نمیدونم ! من خیلی ذهنیتی از آدما ندارم که چه شکلی هستن و میتونن باشن ! ولی سنگه خیلی قشنگه ! از سنگ های کمیابه ؟ واسه دکوری میشه استفاده کرد ؟ ینی از جایی میشه تراشیده شدشو گرفت ؟
آره بعضیاش میشه ولی خیلی خیلی گرون در میاد بیشتر برای نمای ساختمان استفاده میشه مثل گرانیت،گابرو و جدیدا تراورتن
اون ابسیدین رنگین کمانیه،یه سنگ آتشفشانی<br>مرد حسابی این عابدزادس!من 24 سالمه میتونم این شکلی باشم؟!
اسما رو که روشون نوشته
من غلط بکنم حسودی کنم اونم به گسل !!!!!
از اینا میشه واسه کف خونه هم استفاده کرد ؟
اون آخری از سمت چپ اسمش چیه اینقد قشنگه ؟ این عکس خودته ؟ ( عکس شخصی )
شمام یه گسل دارین اندازه همین سه چارتای اینجا شهر خودمونه دلمون میخواد گسل داشته باشه،چیه حسودیت میشه ما گسلای خطرناک داریم؟!
شمام یه دوسه تایی گسل دارین باهاش خوش باشین فعلا! شمام یه گسل دارین اندازه همین سه چارتای اینجا
به به، به اینا میگن سنگ! مرسی! لطفا بیشتر از این سنگا بذارید
ولی چه سود که نه قدرمو میدونین نه قدمو! میدونیم، میدونیم
ولی چه سود که نه قدرمو میدونین نه قدمو! قدو که نه ولی قدر میدونیم ( میدونم )
چرا دیگه حواسمون هست، گفتی یه بار اشکال نداره به تهرانی ها ربط داره ما که شهرستانیم خطری تهدیدمون نمیکنه شمام یه دوسه تایی گسل دارین باهاش خوش باشین فعلا! کلا این جماعت استعداد عجیبی توی منحرف کردن وبلاگ دارن ( منم همراهی می کنم! ) با تشکر از توصیه های ایمنی شما ! ولی چه سود که نه قدرمو میدونین نه قدمو!
نوشته اصلی توسط Modernwarfare منصور جان داداش نگران نباش خطری تهدیدت نمیکنه،کلا تو این وبلاگ قصد داشتم بگم حواستون به بارون اسیدی باشه،ولی فک نکنم کسی حواسش باشه! کلا این جماعت استعداد عجیبی توی منحرف کردن وبلاگ دارن ( منم همراهی می کنم! ) با تشکر از توصیه های ایمنی شما ! به تهرانی ها ربط داره ما که شهرستانیم خطری تهدیدمون نمیکنه
همیشه اونجا بوده ! من فقط جمله بندی و انتخاب کلماتم اشتباه بود ! اصن به من چه ولی فک نکنم کسی حواسش باشه! به تهرانی ها ربط داره ما که شهرستانیم خطری تهدیدمون نمیکنه
عالی
نوشته اصلی توسط Modernwarfare کلا تو این وبلاگ قصد داشتم بگم حواستون به بارون اسیدی باشه،ولی فک نکنم کسی حواسش باشه! چرا دیگه حواسمون هست، گفتی یه بار اشکال نداره
منصور جان داداش نگران نباش خطری تهدیدت نمیکنه،کلا تو این وبلاگ قصد داشتم بگم حواستون به بارون اسیدی باشه،ولی فک نکنم کسی حواسش باشه!
آخیشش خستگیم در رفت
مرمر با یاقوتو وردار خیلی خوبه!
خواهش میکنم ، قابلی نداشت
خب خدارو شکر، مرسی عزیز!
