با خوشحالی اعلام میکنیم در تاریخ 7 آذر ماه تعداد اعضای وب سایت ترفندستان از مرز 400.000 نفر گذشت!
پروفایل کاربر شما 400.000 در لینک زیر قابل مشاهده است:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]
ضمن تبریک به کلیه دوستان جهت رسیدن به چنین رقم خیره کننده ای، جا داره آمار جالبی در خصوص اعضای ترفندستان رو در اختیار شما قرار بدم:
در روز دوشنبه 27 تیر 1384، اولین کاربر که خود من هستم عضو ترفندستان شد:
سه سال و 5 ماه و دو روز بعد، در تاریخ جمعه 29 آذر 1387، تعداد اعضای ترفندستان به 100.000 نفر رسید:
8 ماه و 15 روز بعد، در تاریخ چهارشنبه 11 شهريور 1388، نفر 200.000م عضو ترفندستان شد:
8 ماه و 16 روز بعد، در تاریخ دوشنبه 27 ارديبهشت 1389، تعداد اعضای ترفندستان از مرز 300.000 نفر گذشت:
و نهایتاً تنها 6 ماه و 12 روز بعد، در تاریخ یکشنبه 7 آذر 1389، اعضای ترفندستان به تعداد 400.000 نفر رسید:
همچنین به طور میانگین در یک ماه اخیر روزانه 504 نفر عضو ترفندستان شدند:
85821
اما جدا از این آمار، با عبور تعداد کاربران ترفندستان از مرز 400.000 نفر تصمیماتی در خصوص ثبت نام در ترفندستان گرفتیم. مسلماً با این روند، تقریباً 6 ماه دیگر، تعداد اعضای ترفندستان به 500.000 نفر خواهد رسید و این روند همچنان ادامه پیدا میکند. اما همانطور که میدانید ما محدودیت هایی در خصوص کاربران مهمان در نظر گرفتیم و این محدودیت ها یکی از دلایل انگیزشی جهت افزایش تعداد کاربران بوده است. به عنوان مثال برای دسترسی به برخی بخش ها بایستی فرد حتماً عضو سایت باشد، برای مشاهده لینکها و محتوای کدها نیز همینطور. در حال حاضر ما به جایی رسیدیم که شاید 400 هزار و 500هزار نفر تفاوت چندانی برایمان نکند. به ویژه اینکه هدف اولیه ما خدمت به ایرانیان و فارسی زبانان بوده است. به عنوان مثال باید قبول کنیم فردی که توسط موتور جستجو وارد سایت میشه و قصد دانلود یا استفاده از یک لینک رو داره، ناچار میشه که عضو سایت بشه. این موضوع وقتی خود من هم به انجمن های دیگه مراجعه میکنم آزاردهنده است. البته ما تنها چیزی که از کاربران طلب میکردیم یک عضویت ساده و بدودن دردسر و رایگان بوده است. اما اکنون بر آن شدیم تا تا این محدودیت ها را به طور کلی برداریم و از این پس کلیه مهمانان امکان مشاهده لینک ها و دانلود فایل ها و همینطور دسترسی به همه بخش ها رو داشته باشند. تنها جهت شرکت در مباحث و ارسال پست و تاپیک نیاز است که فرد عضو سایت باشد و دیگر اجباری در کار نیست و همه چیز اختیاریه.
البته با این کار مسلماً تعداد اعضای سایت دچار افت خواهد شد و دیگر مانند گذشته روزی 500 نفر عضو سایت نمیشه. اما وقت آن رسیده که حرفه ای تر عمل کنیم و از برخی چیزها بگذریم و برای رفاه فارسی زبانان بیشتر تلاش کنیم.
این طرح الان به صورت آزمایشی انجام شده تا ببینیم در آینده به چه صورت ادامه پیدا خواهد کرد. همچنین در صورتی که پیشنهاد یا نظری در خصوص این طرح دارید حتماً در این تاپیک مطرح بفرمایید.
mrgladiyator
November 30th, 2010, 01:29
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]به به، قاتل فیس بوک اومد
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]:lqqtqv::thankyou:
dispostable
November 30th, 2010, 01:32
خدا قوت.
