PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعیه: عدم حضور ترفندستان در نمایشگاه های امسال

Kasra
September 25th, 2010, 00:27
با سلام خدمت بازدیدکنندگان و کاربران گرامی وب سایت ترفندستان.

با توجه به این که دوستان در این خصوص زیاد سوال میکردند، اعلام میکنم که ترفندستان در نمایشگاه های امسال (رسانه های دیجیتال در مهر و الکامپ در آذر) حضور نخواهد داشت.

دلیل این موضوع رو هم محقق نشدن برخی برنامه ها بود که برای نمایشگاه داشتیم. سال پیش جهت کسب تجربه شرکت کردیم و امسال اگر بخوایم شرکت کنیم مجدد مانند پارسال خواهد بود و این چیزی نیست که مد نظر ما بود.

به امید خدا سال آینده در این نمایشگاه ها حضور قدرتمندی خواهیم داشت و با محقق شدن برنامه هایی که داریم رضایت خاطر شما کاربران عزیز رو در جلب خواهیم کرد.

MOHSEN_PIXON
September 25th, 2010, 00:47
:Sad:حیف.
ایشالا سال دیگه بترکونه ترفندستان:yay:

رمضانی
September 25th, 2010, 01:07
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

الکامپ که نمایشگاه مخصوص سایت ها نیست شما میخواید چه چیزی رو اونجا نمایش بدید ؟

dany_3p4u
September 25th, 2010, 01:10
ای داد بی داد ...
یکی قرار بود بیاد تاپیک حضورش هم همراه با روز و تاریخ اعلام کنه !!
پس موند ساله دیگه !!!

TopGear
September 25th, 2010, 01:40
سلام .
کسراجان اهداف شما چی بوده ؟
اگر کاربران میتوانند در این زمینه و برای بهتر برگزار شدن نمایشگاه کمک کنند لطفآ مطرح کنید .

lover69
September 26th, 2010, 23:02
حيف شد ،‌ افتخار گرفتن خودكار از دست كسري رو از كف داديم ،‌ايشا... فرصت بعد ...

sepehr09
September 26th, 2010, 23:45
حیف شد.من خودکارم تموم شده الان چطوری ادامه تحصیل بدم؟؟؟
ایشالله که سال دیگه موفق باشید و به اهدافتون برسید.اگرم کمکی از کاربران بر می آید بگید کسری جان!!
پارسال من این تراکت تبلیغ ترفندستان رو تو مدرسمون پیدا کردم روی زمین افتاده بود.برام جالب بود.فکر کنم 5 نفری از مدرسه ما به این سایت میان!!!

rgzizo
September 28th, 2010, 01:19
بله این سایت باید قوی ظاهر بشه
حتی اگه یه سال هم نباشه
اینا ملاک نیست
باید یکی ثابت کنه تو این نمایشگاه های آبکی که کیفیت فدای کمیت نمیشه ...
( آقا بیا پایین بسه !!!!!!!) (یکی اینو بگیره!!!!!!) ( تو چی میگی ؟!!!!) (هوووووووووووو!!!!) ( ای بابا این از کجا اومد ؟!!!!) (zizo بیا پایین zizo بیا پایین ......!!!!!) (beeeeeeeppppppppp !!!! )
ولم کنید دارم نطق میکنم
نه نه نبریدم
بوممممممم
به علت صحنه های زشت از ادامه آن معذوریم با عرض پوزش

behzadsohrabpour
September 29th, 2010, 10:48
پس تا سال بعد و به اميد حضوري قدرتمند
آقا هر كمكي ميتونيم بكنيم بگيد ها تارف نكنيد .

Afrooz_z
October 8th, 2010, 23:54
یعنی یک سال دیگه باید صبر کنیم ؟؟؟؟؟
نههههههههه

mba1376
October 22nd, 2010, 12:41
من پارسال اومده بودم نمایشگاه ولی چون هنوز توی سایت عضو نشده بودم به غرفه ی ترفندستان توجهی نکردم و این موقعیتو از دست دادم که با آقا کسری ملاقاتی داشته باشم ولی سال آینده می یام تا غرفه ترفندستان ببینم و با آقا کسرری هم ملاقاتی داشته باشم.