PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل رنگ تصویر در کپچر کردن



munica
October 26th, 2010, 22:18
دوستان عزیز موقع کپچر رنگهای تصویرم رنگهای اصلی نیستند . هر گزینه ای رو هم که انتخاب می کنم مثل pal ntsc وغیره باز هم فرقی نمی کنه مثلا آبیها رو سبز نشون می ده قرمزها رو صورتی و ... هر کی می تونه راهنمایی کنه خیلی فوری لازم دارم مرسی از همه

Mehdi_Fx
October 27th, 2010, 08:59
به چه نرم افزاری کپچر میکنید ؟ و چه سخت افزاری دارید ؟

aa_2647
October 27th, 2010, 09:47
با سلام
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از کابل کپچر(یا همان vga ) می باشد.
این رو می تونید هنگام کپچر متوجه بشید موقع کپچر سیمها وسر فیشها را تکان دهید متوجه میشید که ایراد از سیمهاست یانه.
جوان وسرزنده باشید.

munica
October 27th, 2010, 20:11
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

سخت افزارم اینه : pinnacle pctv pro v5.11
نرم افزارم هم یکیش همون پیناکل و ویدئو استودیو 9 که البته ورژنش حتما قدیمیه

munica
October 27th, 2010, 20:15
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز منظورت رو از کابل کپچر متوجه نشدم . ببین من یک فیش آنتن وصل می کنم بهش به اضافه یک فیش دیگه که یک سرش به دوربین وصل می شه و 3 فیش رنگی اون سرش داره که به کامپیوتر وصل می شه . میشه بگی منظورت کدومهاست ؟ مرسی.

munica
October 29th, 2010, 22:58
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوستان عزیز مشکل رنگهای تصویرم حل شد اما کیفیت تصویرم خوب نیست . توی تصویر خطهای اضافی دیده می شه . چطوری می تونم کیفیت تصویر رو بالا ببرم؟ و آیا برنامه ای که باهاش کار می کنم تاثیر در کیفیت تصویر داره یا نه ؟

aa_2647
October 29th, 2010, 23:43
سلام دوست عزیز
منظور من هم همون فیش سه سر بود.
ببین دوست گرامی همون سیم نویز نداره. منظورم اینه که با سیم برق یا آداپتور یاچیز دیگه ای ارتباط نداشته باشه.
در ضمن شاید اون خظهای اضافی مربوط به خود فیلم باشه.
نوع دوربینتون رو هم ذکر کنید.
درضمن سیستم کامپیوتر وسیستم دوربین را یکجور کنید(همون پال وان تی اس سی)
موفق وکامروا باشید.

munica
October 30th, 2010, 08:36
دوست عزیز به نظرم نمیاد نویزی داشته باشه و تصویرش هم در تلویزیون کاملا صافه و خط نداره . مدل دوربین فیلمبرداریم اینه
panasonic NV-DS60EN و سوال اخرم رو جواب ندادی ؟ برنامه ای که باهاش کپچر می کنم تاثیری تو کیفیتش نداره ؟ یعنی مال من که
ورژنش قدیمیه ایرادی نداره ؟ video studio 9

Mehdi_Fx
October 30th, 2010, 09:02
سلام. بنده چند سال میشه که تو این کارم .پیشنهاد میکنم از برنامه Sony Vegas نسخه 9 استفاده کنید. چون هم کیفیتش عالیه هم حرفه ای

munica
November 1st, 2010, 00:28
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

ممنون و آیا با ادیوس هم کار کردید ؟ می خواستم ببینم این برنامه چطور هست برای کپچر کردن ؟

Mehdi_Fx
November 1st, 2010, 08:44
بله ادیوس رو تدریس میکنم از هر لحاظ عالیه

munica
November 1st, 2010, 12:01
چقدر خوب . می شه به من کمک کنید که از طریق ادیوس کپچر کنم .
قبل از هر چیز من اصلا تا حالا با ادیوس کار نکردم ولی با پریمیر و نرم افزارهای میکس کار کردم و تا حدودی بلدم.
و حالا که ادیوس رو نصب کردم و راجع بهش خوندم خیلی دوست دارم کار باهاش رو یاد بگیرم .
اول از همه اینکه در منوی کپچر دو تا گزینه داره به نامهای ohdi hdv که من هر دوی اینها رو
امتحان کردم و تصویرم نیومد . می شه راهنمایی کنی چه جوری تصویر رو باید بیارم ؟

aa_2647
November 1st, 2010, 12:27
با سلام
دوست عزیز ادیوس یک نرم افزار تدوین خطی می باشد.
وهرکسی نمیتونه به نحوه مطلوب ازش استفاده مگر اینکه حرفه ای باشید.
موفق ودرپناه حق باشید.

munica
November 1st, 2010, 20:22
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

ببخشید منظورت رو نگرفتم تدوین خطی یعنی چی ؟ یعنی منظورت اینه که نمی شه همینطوری روش کپچر کردن باهاش رو توضیحش د اد و پیچیده است ؟

Mehdi_Fx
November 2nd, 2010, 09:06
بله عالیه ادیوس. غیر خطی یعنی اینکه مونتاژ پشت سر هم نیست و از قسمتی میشه به قسمت قبل یا بعد پرش داشت

munica
November 2nd, 2010, 10:32
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

اون دوستمون که پاسخ من رو نداد . می خوام ببینم یعنی منظورش این بوده که نمی شه براحتی کار باهاش رو یاد گرفت ؟

Mehdi_Fx
November 2nd, 2010, 12:23
شما هر سوالی داشتید بنده پاسخ میدم در مورده ادیوس

munica
November 2nd, 2010, 19:12
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]

دوست عزیز سوالم رو ازتون پرسیدم و اون این بود که تصویر رو برای کپچر کردن در ادیوس نتونستم بیارم و در input setting هر دو گزینه رو امتحان کردم اما تصویرم نیومد .