من که واقعا از استفاده از ترفندستان لذت می برم.
vahidgraphic
November 30th, 2010, 01:39
خیلی عالیه. منم تبریک میگم. ایشالله 100 ساله بشین
حسن پاپی
November 30th, 2010, 02:03
واقعا در روز گاری که مدیران تالار ها و سایت ها مجبور به ثبت نام می کنند حتی ثبت نام پولی و مدت دار اینکه محدودیت ها برداشته شه عالیه
فقط من یک پیشنهاد دارم (زیاد هم مهم نیست)
مثلا موضوعاتی که موضوعات مهم می شن مهمان محدود شه (تا آمار ثبت نام داشته باشیم)
یا مثلا دست خود تاپیک زن ها بذارید این رو که مهمان ببینه یا نه
یا هر نویسنده (هر عضو ) بتونه اجازه دیده شدن پستش رو بده یا نه
البته من توی برنامه نویسی تحت وب هیچ بلد نیستم شاید این ها رو بخوای کد کنی خیلی سخته
اما این یک پیشنهاد بود
به امید اینکه به مرز 70 میلیون برسه (تا هم همه مردم ایران دسترسی به اینترنت و دانش اینترنت رو داشته باشن هم ترفندستانی بشن)
black-fish
November 30th, 2010, 02:42
با سلام و خسته نباشی و تبریک به کسری خوب و عزیز و دوستای گل ترفندستانی:rose 2: :grouphug:
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register] کسری جان خیلی کار خوب وپسندیده ای هست دست شما درد نکنه :friends: فقط کسری جان به نظرمن اگه دانلود فایل های ضمیمه یه مقدار محدودتر بشه یا حدااقل واسه بعضی از تاپیک های خاص و مهم محدود تر بشه بهتره
ممنون :thankyou:
*leily*
November 30th, 2010, 06:05
سلام اقاكسري من هم به نوبه خودم تبريك ميگم واميدوارم شاهدموفقيتهاي روزافزون شماجوان خوب كشورباشيم وروزي فرارسدكه نوه نتيجه هامان به جاي مااينجافعال باشن،اينكه محدوديتهايي روكه گفتين برميداريدخوبه ازثبت نام كاربراني كه فقط عضوميشن وديگه به سايت نميان جلوگيري ميشه امااگرقرارباشه همه ي لينكهاي مهم يا دانلود كردن فايلها ازاد باشه يه كوچول خوب نيست.
امادراين بين تعدادبازديدكننده از سايت بيشتر ميشه به نظرمن لينكهاي رو كه اجازه ديدن اونهارو ميدين يا اجازه دانلود فايل -گزينه سپاس هم فعال باشه براي خود من پيش امده كه از امكانات سايتي تونستم استفاده كنم و دوست داشتم لااقل تشكر كنم اما نميشده.
درپايان به خاطر داشتن اين سايت خوب بهتون تبريك ميگم كه دانش كامپيوتري كاربرا بيشتر ميشه و هم در وبلاگها حرفهاي نگفتشون رو ميزنن وهم دوستان ارزشمندي پيدا ميكنن كه جاي بسيارتشكر و خسته نباشيد را دارد.
Milad
November 30th, 2010, 09:28
تبریک به سایت ترفندستان و اعضاش=)
hibme
November 30th, 2010, 09:41
اینجاست که جا داره بگم
ترفندستان جون گل کاشتی هر چی که خواستم داشتی
در ضمن من با نظر دوستمون که گفته امکان سپاس برا میهمان وجود داشته باشه
موافقم
ولی باید اینو در نظر بگیریم که اگه اینجوری بشه
عالیه
اونوقت من میرم همینجوری کلی از خودم تشکر میکنم تا امتیازم بالا بره:sarcastic:
aliabbasy68
November 30th, 2010, 11:57
سلام و خسته نباشید خدمت کسری عزیز که میدونم واقعا زحمت میکشه
خیلی خوشحالم که ترفندستان سربلند و شاداب داره به کارش ادامه میده
امیدوارم تا دنیا دنیاست ترفندستان پابرجا باشه تا سایتهای بیگانه آخرش کم بیارن و بساتشونو جمع کنن ...
با آرزوی سربلندی و موفقیت روز افزون برای تمام ترفندستانیهای عزیز
:give_heart:تقدیم به همتون...
king
November 30th, 2010, 13:20
اول سلام
کسری جان من هم به خاطر این بازدید و این تعداد کاربر بهت تبریک میگم
امیدوارم همیشه موفق باشی
هرچند ما مل قدیم زیاد نمیایم تو سایت و تو بحث ها شرکت نمی کنیم ولی دور را دور تاپیک ها را چک می کنیم (( اخه مشکلات زندگی و کارهای شخصی نمی زاره ))
شماره عضویت 1603 ترفندستان :×:
انشاالله همیشه موفق باشی
England
November 30th, 2010, 13:49
ازین موفقیت بزرگ خیلی خوشحال شدم. بقیهي سایتها تازه وقتی میبینن بازدید زیادی دارن شروع میکنن به فخرفروشی و اعمال محدودیتهای بیشتر و حتی اعضا هم در قبال پرداخت مبلغی ماهیانه میتونن از تمام امکانات سایت استفاده کنن. ولی میبینیم که ترفندستان باز ثابت میکنه سرویسهاش رو جدا از برخی رقابتهای ناسالم و برای حل مشکلات و بهبود سطح دانش فنی افراد ارائه میده.
راستی این چهارهزارمین (تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند.) نفر که لینکش توسط کسریجان معرفی شد بچهها (به علاوه خودم) رفتن توش تبریک گفتن، خدا میدونه این عضو که همین دیروز پریروز به جمع ما پیوستن با خودشون چه فکری میکنن که چرا این قدر اینا دارن منو تحویل میگیرن. چی شده مگه... :mocking:
ahora-kabir
November 30th, 2010, 13:58
به کسری جان و تمام کاربران ترفندستان تبریک می گم
جمع کردن چهارصد هزار کاربر برای انجمن تخصصی فوق العادست
aa_2647
November 30th, 2010, 14:06
سلام
برهمگی اعضای ترفندستان و مخصوصا کسری جان عزیز
دست کسری جان درد نکنه که اینقدر به فکر فارسی زبانان وکلا ایرانیها هستند.
درسته که این کار ممکنه مشکلاتی داشته باشد اما نتیجه کار و نتیجه آزمایش مهمه که در آخر به اون می رسیم.
جادارد ازکسری جان و تمام عزیزان ترفندستانی به خاطر فعالیت مفید و سازنده شان تشکر ویژه ای داشته باشم.
امیدوارم همیشه از توفیقات حضرت حق بهره مند باشید.
دوستتان داریم.
mehrdadlord
November 30th, 2010, 15:13
منم تبریک میگم.:flowerysmile:[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
امیدوارم این روند حفظ بشه.:Vishenka_04.:
:jumper:
iranisalam
November 30th, 2010, 16:00
منم تشکر ویژه ای میکنم از تمام دوستانم که در ترفندستان زحمت میشکند و آقا کسری . من که در این انجمن سمیمی خیلی تجربها کسب کردم همیشه در:love: من هستید
behzadsohrabpour
November 30th, 2010, 16:18
فروم فقط ترفندستان
این موفقیت رو به کاربران 400000 نفری سایت و بخصوص کسری جان تبریک میگم
ایشالا همین طور پیش بریم
M48D1
November 30th, 2010, 17:15
عشق است ترفندستان با 400000 عضو
به کسری به خاطر این همه عضو تبریک می کنم.همچنین به این منظور به تمام ترفندستانی ها هم تبریک میگم.
