PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بخش جديد در انجمن ها

Mohammad
May 14th, 2006, 19:34
با سلام خدمت همه ي دوستان ..

بخش "مقالات آموزشي " در انجمن ها ايجاد شد

بعضي از آموزش هابه دليل داشتن عكس يا كد نميتوان در بخش آموزش سايت قرار گيرد.
با ايجاد اين بخش دوستان ميتوانند آموزش هايي كه امكان ارسال به بخش آموزش سايت نيست را به اين بخش ارسال كنند.
آموزش هايي كه تا كنون در انجمن ها مطرح شده است هم به اين بخش منتقل ميشود.

تذكر 1 : تاپيك آموزش هاي ارسالي بعد از ارسال توسط مديران قفل ميشود .علت اين كار هم اين است كه تاپيك ها ي آموزش به تاپيك سوال و بحث هاي متفرقه كشيده نشود.دوستان ميتوانند سوال خود را درباره ي آموزش ارسال شده درانجمن آمورش سايت مطرح كنند.

تذكر 2 :خواهش ميكنم از ارسال تاپيك ها ي متفرقه در اين بخش جدا" خودداري شود چون قصد داريم اين بخش فقط آموزش باشد.

اگر نظري درباره ي اين بخش داشتيد ميتوانيد در همين تاپيك مطرح كنيد.

موفق باشيد و سربلند. :lol:

بخش مقالات آموزشي (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند.)

heidari
May 14th, 2006, 19:47
Mohammad, جان كار خوبي صورت گرفته ولي باز مشكلي هست من كه در حال كار روي يك پروژه آموزشي هستم نمي تونم اونو در اين قسمت ها قرار بدم چون نبود يك اديتو قوي كه بطونه جداول رو بشنا سه كار رو سخت مي كنه در مطالب آموزشي من جدول وجود داره ويا اشكالي وجود داره كه در قالب تصوير نمي شه استفاده كرد در Word به راحتي طراحي مي شه ولي در موقع انتقال به سايتهايي با پشتيباني php مشكل پيش مياد

حالا در مورد ايراد گيري نگهبان سايت هم مسايلي هست چون PHP از C بوجود آمده بعضي از دستورات رو به عنوان يك عمل تجاوزي به حساب مياره ومانع كار مي شه و برخي مسايل ديگه اگر ميشد اين مطالب آموزشي رو در قالبهاي HTML در PHP ريخيت شاهكار مي شد :mrgreen:

Mohammad
May 14th, 2006, 22:41
emprator, جان شما ميتوانيد از جداول يك عكس بگيريد (با دكمه ي Print Screen ) و بعد روي هاست up كنيد.اين بهترين راه است.براي كد هاي ممنوع هم ميتوانيد همين ترفند را انجام دهيد چون ما نميتوانيم نگهبان را غير فعال كنيم!

heidari
May 15th, 2006, 00:00
Mohammad, جان اين درست يك راه ديگه هست آموزش ها رو در يك فايل وورد در يك هاست قرار داد ولينك دانلودش رو در سايت گذاشت

Soroush
May 15th, 2006, 00:34
emprator, جان اگه میشه آموزش ها رو همراه با عکس و کد در Word یا دیگر برنامه ها راحت تر قرار داد با همون برنامه ها کار کنید و فایلش رو آپلود کنید و برای دانلود بذارید.هر کس علاقه داشت دریافت میکنه.

Soroush
May 15th, 2006, 00:35
مثل اینکه فکرامون یکی بود emprator :mrgreen:

Kasra
May 15th, 2006, 00:58
emprator, جان به نظر من قرار دادن در يك فايل html و سپس گذاشتن اون به عنوان يك فريم تو انجمنها از همه راه ها بهتره.

Soroush
May 15th, 2006, 01:22
اگه دوستانی که قصد آموزش دارند بتونند این کار رو بکنند که عالی میشه. :wink:

Mohammad
May 15th, 2006, 01:24
اصلا با پيشنهاد emprator, جان موافق نيستم چون اگر به صورت يك فايل براي دانلود قرار دهيد حق شما ضايع ميشود و يك روزه در تمامي سايت ها بدون توجه به قوانين كپي رايت رواج پيدا ميكند.ولي پيشنهاد Kasra, جان خوب است .درسته اينطوري هم ميتوانند قوانين كپي رايت را رعايت نكنند ولي باز هم خيلي كمتر ميشود..

Soroush
May 15th, 2006, 01:30
Mohammad, جان اگه تو همون فایل اسم نویسنده و منبع نوشته بشه و همینطور در جایی آپلود بشه که معلوم باشه از ترفندستان هست فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.چون به قول شما اونی که حق کپی رایت رو رعایت نمیکنه به هر صورت کارش رو انجام میده!!
اما در کل پیشنهاد Kasra جان بهتره.اینجوری بازدید بیشتری هم ازش میشه و ...

Mohammad
May 15th, 2006, 01:40
Soroush, جان اگر اينطوري باشه PDF از Wordخيلي بهتره ولي همان طوري كه گفتيد HTMLبازديدش بيشتره. :lol:

heidari
May 15th, 2006, 07:14
باشه من اينطوري نتيجه ميگيرم به صورت فايلهاي وورد وPdf درشون مي آورم البته همراه با پسوورد ودر پرشين گيگ آپلودشون مي كنم سپس به صورت يك فايل html در سايت ترفندستان با نام اين سايت وخودم قرار مي دهم و براي كساني كه عضو سايت باشن هم مستقيم در ترفندستان مطالب رو مي بينند وهم مي تونند پسورد را از سايت بگيرند وبه صورت فايل از اينترنت دريافتشون كنند ولي تا جايي كه بتونم مانع كپي برداري مي شم كه منبع فراموش بشه منم راههايي بلدم :mrgreen: مثلا تو تصاوير اسم سايت وخودم رو مي نويسم ويا در پس زمينه اين كار رو مي كنم وغيره....

Mohammad
May 15th, 2006, 10:21
emprator, جان ايده كاملا منطقي است و من موافقم :lol:

mehdisoft
May 15th, 2006, 13:02
دقيقا من از كدها امروز عكس گرفتم و بدين صورت آموزش ها رو قرار دادم. :wink:

To0pi
May 15th, 2006, 13:32
این روش یه بدی هم دارد که نمی شود کاربران کد ها را کپی کنند.اگه این هم حل میشد خیلی عالی بود. :wink:

mehdisoft
May 15th, 2006, 16:08
باور كنيد toopi جون من ديگه چاره اي جز اين كار نداشتم . البته راه ديگر هم بود

كه يك كمي طول داره .

من مجبور هستم كد ها رو بصورت عكس بدم.

Soroush
May 15th, 2006, 16:48
To0pi, جان اگه بصورت فایل html یا فایل Word یا PDF باشه چرا نشه ؟! :wink:

Kasra
May 15th, 2006, 19:15
دوستان در صورتی که خواستید بر روی PDF ذخیره کنید لطفا پیش از این کار اون رو برای من ارسال کنید تا ادیتش کنم و بر روی هاست خود ترفندستان آپلود کنم.

heidari
May 15th, 2006, 20:28
Kasra, جان از دل من گفتي من من مي خواستم كار اديت رو به شما بسپارم تا با مشكلاتش خودتون دست وپنجه نرم كنيد :mrgreen: ولي خوب :oops: مي كشيدم

Hamzeh.E
November 30th, 2006, 20:32
من برات ایمیل می زنم چون نه وب دارم ونه میتوانم آپلود کنم.