تبلیغات در ترفندستان
بازیابی اطلاعات هارد
مشاهده RSS Feed

ترفندخانه در ترفندستان

کد HTML:
.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید

تجربه: ذرّت مکزیکی خام!

به این مطلب امتیاز بدهید
من چه قبل از گیاهخوار شدنم و چه بعد از اون، خیلی به ذرّت علاقه داشتم!
و شاید به این دلیل که در بین غلات، ذرّت از همه شیرین تر و خوشمزه تر هست.

البته وقتی پخته بشه نسبت به غذاهای خام دیر هضم تر میشه، و حالا مشکل دیگه ای هم که وجود داره اینه که متأسفانه بیشتر ذرّت موجود در دنیا (بیش از 90 درصد) الآن دستکاری ژنتیکی شده و خب چون در ایران هم بذر ذرّت و خیلی گیاهان دیگه، وارداتی هست، بنابر این ذرّتی که در ایران هست هم دستکاری ژنتیکی شده، که خب این برای کسانی که حساسیت های غذایی و مشکلات خاص دارن بد هست، و در صورت حساسیت باید گذاشت کنار چون همین دستکاری ژنتیکی (که ژن رو از یک حشره یا جانور به گیاه انتقال میدن) می تونه باعث خیلی از مشکلات بشه.
در این لینک در سایت سلامت نیوز، یه سری توضیحات در این رابطه هست.
اما من معمولاً در فصل بهار و تابستون گهگاهی ذرت می خورم. قبلاً هم ذرّت خام و هم ذرّت پخته رو تست کرده بودم ولی مسئله ای که هست اینه که اولاً ذرّت های سفت رو نمیشه خام خورد و ثانیاً اونهایی هم که نرم هستن معمولاً به صورت خام خوشمزه نیست.
اما امروز سه تا ذرّت تازه و نرم گرفتم و تست کردم به شکل خام، واقعاً خوشمزه بودن. بعد یهو به نظرم اومد که آزمایش کنم و ذرّت مکزیکی خام درست کنم ببینم چه طوری میشه!
این بود که شروع کردم به دونه دونه کردن ذرّت در یک بشقاب، بعد کمی ادویه کاری (بدون نمک) و روغن زتون اضافه کردم. واقعاً عالی شد! از ذرّت پخته خیلی خوشمزه تر شد.
مزایاش هم اینه که هم هضمش راحت تره (به خصوص به دلیل اینکه ذرّت مورد استفاده در این روش تازه و نرم هست) و هم اینکه از مواد سالم تری تشکیل شده نه مثل ذرّت مکزیکی های بیرون که مملو از مایونز مضر برای کبد هستن و افراد زیادی هم تجربه ی مسموم شدن در اثر خوردن اونها رو داشتن.

حالا البته مصرف ذرّتی که دستکاری ژنتیکی شده باشه، برای بدن ضروری نیست! چون تا حالا کسی در اثر "ذرّت" نخوردن مریض نشده! مثل میوه نیست که برای بدن انسان ضروری باشه. ولی خب برای تفنّن و به عنوان یک جایگرین برای غذاهای ناسالمی که تنها دلیل مصرفشون فقط اینه که ما خوشمون میاد! این یک راه حلّ خوبیه و تجربه ی خوبی میده به آدم.

اگه کسی تجربه کرد بگه، و اگه اذیت شدین دیگه اینکار رو نکنید! من مشکلی نداشتم. چند تا از دوستان خام گیاهخوارم هم ذرّت خام می خورن مشکلی براشون به وجود نیاورده. به هر حال واکنش بدن ها هم تا حدّی با هم متفاوته...

و در پایان، دو نکته ی مهم:

1. دونه های سیاه شده ی ذرّت رو اصلاً نخورید! چون حاوی یک نوع قارچ میکروسکوپی خطرناک و یک نوع سم (افلاتوکسین) تولید شده به وسیله ی این کپک هست که باعث ایجاد آلرژی شدید و سرطان میشه!

2. در صورت چختن ذرّت، آب پز خیلی بهتر از کباب کردن ذرّت هست چون ذرّت کباب شده که دونه هاش به زنگ قهوه ای، طلایی و سیاه در میاد، در واقع حاوی مقادیر زیادی از "اسید آکریلامید" هست که در اثر سوختن و برشته شدن نشاسته به وجود میاد و برای سلامتی از گوشت هم مضرتره! کافیه "آکریلامید" رو تو اینترنت سرچ کنید ببینید چه بلاهایی بر سر انسان میاره.

3. این کار رو در مورد ذرّت پخته هم انجام دادم. کافیه ذرّت رو دون دون کنید بعد یه مقدار ادویه کاری (بدون نمک) و روغن زیتون بریزید روش. دیگه تا آخر عمر از خوردن ذرّت مکزیکی بیرون بی نیاز میشید (مگر اینکه هوس های نفسانی خیلی قدرتمند باشن!

حال کنید! روشن شید! برید فضا! (البته مواظب باشید موتورتون نسوزه با زیاده روی
3 پسندیدن
برچسب ها: ذرّت، گیاهخواری
دسته بندی ها
دل نوشته ها و نظرات من

نظرات

اکنون ساعت 12:49 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.