PDA

توجه! شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی سایت هستید و در این حالت قالب گرافیکی، تصاویر و لینک‌ها نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی نسخه‌‌ی کامل بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مک برای سیستم من



X-ZEBIT
July 3rd, 2011, 15:08
سلام دوستان.من cpu ام amd هست.مک نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
کدوم نسخه اش رو بخرم؟
نرم افزارهایی مانند فتوشاپ و فایرفاکس روش میخوره؟با سخت افزارها مشکلی نداره؟
با تشکر

M48D1
July 3rd, 2011, 15:56
مکینتاش سخت افزار مخصوص خودش رو می خواد که فقط شرکت اپل اون ها رو به کار می بره اما شما برای استفاده از مکینتاش باید از سیستم های هک شده این سیستم عامل استفاده کنید...

اما در مورد نرم افزار هایی که گفتی فتوشاپ روش نصب میشه و تا جایی که یادمه آفیس هم روش بالا میاد ولی دقت کن که پسوند فایل ها در اون سیستم عامل فرق میکنه و نرم افزار های ویندوز و لینوکس در آن بالا نمیاد پسوند به جای Exe ....Dmg هستش

برای نرم افزار ها به سایت زیر برو کمک زیادی می کنه.

[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]

England
July 3rd, 2011, 16:49
بیشتر از اینکه سی‌پی‌یوتون مهم باشه اینه که میتونید مک رو روی pc نصب کنید یا نه. آموزش‌هایی در این مورد هست ولی من نتونستم گیجم کرد. فوتوشاپ و آفیس رو همون طور که دوستمون گفت داره. فقط آفیسش ساده‌تره یه مقدار و بعضی ابزارهارو نداره

m713405
July 3rd, 2011, 17:05
نمیدونم اینجا چرا اینجوریه!
لطفا کمی جست و جو کنید بعد تاپیک بزنید!
توی پست زیر توضیح دادم، سوالی داشتید همون جا بپرسید تاپیک ها زیاد نشن، اگه دوستان دیگه هم سوالاتی مثل سوال شما براشون پیش اومد بتونن از اون تاپیک استفاده کنن :rose 2:
[Only the registered members can see the Link URLs. Please Login OR Register]