

golesorkh
March 5th, 2007, 22:07
mohi جان ، در اغلب موارد که مسنجر بنا به هر دلیلی یا افلاین دریافت نمی کنه یا اخطار می ده بهترین راه نصب مجدد اونه که اگه دستکاری شده باشه یا هر چیز دیگه مشکل برطرف می شه . مجددا نصب کن ببین درست می شه یا نه ؟

golesorkh
March 5th, 2007, 22:09
mohi جان ، در اغلب موارد که مسنجر بنا به هر دلیلی یا افلاین دریافت نمی کنه یا اخطار می ده بهترین راه نصب مجدد اونه که اگه دستکاری شده باشه یا هر چیز دیگه مشکل برطرف می شه . مجددا نصب کن ببین درست می شه یا نه ؟

majid_67145
March 17th, 2007, 07:12
hi
khbi
mn
majid
23
ker
khoshbakhtam
:oops:

newgoldenman
March 17th, 2007, 09:20
آقايون اينجا چه خبره؟ 8O
اين پست مال 4 قرن پيشه! از زباله داني تاريخ كشيدينش بيرون دارين اينجا واسه همديگه پي ام ميدين؟ 8O
يك كمي هم به قوانين سايت احترام بگذاريد

:evil: