PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با صدا



imanasgharpour
November 20th, 2010, 17:59
سلام.
چطوری میشه هم هدفون و اسپیکر رو با هم رو سیستم نصب کنیم

imanasgharpour
November 21st, 2010, 23:28
دوستانی که میدوننن لطف کنن بگن
اگر کم توضیح دادم توضیح بخواین .
نیاز دارم

hamidhh
November 21st, 2010, 23:41
خوب یه فیش 2 به 1 بگیر

imanasgharpour
November 22nd, 2010, 00:01
نه خروجی صدام 6 تاییه رو اکسپی میشه گرف رو سون نتونستم بگیرم

aa_2647
November 22nd, 2010, 01:54
سلام
دوست عزیز نیازی به تبدیل نداره.
شما مدل کارت صداتون رو عنوان کنید تا براتون مشخص کنم که چجوری فیشها را متصل کنید.

موفق وپرامید باشید.

imanasgharpour
November 22nd, 2010, 19:33
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]Audio
• Chipset integrated by Realtek® ALC888
- Flexible 7.1-channel audio with jack sensing
- Compliant with Azalia 1.0 Spec

aa_2647
November 27th, 2010, 23:57
سلام
دوست عزیز
مگر اسپیکر شما خروجی 3.5 برای هدفون نداره؟
شما هدفون رو به سوکت سبز رنگ متصل کنید.
واسپیکر را هم به سوکت سیاه رنگ.
آسمانتان همیشه پرستاره باد.

imanasgharpour
November 28th, 2010, 00:25
عزیز اینطوری نیست اینو خودمم میدونم
گفتم که تو ویندوز اکسپی مییشه اما تو 7 نه شما خودت 7 داری تونستی اینی که میگی انجام بدی من روی چند سیتستم با انواع کارت صوت ها نتونستم به این روش اگر راه دیگه ای داره بگید ممنون

aa_2647
November 28th, 2010, 00:39
سلام
دوست عزیز
دوتا کارت صدا دارم. یکی کریتیو xfi premium و
کارت صدای مادربردم همین مدل شماست وبا سون دارم باهاش کار کردم.مشکلی نداشته.
لابد یکجار کار اشتباه می کنید.
یا حق.

imanasgharpour
November 28th, 2010, 16:18
نه رفیق 2 تا فیش زدن که اشتباه نداره میکروفن و اسپیکر یا میکروفون و هدفون به همراه فیش صدای کپچر رو میتونم وصل کنم اما بیشتر از این نه.
راستی نمیشه مثل اکسپی روش کنترل پنل نصب کرد

behzadsohrabpour
November 28th, 2010, 20:45
شما آخرین درایور های موجود Realtec رو بگیرید و نصب کنید تا مثل ایکس پس براتون موقع دستکاری فیش ها کنترل پنلش باز بشه شما دارید از درایور های ویندوز برای خروجی صدا استفاده میکنید .

roh108
November 28th, 2010, 21:21
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
آره عزیزم اگه درایور کارت صداتو نصب کنی درست میشه.

imanasgharpour
November 29th, 2010, 12:53
ممکنه درایور رو واسم برای دانلود بزارید من تو باز کردن صفحات سایتهای مرتبط مشکل دارم