قهر؟ فکر نمیکنم مهدی از این عادتا داشته باشه قهر کجا فعالیت میکنه که ما نمیبینیم؟ گروه به قبلی جواب بده از بعدی بپرس
کجا فعالیت میکنه که ما نمیبینیم؟ نکنه قهره با ما؟
کدوم غیبت طولانی؟ بابا این پسر همین دیشب کلی فعالیت داشت ، هنوز 13 ساعت هم نشده! (البته شاید شما نمی بینین )
نوشته اصلی توسط Mansour07 من؟ چرا؟ والا من بی گناهم آقا کسی به داد ما نمیرسه ؟ ( علی جون بیا یه جوری درستش کن ) علی آقا خودش به خاطر غیبت طولانی و مشکوک مهدی تحت تعقیبه، چیو درست کنه؟
خیلی خوب بود هر کدوم گرونتره من بیشتر دوست دارم
نوشته اصلی توسط حدیث-آبان آفرین! اما... هر وقت خنده هات تموم شد شمام تشریف بیار به همون آدرس من؟ چرا؟ والا من بی گناهم آقا کسی به داد ما نمیرسه ؟ ( علی جون بیا یه جوری درستش کن )
به به ! سنگ پا یا پومیس،که یه سنگ آتشفشانیه که به خاطر خروج حباب های گاز به صورت سوراخ سوراخ در میاد
شما بزرگی:دی اینم سنگ مورد علاقه ینده:
شما هر وقت که به وبلاگ ما سر میزنی منور میکنی میلاد جان
دیگه من از خجالت به بلاگها سر نمیزنم.
تورمالین هم سنگ زیباییه
حتما بذارین ، خوشحالمون میکنید دبیر زمینمون یه انگشتر داشت که سنگش فکر کنم تورمالین بود ، خیلی قشنگ بود
خواهش میکنم حالا بازم هست،بعدا میذارم
خیلی خوبن سپاسگزار
خیلی خوب بود خوب شد من پیامی ندادم مطلب علمی نوشتیم آخرش شد بزن بزن!ایران وطن من!!
آفرین! اما... هر وقت خنده هات تموم شد شمام تشریف بیار به همون آدرس
نوشته اصلی توسط حدیث-آبان آقای محترم بانوان رو دست کم گرفتی، بعد از اون آدرس بیا به آدرسی که من بعدا میگم خیلی خوب بود خوب شد من پیامی ندادم
یا خدا،مهدی جان من دیگه نظری ندارم،خدا رحمتت کنه!
آقای محترم بانوان رو دست کم گرفتی، بعد از اون آدرس بیا به آدرسی که من بعدا میگم
اینجا از بانوان سایت حضور دارن نمیشه،من ادرس میدم بیا اونجا بزنمت!
تقسیم کن آقا تقسیم کن ! من تا صب هی بگم جوونی کردم ببخشید ! کسی گوشش بدهکار نیست ! از این به بعد سعی میکنم در امر خطیر وبلاگ زدن کوتاه تر بنویسم ! :دی
خوب اونم زیر مجموعه NOx ـه دیگه ! ببین چطور میزنه تو ذوق آدم ! من اصلاً علاقم ته نشین کرد با این اوضا من چطوری استفاده کنم ؟ خب فرق میکنه برادر من،NO که نمیتونه اوزن تولید کنه،NO3 یا نیترات هم که مهم تولیدش جای دیگس و کاربردش چیز دیگه،پس میمونه NO2 الان بزنم به 3 قسمت مساوی تقسیمت کنم؟!
عینا تو درس اول علوم ما هست (البته شاید قبلا هم بود همیشه اونجا بوده ! من فقط جمله بندی و انتخاب کلماتم اشتباه بود !
به به به بسی استفاده بردیم فقط دو تا چیزم من اصافه میکنم : به مراتع کشاورزی به شدت آسیب میزنه NO با اندیس X ها یکی از بدترین ها هستن که میتونن اوزون تولید کنن ، آدمو بکشن و همینطور هوا رو هم قهوه ای میکنن ! ( با این شد چهار خط ) آقا مهدی باورت نمیشه :دی که بگم این سوتی که تو دادی و علی جمعش کرد عینا تو درس اول علوم ما هست (البته شاید قبلا هم بود )
پس جدی جدی داری استفاده نمیکنی!
