تبلیغات در ترفندستان
صفحه 1 از 9 12345 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍170 موضوع

انجمن: دانلود و درخواست بازی‌‌های سایر سیستم‌عامل‌‌های موبایلی

در این بخش می‌توانید جدیدترین و بهترین بازی‌های سایر سیستم‌عامل‌‌های موبایلی را دانلود نمایید و یا به اشتراک بگذارید.

بخش‌ها موضوعات/ارسالها  آخرين نوشته

1. عملیات انجمن:

آمار انجمن:

• موضوع ها: 117
    • پست‌ها: 386
  2. عملیات انجمن:

آمار انجمن:

• موضوع ها: 148
    • پست‌ها: 1,725
  1. Thumbs down تاپیک مهم مهم: «~ بازي هاي استثنایي موبايل ~» <|Metal Slug 4 |>

آغاز شده توسط MRTZ HSV, August 8th, 2007 18:34
    42 صفحه ها
    1 2 3 ... 42
    • پاسخ: 410
    • نمایش: 42,188
    December 20th, 2010, 16:49 برو به آخرین پست
  1. سوپر سل و clash royale

آغاز شده توسط jorvajor, May 16th, 2016 21:10
    card, chests, clash, collection, http://sepahandarb.com, royale, آنها, آنهاست.این, آوردن, آپدیت, ارسال, است, استراتژی, استسوپر, استفاده, اسپلها, اصطلاح, افت, البته, انتخاب, اهداف, اينگه, ایجاد, این, باز, بازی, باید, بتوانید, بدست, برای, برج, برسد, بزرگ, بسیار, بعد, بلکه, بود, بيشتر, بین, بینی, تاج, تایم, تخریب, تشکیل, تمام, توانید, جدید, جنگ, حریف, حریفانتان, خود, خودتان, داشته, دراگون, درب, دستاوردهای, دشمن, دنیا, دهید, دهید.خريد, دوئل, ديدندر, دید, ذهن, روانه, رونمایی, رویال, ریل, زودتر, ساخت, سازی, سربازها, سربازهای, سرقت, سرنگون, سمت, سوپر, سپاه, سپس, شامل, شاهزادگان, شخصیت, شده, شما, شوالیه, شود.اهداف, صورت, طور, غول, قبیله, مارکت, مالتی, مالي, ماننند, مبارزه, مجبور, منفی, میتوانید, میدان, میشوند, میکنید, میکنید.اکسیر, نسبت, نسبتا, نظر, نقاط, نوع, نیروها, های, هایی, هدف, همانند, همزمان, همچنین, پادشاه, پادشاهی, پلی, پلیر, پیش, چشمگیری, کاربران, کارت, کارتهای, کارتی, کرد, کردن, کسب, کلش, کلنز, کمرنگ, کند, کنید, کنید.درب, کنید.شما, کنید.همچنین, کنیدما, کوچک, گوگل, گيمرها, گیمر, یعنی
    • پاسخ: 0
    • نمایش: 1,663
    May 16th, 2016, 21:10 برو به آخرین پست
  2. اپدیت جدید کلش

آغاز شده توسط arefmolaee, July 1st, 2015 14:17
    7.65.5, اپدیت, اپدیتش, اگه, این, باید, برام, برم, بزاره, بگیری, جدید, جدیدتر, خواستم, داره, سلام, صبح, قدر, میگه, نتونستم, ورژن, پیدا, کسی, کلش, کنم, گشتم
    • پاسخ: 1
    • نمایش: 2,165
    September 5th, 2015, 15:41 برو به آخرین پست
  3. New آموزش نصب بازی Angry Birds 2

آغاز شده توسط R@ST!N, August 4th, 2015 22:03
    angry, apk, birds, آموزش, اما, اندرویدم, اگه, بازی, باید, برای, بهم, بود, بگم, بگه, تازه, دانلود, دونم, دیتا, سلام،, فایل, لازمه, مرسی, میدونه, نصب, نمی, همراش, پوشه, چطوری, کجا, کدوم, کردم, کسی, کنم, کپی, گوشی
    • پاسخ: 4
    • نمایش: 2,434
    August 5th, 2015, 22:00 برو به آخرین پست
  4. Unhappy در خواست هک Clash of Clans

آغاز شده توسط حسام17, August 16th, 2014 13:29
    2 صفحه ها
    1 2
    • پاسخ: 19
    • نمایش: 8,410
    July 12th, 2015, 21:08 برو به آخرین پست
  5. اجرای بازی half life با گرافیکmali

آغاز شده توسط مهدی0024, June 23rd, 2015 19:06
    بازی, گرافیک, این, روی, دیدم, هایی, گوشی, half, adrenoدارن, میشه, اجراکرد, maliاجراش, کرد؟؟؟؟, بشه, هست, .ایا, روشی, جایی, نیاز, برای, اندروید, half.life2, سلام.من, گرافیکmali, دانلود, کردم, tegra, life, اجرای, ولی, میگه, داره.من
    • پاسخ: 9
    • نمایش: 2,495
    July 1st, 2015, 01:03 برو به آخرین پست
  6. Question سوال در مورد بازی World of Tanks Blitz

