ممنون بابت توضیحات مخلصیم
ممنون بابت توضیحات به بحث علمی تون برسید (من امتحانام تازه تموم شده حال و حوصله علم ندارم ) ز گهواره تا گور دانش بجوی برادر
سطح زمین همیشه لایه های منفصل و تضعیف شده داره که باعث تغییر موج درونی به موج سطحی میشه در مورد حرکت گردابی هم باید بگم که حرکت موج رایلی مثل گرداب هست یعنی به صورت دایره واو حرکت میکنه ولی موج لاو مثل جرکت مار هست،مثل حرکت معده دوکی شکل هست
به بحث علمی تون برسید (من امتحانام تازه تموم شده حال و حوصله علم ندارم )
الان این رمز GTA بود ؟ پ ن پ یکی از تکنیک های فیفا2014 هستش اینجا داریم بحث علمی میکنیم درک کن برادر
( بالا پایین چپ راست ) ( دایره مثلث ) الان این رمز GTA بود ؟
این موج برای همه آشناست!! آره.. این موج پیر و جوون نمیشناسه دلیل اینکه مارپیچ میشه اینه که از برخورد موج s که برشی هست با سطوح ضعیف سطح زمین ایجاد میشه پس امواج درونی ( برشی ) در صورتی که لایه های سطح زمین ضعیف باشند به صورت مارپیچ ( بالا پایین چپ راست ) ( دایره مثلث ) در می آیند که به این موج , موج لاو میگویند اگه لایه های سطح زمین قوی باشند چی میشه؟؟؟ این حرکت مارپیچ ( بالا پایین چپ راست) همون حرکت گردابی نیست؟؟؟؟؟
این موج برای همه آشناست!! حرکت مارپیچ و s مانند یعنی در حین حرکت به جلو مرتب به چپ و راست و بالا و پایین حرکت میکنه و واسه همین قدرت تخریبش خیلی بالاست. دلیل اینکه مارپیچ میشه اینه که از برخورد موج s که برشی هست با سطوح ضعیف سطح زمین ایجاد میشه اگه مث بچه آدم راه میرفت که کار ما کساد بود!!
موج لاو بین 4تا موج بالا, این برام بیشتر آشنا بود ولی حرکت مارپیچ و S مانندش برام نا آشنا بود چرا مارپیچ حرکت میکنه؟ در همه جهات مار پیچ میره؟ مثل بچه آدم راه راست رو بره دیگه
کوچیکتم دادا
آفرین کاپیتان
ممنون دوست عزیز چشم حتما
جالب بسیار؛ بیشتر آپلود کنید لطفا.
به جز زمین شناسا هیچکسی با اینا حال نمیکنه!!
اینا چیز خوبیه ؟ آره دیگه فکر کنم عالیه
در این شکل 20 تا گسل برای تهران وجود نداره این شکل گسل های اصلی و مهم کل ایرانه،از گسل های تهران فقط مشا رو نشون میده
در این شکل 20 تا گسل برای تهران وجود نداره
دمت گرم موفق باشی مخلصیم
کار ما با پروژه های مهندسی،نفت و اکتشافی منطقه هست،مشخص کردن اینکه تو کدوم منطقه بهترین شرایط برای استخراج هست،تحلیل حوضه تو پروژه های مهندسی،پروژه های سایزمو برای کشف گسل های پنهان منطقه و موارد این چنینی موفق باشی
دمت گرم
نام کاربری
رمز عبور