موفق باشید.
J-Star
November 30th, 2010, 18:27
واقعا به ترفندستانی های گل و جناب آقای کسری تبریک عرض می کنم.
downloadworld
November 30th, 2010, 18:28
کسری جان بهت تبریک میگم این رکورد بی نظیر رو
ولی یک چیز رو در نظر داشته باش که چون فایلهای ضمیمه رو شما محدود نکردی و فایلهای سنگینی در فایلهای ضمیمه هست اگر بخواد فایلهای ضمیمه هم برای مهمانان اجرا بشه و مهمانان هم بتونند بدون ثبت نام فایلهای ضمیمه رو دانلود کنند ممکن است این فایلها مورد سوء استفاده برخی از سایتها و وبلاگهای دیگر قرار بگیره که به عنوان لینک مستقیم در اختیار کاربرانشون قرار بدهند و در اینصورت فکر کنم باید چند تا سرور دیگه رو هم شیر کنی تا بتونی جوابگوی bw مصرفی و رم مصرفی سرور بشی
موفق و موید باشید و امیدوارم به زودی جشن نیم میلیونی شدن کاربران تون رو بگیری
MirHossein
November 30th, 2010, 18:56
اقا تبریک میگم :loveshower: من چند روز بود نگاه میکردم ببینم کی به این رکورد میرسیم بیام به شما تبریک بگم :mrgreen:
کار خوبی هم کردید مهم اینه که بازدید یه سایت بالا باشه نه عضو ها
یه جا نوشته بودید که ایران بین صد سایت پربازدید ایران هست. این افتخار آمیز هست. :tarfandestan-hooray
Hamed 2000
November 30th, 2010, 19:32
سلام خدمت تمامی دوستان و کسری عزیز
منم وقتی شنیدم خوشحال شدم!
منم به تمام بروبچ ترفندستان و آقا کسری تبریک می گم.:jumper:
همشه و در همه جا سربلند باشی :tarfandestan-hooray
*Shayan*
November 30th, 2010, 20:24
سلام.
منم از این قضیه خیلی خوشحال شدم و این موفقیت رو به همه ی کاربران ترفندستان و آقا کسری تبریک میگم.
به امید موفقیت هر چه بیشتر ترفندستان
sepehr09
November 30th, 2010, 20:53
تبریک میگم به کسری جان و همه ی کاربران با معرفت و قدیمی و جدید ترفندستان.
انشالله که روز به روز پیشرفت کرده و مثل الآن موفق باشید.(بزنم به تخته)
یکسری از سایت ها بازدیدشون که زیاد میشه پولی میکنن.اونوقت شما بازدید که زیاد شده به جای پولی کردن مجانی کرده و دسترسی رو آزاد میکنید.این نشان از دل بزرگ شماست.
تبریــــکــــــــــــــــ ـــــــ :rose:
a Lovely
November 30th, 2010, 22:03
اول سلام
دوم به همه کاربران صعود غرورآفرین مرز کاربران از 400.000 نفر رو تبریک میگم
سوم امیدوارم با این تدابیر و ایجاد فضای دوستانه فارسی زبانان کمتر سراغ سایت های غربی برن
چهارم امید است که امکانات ساید هم بره بالا هر چند الان هم بالاست
و پنجم هم از زحمات مدیر محترم سایت آـقا کسرای دوست داشتنی تبریک میگم
lover69
November 30th, 2010, 22:16
ديدم همه مي تبريكن گفتم از غافله سپاس گزارا عقب نمونم .
سلام به همه ي با مراماي ترفند
به اميد روزا و شباي بهتر ترفندستان .
amir.prs
December 1st, 2010, 00:01
اگه اشتباه نکنم تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال تو غرفه ترفندستان نوشته شده بود با بیش از دیست هزار کاربر!! اون موقع هم برای خودش رکوردی بود و افتخاری!
خیلی نگذشت که بازم تونستیم افتخار کنیم از 300,000 کاربر هم گذشتیم و اینم خودش موفقیتی بود
و حالا هم که از 400,000 کاربر گذشتیم باز هم افتخار میکنیم
باز هم به افتخار های بعدی امیدواریم و در این جهت میکوشیم...
باز هم ممنون از کسری جان
Arman
December 1st, 2010, 01:03
من چند روز بود که دنبال میکردم تعداد کاربرایی که در روز عضو میشدن و بسیار جالب بود،تا رسید به 400,000
تبریک:flowerysmile:
yek_mosafer
December 1st, 2010, 16:19
درب های ترفندستان رو به روی تمام پارسی زبانان جهان باز کنید ، و فریاد بزنید ترفندستان ، ترفندستان ! موفق باشید ...
mahdi_73
December 1st, 2010, 16:29
مو از ای تازه واردای ترفندستانم
واقعا خوشحال شدم
4000000000/10000
TVA - Security 7
December 1st, 2010, 18:07
من به دو دلیل چیز اضافه نمیگم : 1- همه چیز رو دوستان گفتن. 2- کسری جان فرمودند تا جایی که ممکنه اسپم ندیم
فقط از ته دلم به کسری جان و بقیه ی اعضا تبریک میگم و آرزوی موفقیت برای ترفندستان دارم ...
Mohammad_Virus
December 1st, 2010, 18:10
میگم این یارو که نفر 400.000 ام شده عجب شانسی داشته ها. بین ترفندستانی ها مشهور و محبوب شده:khosh:
به امید روزی که جشن تولد 100 سالگی ترفندستان را با میلیون ها عضو جشن بگیریم
:grouphug::tarfandestan-hooray:rose 1:
واقعا ترفندستان بهترینه. مخصوصا با مدیری که من هیچ جا نذیرش رو ندیدم
برداشتن محدودیت ها هم کار بسیار خوبی بود:thankyou:
LORD WOLDEMORT
December 1st, 2010, 19:27
روند افزایش تعداد کاربران ترفندستان بسیار عالیه و به همتون به خصوص آقا کسری تبریک میگم
فکر کنم تا مدتی دیگه تعداد کاربران از سایت p30 world هم بیشتر بشه و دیگه ترفندستان رقیب خاصی نداشته باشه
باز هم به همتون تبریگ میگم
ahora-kabir
December 1st, 2010, 22:42
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
به نظر من ترفندستان موفق تر از p30world بود تعداد کاربران انلاین شده در 24 ساعت گذشته ترفندستان خیلی بیشتر است
Abolfazl.E
December 2nd, 2010, 22:38
سلام به همه.
منم به کسری عزیز و بقیه عزیزان تبریک می گم. مطمئنا لیاقت ترفندستان بیشتر از ایناست و موفقیت های آماری نباید زیاد هدف رو از کسری جان دور کنه چون فکر کنم کارها و پروژه های بزرگی تو ذهنش برای ترفندستان در نظر داره.
امسال که به خاطر درس و کنکور کمتر در خدمتتون هستم ولی امیدوارم تابستون که اومدم ترفندستان از این رو به اون رو شده باشه!
موفق باشین، برا منم یه دعای کوچیکی بکنین ;)
viero
December 3rd, 2010, 19:15
واقعا" تبریک میگم
انشا... 4000000 مین عضو
Mrr-Co
December 4th, 2010, 12:07
واقعا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و باید بگم شدیداً افتخار می کنم تو فرومی فعالیت می کنم که اینقدر حرفه ای عمل می کنه و گرفتن عضو زیاد براش ملاک نیست؛و عضوهاش حداقل یه پست دادن!
omidhajjaar
December 4th, 2010, 19:34
من هم به عنوان کوچکترین عضو خانواده ترفندستان این موفقیت رو به کسری عزیز و تمام کاربرانی که با فعالیت مثبت خودشون از ابتدای تولد ترفندستان تابه حالا ،این جایگاه رو به انجمن دادند تبریک میگم و باید بدونیم که ترفندستان چیزی فراتر از یک سایت تخصصی it به حساب میاد و در قلب همه کاربران جا داره.
به امید مطرح شدن سایت ترفندستان در سطح جهانی .
*امید*
AL1R3Z4
December 7th, 2010, 17:11
من هم به کسری اقا و سرور تمام سایت های کره زمین
حامد طاهری
December 7th, 2010, 18:15
منم به نوبه خودم تبريك ميگم تمام ساتها به يك فكرين كهازكاربران خود به نحوي يه چيزي يه پولي بگيرن اما سايت به اين توپي كي ديده تازه به فكر
خدمته اينم از نشانه هاي مديريت تك نفره كه چنين خدماتي بدست مياد اينترنت رايگان ترفندستان و سكه دادن و ...
كه اين سايت براي من از سايتهاي ديگه متمايز ميكنه
rm@n-2@
December 9th, 2010, 15:03
من توی همه سایتای معروف دنیا عضویت دارم ولی بخدا نمیدونم چرا توی این سایت خیلی راحتم هر میام توی این سایت حدود 2 ساعت فعالیت میکنم توش ولی اگر بیکار باشم تا 6 ساعتم شده که فعالیت کنم...نمیدونم چرا!!!:tarfandestan-hooray
راستی من یه چیز بگم خودتونو آماده کنید...آماده کنید...آماده... 30 روز مونده به 2000 روزی که ترفندستان پا برجایی خودشو اعلام می کند...!:love::tarfandestan-hooray:love:
واقعا حرفا...!:imok: ((جشنواره 2000 روز ترفندستان)):clapping:
بزودی:jumper:
Mr-X
December 9th, 2010, 15:28
:clap2:کسری جان موفقیت بزرگ رو به نحوه ی خودم تبـریک میگم بنظر من ترفندستان مطالبش و کاربرانش بهتو از پی سی ورلد هست انشاالله که بتونی با زیاد شدن کاربران مدیریت بهتری داشته باشی مثل الان که داری و هر چی زودتر ترفندستان پیشرفت بهتری نسبت به روز گشته باشه بنده خودم تقریبا 20 عضو جدید به ترفندستان معرفی کردم .
بنظر من نباید این محدودیت رو برمیداشتید چون این کار باعث میشه که اعضای کمتری عضو بشن البته میدونم که زیاد مهم نیست بعضی کاربرای جدید حرف های رکیک میزنن من با گـزارش پست های خلاف سعی میکنم به شما کمـک کنم با تشکر :rose 1:
arsenal-champion
December 9th, 2010, 17:47
دیگه لازم نیست که توحید و سنا بخونم برات که. این حرکتت رو خیلی زودتر از اون چیزی که فکرشو میکردم عملی کردی و ما رو غافلگیر.
یه نظر هم دارم. بهتره روی فایلهای پیوست محدودیت بذاری. حالا این محدودیت میخواد اینطوری باشه که طرف باید عضو باشه یا که اینطوری باشه که لینک فایل پیوست شده redirect داشته باشه تا فقط توی سایت ترفندستان کار بده. چون اگر لینکها آزاد باشن اونوقته که ترافیک سایت به مرور زمان و با پخش شدن بیشتر فایلهای پیوست ترفندستان در اینترنت، به شدت زیاد میشه و همه هزینه بره و هم باعث بروز مشکل در سرورها میشه و ممکنه down کنه سرور رو.
البته اصلاً شاید این محدودیت رو اعمال کردی و ما نمیدونیم ! چون تست نکردم ببینم.
dany_3p4u
December 9th, 2010, 22:01
این تاپیک را الآن تو امضای کسری دیدم
یک خاطره در این مورد هست گفتم تعریف کنم یادگاری بمونه !
به مدیریت پ خ دادیم که یک عضو با یک شماره رُند برای کسی می خوام (احتمالا برادرم !)، آیا امکانش هست همچین کاری کنه و یک عدد خاص مثل 666666 را بعنوان نام کاربری برای من رزرو کنه ؟
پاسخ اومد از نظر فنی امکانش نیست !
پس بر آن شدیم خود اقدامی کنیم !
هفته پیش مسافرت بودم و واسه بار اول با ایرانسل و لپ تاپ آن شدم، دیدم موقعیت مناسب هست و عدد داره رُند می شه ! می خواسم یک یوزر با نام RenameMe با شماره 399999 یا 400000 ایجاد کنم، هی صفحه را رفرش می کردم که نفر بعدی من باشم ! اما ای دل قافل که یک دفعه چند تا کاربر با هم ثبت نام شدن و عدد شد 400002 !!!
همین اتفاق حدودا فرداش هم افتاد ! می خواستم این بار یک کاربر جدید با نام و شماره 400400 درست کنم که بازم اتفاق بالا افتاد ! خلاصه دیگه بی خیال شدم ! شاید یه روزی روزگاری سر عدد 666666 بازم این کار را تست کنم ! اما تو اون زمان ... :دی
badrang
December 10th, 2010, 23:49
ماشاالله این کاربرایی که لینک پروفشونو گذاشتین چقدر فعال و اکتیو بودن:دی
[Only the registered members can see the QUOTE Contents. Please Login OR Register]
منم ازین موضوع که حتماً برای دانلود و مشاهده لینک باید عضو بشیم خوشم نمیاد!اکثراً چاره ای هم نیست بخاطر همین وارد هر سایتی که میشم تا اون بالا یوزر و پسورد میزنم میبینم عضوم:دی بهونه ی بی ارزشیه برای جذب کاربر!
این امکان فوق العاده عالی و کاربردوستانه است.
نشون میده که این سایت برا کاربرا حالا چه عضو و چه مهمان ارزش قائله و نمیخواد الکی آمار تعداد اعضاشو بالا ببره.
تشکر فراوان آقا کسری :thankyou2:
:tarfandestan-hooray
hibme
December 13th, 2010, 22:38
باز دوباره این موفقیت بزرگ رو به همه دوستان گل ترفندستانی و همچنین کسری عزیز تبریک میگم
راستی بچه ها نظرتون چیه تا یه تاریخ مشخص کنیم و قرار دسته جمعی بزاریم و عکس بگیریم و با هم اشنا بشیم
*آناهیتا*
December 19th, 2010, 01:40
سلامــــــــــــــم :gimmefive:
اگه از غافله عقب موندم ، شرمنده ،نديده بودم اين تاپيك رو ، اين موضوع رو به آقا كسري مدير مدبر اين سايت و تمامي كاربراي سايت تبريك عرض مينمايم ( البته اگه مورد قبول واقع بشه از طرف كاربراي تازه وارد:girl_in_dreams:)
موفق باشيد ،هميشه و همه جا .
آناهيتا .
mrbh
December 21st, 2010, 14:16
آقا تبریک واقعا وسایت خوبیه ولی باید بیشتر تبلیغ بشه من خودم ب 8 تا از دوستام از طریق بی بی سی با یان سایت آشنا شدم
boldabol
December 24th, 2010, 11:48
من هم به نوبه خود به همه و مخصوصا کسری جان تبریک میگم
:music:
amxstar
December 26th, 2010, 23:56
به نظر منم این کار باعث حرفه ای تر شدن باشگاه میشه .
درود بر کسری عزیز که بزرگترین انجمن کامپیوتری فارسی زبانان رو با قدرت جلو میبره .
من دقیقا نمیدونم که انجمن تو FACEBOOK پروفایل داره یا نه ؟ اگه نداره که من به کسری عزیز پیشنهاد میکنم برای گسترش ترفندستان یه پروفایل در FACEBOOK بسازه .
به امید پیشرفت و موفقیت بیش از پیش سایت ترفندستان
[Only the registered members can see the IMG Pictures. Please Login OR Register]
dany_3p4u
December 27th, 2010, 00:21
جستجو کنید ! :دی
دارد ...
کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است.