اون NO2 هست که وقتی نور آفتاب بهش میخوره میشه NO و اون O اضافه با O2 هوا ترکیب میشه و O3 یا اوزون رو میسازه خوب اونم زیر مجموعه NOx ـه دیگه ! ببین چطور میزنه تو ذوق آدم ! من اصلاً علاقم ته نشین کرد با این اوضا من چطوری استفاده کنم ؟
NO با اندیس X ها یکی از بدترین ها هستن که میتونن اوزون تولید کنن ، آدمو بکشن و همینطور هوا رو هم قهوه ای میکنن ! الان نظر دادی؟!بابا زمین شناس،بابا اوزون،بابا NOx ! بابا نظر! اون NO2 هست که وقتی نور آفتاب بهش میخوره میشه NO و اون O اضافه با O2 هوا ترکیب میشه و O3 یا اوزون رو میسازه برو به همکلاسیات بگو رفیقم زمین شناسه! بدو!
پس جدی جدی داری استفاده میکنی! آفرین
به به به بسی استفاده بردیم فقط دو تا چیزم من اصافه میکنم : به مراتع کشاورزی به شدت آسیب میزنه NO با اندیس X ها یکی از بدترین ها هستن که میتونن اوزون تولید کنن ، آدمو بکشن و همینطور هوا رو هم قهوه ای میکنن ! ( با این شد چهار خط )
.....
حتی یکبارم خطرناکه؟
مخلصیم میلاد جان
ای آقا ما یاد بگیریم یا خجالت؟:دی ممنون
خب کجا رو میخوای؟ راستی رشته تحصیلیت چیه میلاد جان؟
آره لطفا ایول
من کوچیکتم دادا نقشه جاهای دیگه رو هم دارم،اگه میخوای بگو بذارم
1.100000دیگه رسما داری شرمنده ما رو میکنی
علم جالبیه,سوالی داشتی یا کمکی چیزی خواستی در خدمتم میلاد جان
رشته م کاملا متفاوت بود و از روی علاقه به زمین شناسی میپردازم.
سلام میلاد جان رشته شما چیه؟
ممنون دقیقا دنبال همچین چیزی بودم
عید مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشید
عیدتون مبارک دوستای گلم
http://www.tarfandestan.com/forum/bl...blog15304.html
سلام عید را به همه بچه های ترفندستانی و مدیر عزیز ماهی خانوم و کسری جان تبریک میگم
داشتم دنبال عکس میگشتم بزارم ! گفتم ولش کن حالا همین تبریک خشک و خالی هم کفاف میده عید غدیر خم رو به جمیع مسلمانان تبریک میگم
سیستم پشت و پناهت باشه! کدوم شهر بودی؟ کرمان طرفای ما بیشتر خطر ترکیدن پارچینه تا زلزله حالا اونو که میگن بیشتر نظامیه فک کن تو بوشهر مردم چه حالی دارن ! من نیم ساعت دیگه فرودگاهم نیومدی هواپیما بلد شد ! منم جاموندم
پس جمع کنید بریم خارج ما بریم خارج،خارج کجا بره؟! من نیم ساعت دیگه فرودگاهم این شکلی بری که به عنوان تهدید بین المللی دستگیر میشی مرد مومن!!
من نیم ساعت دیگه فرودگاهم
پس جمع کنید بریم خارج
طرفای ما بیشتر خطر ترکیدن پارچینه تا زلزله کلا هرجای ایران باشی یه خطری برای ترسیدن وجود داره!
طرفای ما بیشتر خطر ترکیدن پارچینه تا زلزله
من دارم وسایلمو جم میکنم فرار کنم نع شوخی کردم من مرد روز های سختم تا پای جانم برای تهران میجنگم ولی دور از شوخی شبا زیر لوستر نخوابید پرچم بالاست!ما پابرجاییم مث دماوندیم!به جز لوستر زیر وسایل سنگین هم نخوابین --- خووووووبه اینجا حدود 5 ریشتر شایدم بیشتر میاد تنها کاری که من میکنم میرم طبقه پایین ببینم همچی آرومه ؟ دوباره برمیگردم پشت سیستم سیستم پشت و پناهت باشه! کدوم شهر بودی؟
خووووووبه اینجا حدود 5 ریشتر شایدم بیشتر میاد تنها کاری که من میکنم میرم طبقه پایین ببینم همچی آرومه ؟ دوباره برمیگردم پشت سیستم
نوشته اصلی توسط AmirHosseinGT من دارم وسایلمو جم میکنم فرار کنم نع شوخی کردم من مرد روز های سختم تا پای جانم برای تهران میجنگم ولی دور از شوخی شبا زیر لوستر نخوابید وسایلتو جمع کن بیا چهار محال و بختیاری اینجا مهمون من..
من دارم وسایلمو جم میکنم فرار کنم نع شوخی کردم من مرد روز های سختم تا پای جانم برای تهران میجنگم ولی دور از شوخی شبا زیر لوستر نخوابید
اتفاقا هرچی بیشتر بدونی کمتر میترسی،چون میبینی که کاری از دستت بر نمیاد جز اینکه به خدا توکل کنی
خیلی خیلی مقاله جالب و خوبیه . ولی خطر نسبی زلزله طرفای ما بود 4 آدم هرچی بیشتر میدونه کمتر احساس امنیت میکنه چقد بجا گفت دکتر شریعتی : تا میتوانی خر باش تا شاد زندگی کنی .
نقشه هاش مشخصه،نقشه شیب تهران که اگه راهنماش رو بخونی مشخص میشه،نقشه بناها،سطح آب زیر زمینی،سرتیتر نقشه ها رو بخون همه چی دستگیرت میشه
مدیونی فک کنی چیزی از این فهمیدم هر 44 صفحشو دیدم ولی چیزی دسگیرم نشد حالا باز متناشو میشد خوند ولی نقشه هاش ...
دقیقا!
یه عبارت هست که میگه " پخ پخ "
و حالا جالبش اینجاس که کوهپایه که هیچ،الان دیگه تو دامنه کوهم دارن میسازن! حالا بماند که دماوندم یه آتشفشان کاملا خاموش نیست
یا ابلفضل !!!!!!
خدا رحم کنه !
دقیقا و خیلی ساله که از اومدن این زلزله گذشته و نیومده و این یعنی وقتی بیاد بالای 7 ریشتر میاد
پس هر وقت که مردم تو تهران میخوابن و بلند میشن میتونن انتظار یه زلزله رو داشته باشن ؟؟؟
نمیشه تخمین حدودی زد ولی با توجه به اینکه گسل های اصلی تهران چندین سال هست که به صورت قفل شده هستند امکان زلزله با قدرت بالای 7.5 ریشتر وجود داره
در صورت آزاد نشدن این انرژی به صورت ریز لرزه ها،این زلزله با بزرگی بالا رخ خواهد داد مثلاً حدوداً چند ریشتر ؟
حتماً یه نگا میندازم ممنون همینا بسه من همینجوریش نیاز به ترجمه دارم
نه این مربوط به ترم 2 ارشد هست اگه واقعا به مباحث زمین شناسی علاقه داری فایلهای دوره کارشناسیم رو بذارم؟ مطالب قبلیم رو خوندی؟
منم بدم نمیاد ولی یه خورده ابتدایی تر نداری ؟ فک کنم این مال کارشناسی بود نه ؟
نه اینو همینجوری گذاشتم کسایی که به مباحث گسل و زلزله و این چیزا علاقه دارن بخونن
همین کیس تو حلقم اگه دروغ بگم : هیچی هیچی نفهمیدم خیلی تخصصی بود فقط موندم علی واسه چی اینو گذاشته اینجا ؟؟؟ فک کنم گذاشته به امثال من بگه خوب آخه ************* درس بخون واسه خودت کسی بشی
نام کاربری
رمز عبور