آغاز شده توسط حسام17, June 12th, 2015 12:38
    blitz, tanks, world, آپدیت, اما, این, بازی, خوام, خود, داشت, دانلود, دوستان, دیتا, دیتاش, دیگه, راهنماییم, ریختم, سلام, سوال, شدم،, شروع, فایلی, لطفا, مجددا, مورد, نیاز, همون, وارد, وقتی, کرد, کردم, کنم, کنید, گوشی
    • پاسخ: 2
    • نمایش: 2,286
    June 18th, 2015, 16:18 برو به آخرین پست
  7. news zig zag (نیای تو از دستت رفته)

آغاز شده توسط ARSHIA.KH, May 21st, 2015 17:08
    ketchapp, آرزی, است, افتادن, امتیاز, امتیازی, اندرویدی, این, بازی, بالای, ببر, بدون, برو, بروی, بسیار, بصورت, بپیوندید, بیشتر, تخصصی, ترفندستانیهای, توپ, جمع, حالشو, خود, دانلودش, درحال, دریافت, دست, دیوار, روی, زیبا, سبک, سربلندی, شما, شود, عزیزم, فعالیت, لینک, میلیون, نگذارید, های, همچنین, واس, پلی, پلیر, کاری, کمپانی, کند, کنید, گوگل
    • نمایش: 2,245
    May 21st, 2015, 17:08 برو به آخرین پست
  8. New aaa (نیای تو از دستت رفته)

آغاز شده توسط ARSHIA.KH, May 21st, 2015 14:40
    آنلاین, انجام, اندروید, اندرویدی, انگیز, این, بازی, بازیکنان, باشد, باشید, باید, بدرود, برای, بود, بیشتر, تبلت, تمرکز, تمرکزی, جهان, خواهد, خواهید, خوب, داده, داشته, دانلودش, درود, دستت, دیگر, رفته, رقابت, زیادی, سراسر, سیستم, شامل, صورت, عامل, عزیزان, عزیزانم, قادر, لینک, مدال, نماید, نمایش, نمایید, نکنید, نیای, های, هیجان, پشتیبانی, کسب
    • نمایش: 2,163
    May 21st, 2015, 14:40 برو به آخرین پست
  9. نظرسنجی نظرسنجی: حک کلش اف کلنز

آغاز شده توسط ابولف, October 20th, 2014 21:20
    اف, حک, کلش, کلنز
    • پاسخ: 6
    • نمایش: 7,037
    April 5th, 2015, 20:13 برو به آخرین پست
  10. age of Civilizations Asia

آغاز شده توسط alnaz55, March 31st, 2015 14:14
    civilizations, میخواستم, asiaرو, جدیدترین, بازی, مرسی, ورژن, شده, سلام, asia, نسخه, مود, age, بازیa
    • نمایش: 2,162
    March 31st, 2015, 14:14 برو به آخرین پست
  11. age of Civilizations Asia

آغاز شده توسط alnaz55, March 31st, 2015 14:14
    civilizations, میخواستم, asiaرو, جدیدترین, بازی, مرسی, ورژن, شده, سلام, asia, نسخه, مود, age, بازیa
    • نمایش: 3,858
    March 31st, 2015, 14:14 برو به آخرین پست
  12. Lightbulb کمک سینک نشدن CLASH OF CLANS

آغاز شده توسط CrazyMember, March 9th, 2015 07:57
    blue, clans, clash, disconnected, google, play, service, setting, stacks, آپدیت, اما, اکانت, اگر, اینجوری, بازی, بوود, تاپم, توی, جدیدا, درست, درسته, دونم, شده, قبلا, قسمت, لاگین, مرسی, مشکلی, ممکنه, میرم, میزنه, میشم, میشه, نداره, نشد, نمی, نمیشه, همین, وارد, وقتی, پلاس, پلاسم, چرا, کردم, کمک, کمکم, کنید, گوشی, گوشیم, گوگل
    • نمایش: 3,184
    March 9th, 2015, 22:18 برو به آخرین پست
  13. Smile هک جدید بازی کلش آف کلن

آغاز شده توسط smartandroid, August 31st, 2014 13:20
    آف, بازی, جدید, هک, هک بازی clash of clans, کلش, کلن
    • نمایش: 3,172
    December 11th, 2014, 16:08 برو به آخرین پست

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه ‌های انجمن

کاربران در حال مشاهده این انجمن

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این انجمن هستند.. (0 عضو & 4 مهمان)

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون ‌های سایت

پست ‌های جدید
پست ‌های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد