Max payne 3 خدای گرافیک خدای گیم پلی خدای همه چیز البته God of War Ascension هم جزو بهترین ها بود برام هر 2 تا نمره کمتر از اون چیزی که بود گرفتن GOW 8.5 گرفت مکس پین 9 گرفت خاک تو سر Gamespot : دی
Assassins Creed
یه زمانی تو امضات نوشته بودی کمتر میام و... ولی فعالیتت 20 وخورده ای در صد بود فرد تلاشگری به نظر میای و جدی
نمیدونم چرا این همه مدت رو رو این لینک کلیک نکرده بودم موفق باشی
نوشته اصلی توسط amir.prs حتما مسئله ای بوده یا صلاحی بوده , درضمن علتش هم تو تاپیک ذکر شده نیازی به زدن این بلاگ نبود مگه من گفتم الکی بسته شده؟معلومه که دلیلی داشته.فقط برای اطلاع رسانی این مطلبو گذاشتم.
حتما مسئله ای بوده یا صلاحی بوده , درضمن علتش هم تو تاپیک ذکر شده نیازی به زدن این بلاگ نبود
یه لحظه فک کردم کتابخونه الکترونیکی رو می گین خدانکنه ، استفاده های زیادی بردیم و میبریم و خواهیم برد از این تاپیک
یه لحظه فک کردم کتابخونه الکترونیکی رو می گین
هه چه جالب... چرا حالا بسته شد!؟
خوبه چون من تا حالا نرفته بودم
همون تایپیک "کی اس ام اس مجانی میخواد" دیگه
میشه بگید کدومه؟؟ لینکی چیزی؟
به ریش نیست که به ریشه است
تو یاهو که بری از این جور چیزا پُره
جالب بود
پسر: تهران/وحيد/۲۶ من هنو 19 سالمه...
موفق باشی دادا
نوشته اصلی توسط TVA - Security 7 انتخاب هوشمندانه اي هستش.مخصوصا که در اين زمينه اطلاعات کافي هم داريد. با پشتکاري که داريد و با برنامه ريزي که انجام داديد انشاءالله موفق ميشيد ... اميدوارم سال ديگه همينجا يه مطلب بفرستيد و قبلويتون رو اعلام کنيد يا علي ... ممنون البته این اطلاعات اندکی که ما داریم جنبه عملی داره در حالی که مهندسی نرم افزار تئوریه.
پر تلاش ، مصمم و جدي ...
انتخاب هوشمندانه اي هستش.مخصوصا که در اين زمينه اطلاعات کافي هم داريد. با پشتکاري که داريد و با برنامه ريزي که انجام داديد انشاءالله موفق ميشيد ... اميدوارم سال ديگه همينجا يه مطلب بفرستيد و قبوليتون رو اعلام کنيد يا علي ...
نوشته اصلی توسط TVA - Security 7 پس اساساً تو فاز کامپيوتر هستيد .چه گرايشي رو انتخاب مي کنيد؟نرم افزار ، IT ، علوم کامپيوتر يا ... ؟ ... نرم افزار،هم بازار کارش خوبه هم از بقیه بهتره البته اگه قبول بشیم.
پس اساساً تو فاز کامپيوتر هستيد .چه گرايشي رو انتخاب مي کنيد؟نرم افزار ، IT ، علوم کامپيوتر يا ... ؟ ...
نوشته اصلی توسط TVA - Security 7 خب پس الحمدالله هميشه به طور مستمر در ترفندستان هستيد...اين واقعا منو خوشحال کرد به سلامتي.دوست داريد چه رشته اي قبول شيد؟... انشاا... اگه خدا بخواد کامپیوتر
من رفتم مجید خراطها بگوشم و تیغ بخرم
دوست عزیز خوشبختانه جوری برنامه ریزی کردم که روزی دو سه ساعت میتونم بیام ترفندستان و در کنار دوستان گلم باشم. خب پس الحمدالله هميشه به طور مستمر در ترفندستان هستيد...اين واقعا منو خوشحال کرد رشته ریاضی به سلامتي.دوست داريد چه رشته اي قبول شيد؟...
نوشته اصلی توسط TVA - Security 7 واقعا متاثر شدم چون بدون شک شما يکي از بهترين کاربران ترفندستان هستيد و کمرنگ شدن حضور شما اصلا براي ترفندستان خوب نيست.اما اميدوارم که اين دوران پر مشقت و سخت مدرسه و کنکور رو به راحتي بگذرونيد و باز هم با حضورتون همه ي ما رو دلگرم کنيد.راستي چه رشته اي درس ميخونيد؟... دوست عزیز خوشبختانه جوری برنامه ریزی کردم که روزی دو سه ساعت میتونم بیام ترفندستان و در کنار دوستان گلم باشم. رشته ریاضی
واقعا متاثر شدم چون بدون شک شما يکي از بهترين کاربران ترفندستان هستيد و کمرنگ شدن حضور شما اصلا براي ترفندستان خوب نيست.اما اميدوارم که اين دوران پر مشقت و سخت مدرسه و کنکور رو به راحتي بگذرونيد و باز هم با حضورتون همه ي ما رو دلگرم کنيد.راستي چه رشته اي درس ميخونيد؟...
نوشته اصلی توسط azerakhsh15 داداش منم تازه شناختمت تنها میتونم این جمله روبگم: من. باخودت ببر کجا؟
داداش منم تازه شناختمت تنها میتونم این جمله روبگم: من. باخودت ببر
در پاسخ به دوست خوبمون هم بگم که من همش 700 تاپیک دارم یعنی 1400 پست جدا از تاپیک دارم این دیگه نمیشه گفت اخباره.همش در مدت 4 ماه. با خودم فکر کردم این طور فکر کنید ولی باور کنید قصد بدی نداشتم. موفق باشید بدرود
نوشته اصلی توسط mihaneman13 بهترین کاربر سایت ترفندستان بعد از آقا کسری این از لطف شماست.ممنون ترفندستان کاربران خوب و فعال زیادی داره که من به گرد پای اونا نمیرسم.
بهترین کاربر سایت ترفندستان بعد از آقا کسری
حیف! بهترین دوستم رو دیگه زیاد نمی بینم.هرچند خودمم باید به درس و مشقم برسم. با آرزوی موفقیت
نوشته اصلی توسط foofool جدی کم حرف اهل عمل! کدومشودرست گفتم؟ هرسه رو
استاد میفرمودیه :دی
جدی کم حرف اهل عمل! کدومشودرست گفتم؟
انشالله قبول بشی
موفق باشی
نوشته اصلی توسط Hamed 2000 به خاطر اینه که King Of Cheat عزیز تاپیک و پست زیادی میدن یعنی اگه دقت کرده باشی تاپیک های زیادی داشته که بیشترشون اخباره! بنده 2009 ثبت نام کردم میبینید که چون کم تاپیک و پست میدم (وقت ندارم زیاد بیام اینجا) به همین دلیل مدرکم هنوز پایینه:دی ختم کلام برای بالا شدن مدرک (نه امتیاز) باید پست زیادی داشته باشه یعنی به تعداد پست ها ربط داره. موفق باشی بدرود از همه شما کمال تشکر دارم که به فکر من هستید.در پاسخ به دوست خوبمون هم بگم که من همش 700 تاپیک دارم یعنی 1400 پست جدا از تاپیک دارم این دیگه نمیشه گفت اخباره.همش در مدت 4 ماه. البته روزی یکبار میام.
خداییش عجب رفقایی داری همه به فکرتن
دور دوم سفر ها شروع شده ؟!! يني دوباره قراره چند نفر برن !!!! آآآههه ايشالا 1 ميشي بعد ي عده با دوربين ميان خونتون ، بعد براي ترفندستاني ها دست تكون ميدي !!!! موفق باشي
.اما هیچّی به درس نمیرسه.یه سال بشین بخون یه جای خوب قبول شو و یه عمر راحت شو. چرا این حرف و به ایشون می زنی ؟ باید بگی از نظر من اینجوریه. چون واقعاً اینجوری نیس... البته اینم از نظر منه آ
من فقط یک ماه بعد تو عضو شدم ولی تو حالا دکتری داری و من هنوز توی فوق دیپلمم خاک تو سرم!! به خاطر اینه که King Of Cheat عزیز تاپیک و پست زیادی میدن یعنی اگه دقت کرده باشی تاپیک های زیادی داشته که بیشترشون اخباره! بنده 2009 ثبت نام کردم میبینید که چون کم تاپیک و پست میدم (وقت ندارم زیاد بیام اینجا) به همین دلیل مدرکم هنوز پایینه:دی ختم کلام برای بالا شدن مدرک (نه امتیاز) باید پست زیادی داشته باشه یعنی به تعداد پست ها ربط داره. موفق باشی بدرود
براتون آرزوی قبولی دارم در رشته دلخواه دانشگاه موردنظرتون
من فقط یک ماه بعد تو عضو شدم ولی تو حالا دکتری داری و من هنوز توی فوق دیپلمم خاک تو سرم!!
دوستان میخوام برای کنکور درس بخونم کمتر میام دیگه. اوهههههههههههههههههه پس هنوز اول راهی :دی غصه نخور به جات اینجا فعالیت میکنم موفق باشی. بدرود
موفق باشی. هیچّی به درس نمیرسه.یه سال بشین بخون یه جای خوب قبول شو و یه عمر راحت شو. تایید میشه. البته این هم بخشی از مسیر عمرته و هنوز راه ادامه داره و بعد کنکور راحتی نیست : دی ولی مهمه.
موفق باشی برادر. کاربر فعالی بودی. حیف شد.اما هیچّی به درس نمیرسه.یه سال بشین بخون یه جای خوب قبول شو و یه عمر راحت شو.
معلومه که ش ط ر ن چ
نوشته اصلی توسط arsenal-champion لطفاً عکسهای کسری با آنجلینا جولی که دارن توی مغازه Gucci خرید لباس میکنن هم بذارین. با تشکر. باشه به زودی میزایم.
یعنی واقعا خود کسری است؟
لطفاً عکسهای کسری با آنجلینا جولی که دارن توی مغازه Gucci خرید لباس میکنن هم بذارین ذكر منبعش هم الزاميست
لطفاً عکسهای کسری با آنجلینا جولی که دارن توی مغازه Gucci خرید لباس میکنن هم بذارین. با تشکر.
شمام بيكاري ها بزا كسري زندگيشو كنه آقا جان ولي جالبه ، خوبه ، ادامه بده ببينيم آخرش چي ميشه
GTA
اگه بهت بگن شطرنج بهتره یا بلیارد کدوم رو انتخاب میکنی؟؟؟
call of duty black ops چون گرافیکش عالیه و میتونی آنلاین بازی کنی
نوشته اصلی توسط Devboy هی فکر می کنم تو داریوشی!
اینم نظر من
هی فکر می کنم تو داریوشی!
من هم تعداد زیادی از پست های شما رو خوندم خیلی خوب دوستانو راهنمایی میکنید.
بنده کمتر خاطره ای از شما دارم این بخاطر کم سعادتی من بوده ولی همونی هم که بوده بغیر از ادب و خوبی چیزی دیگه ای نبوده مشکوک میزنی دادا!!! چه خبر شده؟ نکنه ....
واقعا فقط آواتارت تو ذهنم مونده ( یعنی هیچ جوری الان تو ذهنم پیش زمینه ای ندارم )
نام کاربری
رمز عبور