تبلیغات در ترفندستان
صفحه 11 از 45 نخستنخست ... 78910111213141521 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 201 تا 220 , از مجموع ‍888 موضوع

انجمن: شبکه‌های اجتماعی و شبکه‌های پیام‌رسان

در این بخش کلیه‌ی مباحث فنی و عمومی، تبادل نظر و پرسش پاسخ‌های پیرامون شبکه‌های اجتماعی و شبکه‌های پیام‌رسان انجام می‌گیرد.

1. avacs livechat

آغاز شده توسط avacs master, September 21st, 2017 23:57
    .امكاناتی, @avacs_support_bot, avacs, livechat, آواكس, آواکس, اجرا, استقبال, افزار, العاده, امروز, امكاناتش, این, باشد،توصیه, بدون, براتون, برای, برنامه, بهترین, بیاین, تبدیل, تلگرام, توسط, تونید, جاوا, جاوا،سیمبین, داده, دانلود, دیگه, ربات, روسی, روی, زیبا, ساخته, سال, سلام, سیستم, شده, شركت, عاملهای, فوق, قابل, قدرتمند, قرار, كامپیوتر, كرده, لایو, لایوچت, لینک, مسنجر, مسنجرهای, معرفی, موبایل, میخوام, میکنم, نرم, نظیركاربران, نمیشه, هست, هیچ, ولی, چت،مسنجری, چتی, کامپیوتر, کنم،آواکس, کنید, یافت, یكی
    • پاسخ: 0
    • نمایش: 621
    September 21st, 2017, 23:57 برو به آخرین پست
  2. Question آیا فالور برای اینستاگرام بخریم؟

آغاز شده توسط m0hamdreza, September 14th, 2017 13:15
    shoutout, آیا, اساتید, استاید, استفاده, افزایش, انجام, اپلیکش, اپلیکشن, اکانت, اگر, ایا, ایرانی, این, اینستاگرام, اینکه, باز, بازدید, بالا, بخریم؟, بدون, برای, بره, بزنید, بود, بپرسم, تبلیغی, تجارت, ترفندستان, تضمین, تومن, جداگانه, حتی, حوصله, خارجی, خارجیم, خاصی, خرید, خطر, خواستم, خودمون, داره, داره؟؟, درود, دستی, روز, روش, زیادی, سایت, سری, سوال, شده, شماست, صورت, فالور, فالورشون, فالورها, فالورهای, فروش, فقط, قیمت, لایکر, متفاوت, مثلا, معتبری, ممنون, مورد, میخواد, میخواستم, میدن, میرسانند, میشن, میکنن, میکنن؟یا, نباشه, نظر, نیاز, های, هزارتومن, هشتگ, همین, همینطور, وجود, ولی, ویدیو, پست, پسورد, پیدا, چطوره, چطوریه, چون, کار, کردن, گفته, گوگل
    • پاسخ: 2
    • نمایش: 872
    September 15th, 2017, 13:03 برو به آخرین پست
  3. New آپدیت وتساپ و تلگرام

آغاز شده توسط ahwazi351, September 13th, 2017 15:30
    • پاسخ: 6
    • نمایش: 746
    September 14th, 2017, 11:00 برو به آخرین پست
  4. last seen at

آغاز شده توسط ahwazi351, September 13th, 2017 23:35
    افراد, این, اینکه, بدنبال, بعضی, بلاک, تلگرام, خصوصی, ذکر, ساعت, سلام, شخصی, شده, عبارت, علتش؟, لاین, معنیش, منو, نکردند, نیامده, ولی, پروفایل, چیه؟
    • پاسخ: 1
    • نمایش: 590
    September 14th, 2017, 00:20 برو به آخرین پست
  5. تبلیغات در تلگرام با امکانات جدید تلگرام

آغاز شده توسط 7bayan, September 6th, 2017 20:04
    broadcast, «new, ابزار, اختیار, ادمین, ارسال, ارسالی, است, استفاده, استقبال, اسکرین, اضافه, اعضا, افراد, افراد،, افزار, افزایش, افزودن, البته, اما, امنیت, امکان, امکانات, اگر, ایجاد, این, اینجا, اینم, اینکه, باشد, باید, برای, برنامه, بسیار, بود, بودن, تبلیغ, تبلیغات, تعداد, تفاوت, تلگرام, تلگرام،, تلگرامی, تمام, تنظیمات, تواند, توانند, توانید, جایگزین, جدید, جدیدی, حالت, حذف, خارج, خاص, خصوصی, خواهد, خیلی, داده, دارد, داشت, داشته, دهد, دومین, دیگر, دیگه, ذخیره, روی, ساده, سرعت, سکرت, شات, شد،, شده, شما, شماره, شود, شوند, صفحه, صورت, طرف, طرفین, عمومی, فرد, فضای, فقط, فکر, قابلیت, قابلیتی, قبل, لینک, مثل, محافظت, مخاطبان, مدیر, مدیریت, مشاهده, مطالب, معمولی, مقابل, ممبر, منحصر, مورد, موضوع, نام, ندارد, نرم, نسخه, نفر, نقش, نمایش, نمی, نیست, های, هایی, هست, همان, همه, همین, هیچ, واتس, وجود, ولی, ویژگی, پاک, پایین, پست, پسورد, پیام, پیش, چند, کاربر, کاربرها, کاربری, کانال, کانال،, کدام, کرد, کردن, کرده, کسی, کلمه, کند, کنید, گروه, گزینه, گفت, گوشی, یعنی, یکی
    • نمایش: 911
    September 6th, 2017, 20:04 برو به آخرین پست
  6. شماره تلفن خواستن در ورودی اینستاگرام

آغاز شده توسط ILIA, August 26th, 2017 17:35
    ؟؟؟؟, آیدی, استفاده, امروز, امنیتیش, اومد, اومدم, اون, اکانت, اکانتت, ایدیشو, این, اینستاگرام, اینه, اینو, باید, بتونم, بخش, بدی, برام, برداشتم, بسازم, بعد, بعدش, بکنم, بگم, بیو, تغییر, تلفن, توی, جیمیل, جیمیلم, حالا, حذفش, خواستن, خیلی, داخل, دادم, داشتم, درست, دیگه, زدم, ساختم, سلام, شماره, فالو, قبلش, قبلی, مال, مشکلم, منم, مهمه, نمیتونم, نیومد, هارو, وبسایت, ورودی, وقتی, پیج, چکار, کانالم, کردم, کنم, گفت, یهویی, یکی
    • پاسخ: 3
    • نمایش: 654
    August 26th, 2017, 22:10 برو به آخرین پست
  7. New هک وتساپ

آغاز شده توسط ahwazi351, August 24th, 2017 21:18
    این, بجز, بفهمیم, تلگرام, خودمون, داره, دسترسی, راه, راهی, سلام, نه؟, هست, وتساپ, وتساپمون, کسی
    • نمایش: 511
    August 25th, 2017, 11:24 برو به آخرین پست
  8. New تغییرات آیدی تلگرام

آغاز شده توسط mohammad101010, August 14th, 2017 14:36
    آیدی, افراد, الان, تغییرات, تغییرش, تلگرام, جدیدش, داده, داره, داشتم, دوستان, راهی, سریالی, سلام, شخصی, قبلا, مرسی, وجود, ولی, پیدا, کنیم؟حتی
    • نمایش: 449
    August 15th, 2017, 21:23 برو به آخرین پست
  9. بانس شدن از بیلوکس پالتاک...

آغاز شده توسط masoudh0, June 26th, 2017 00:14
    2 صفحه ها
    1 2
    ازمسنجرهایی, ایا, بانس, بعدبانس, بیلوکس, حتی, دوباره, راهی, سریال, شد؟من, شدن, شماره, عوض, مانند, نتونستم, نشد, هاردم, وارد, ولی, پالتاک, کردم
    • پاسخ: 11
    • نمایش: 2,402
    August 9th, 2017, 13:49 برو به آخرین پست
  10. Exclamation آیدی گوگل پلاس

آغاز شده توسط aliR_4, July 30th, 2017 16:13
    آیدی, بدون, برای, بسازم, تشکر, خودم, سلام, شماره, میتونم, همون, پلاس, چطوری, کلمه, گوگل, گوگل پلاس, یوزرنیم
    • پاسخ: 5
    • نمایش: 699
    August 9th, 2017, 11:22 برو به آخرین پست
  11. کمک در مورد مشکل ربات تلگرام

آغاز شده توسط triple ax, August 5th, 2017 12:02
    4xmen, nodjs, اموزشم, اونو, این, بده.ممنون, بدونم, برای, بزنین, بگیرن, بگیره, ترفندی, تلگرام, خدمت, خواستم, خوام, خوبه, خوبیه, خیلی, دارن, دوست, دوستان, راستی, ربات, رباتم, زارم, زمانهای, سایت, سلام, لایبرری, مشکل, مقرری, مورد, نمایش, نوشتن, هست, کسایی, کسی, کلماتی, کمک, کمکم, کنه.راستی, کنه.می, یاد
    • نمایش: 1,325
    August 5th, 2017, 12:02 برو به آخرین پست
  12. Lightbulb تبلیغات مزاحم تلگرام

آغاز شده توسط ghaem1382, August 4th, 2017 20:18
    ؟؟؟؟hmmhmm, آقا, آمد, استفاده, اصلا, اعصاب, افزار, الان, اما, امیدوارم, اون, اونو, اگه, این, اینروزا, اینه, بازار, باشه, باشید, بخریدشdntknwdntknw, برای, برنامشو, برنامه, برو, برید, بله, بپره, بگه, بیا, تبلیغا, تبلیغات, تبلیغاش, تبلیغو, ترین, تست, تلگرام, تومن, جدیدترین, جوری, جون, جوین, حالی, حذف, حرفو, حیف, خخخخ, خریداری, خواهش, خود, خورد, خوندین, خیلی, داخل, دارم, دارن, درست, دوستان, دیگه, ذکر, راحت, راضی, راه, رایگان, رایگانی, ربط, روز, روشن, روی, ریخته, زایی, زحمت, زنده, سرچ, سللللام, شما, صورت, طریق, فرستاده, فقط, فلان, قبل, قربانی, قیمت, لغو, مادرت, مخرب, مزاحم, مسدودش, مشتی, مشکلاتن, مملکت, ممکنه, موبوگرام, میاد, میخوای, میری, میزنن, میزنی, میشه, میکنی, میکنید, میگه, نتو, ندارن, نداره, نرم, نسخش, نسخه, نصب, نمیشه, نمیگه, نه؟sad, نوع, نویس, نیست, نیست؟؟؟, هرو, هزار, هست, همراهش, همه, همیشه, همین, واقعا, وسط, وقتی, ولی, ویروس, پای, پنج, پوله, کرده, کساییی, کشیده, کنه, کنی, کنید, یهو, یکی
    • پاسخ: 2
    • نمایش: 841
    August 4th, 2017, 22:21 برو به آخرین پست
  13. Unhappy مشخصات جعلی

آغاز شده توسط ilgaraz, August 3rd, 2017 11:41
    آیپی, اینکارو, باچه, بدیم؟مثلا, تلگرام, جعلی, خودمون, راهی, سیستم, شدیم, عامل, مشخصات, نفهمه, هست, وارد, وقتی, ویندوز, ویندوزی, کردیم
    • نمایش: 608
    August 3rd, 2017, 12:11 برو به آخرین پست
  14. عضویت در aim

آغاز شده توسط masoudh0, August 2nd, 2017 22:26
    aim, این, ثبت, دارم, راهنماییم, عضویت, مسنجر, مشکل, نام, کسی, کنه؟
    • نمایش: 534
    August 3rd, 2017, 09:06 برو به آخرین پست
  15. باز نشدن استوری اینستگرام

آغاز شده توسط rashedsna1, July 28th, 2017 17:11
    استوری, اپدیت, اینستاگرام.رو, اینستگرام, باز, صفحه, فقط, مشکی, میاد, نشدن, ولی, کردم, کلیک.کنم
    • نمایش: 1,259
    July 28th, 2017, 17:30 برو به آخرین پست
  16. چگونه پسوند جیمیل را عوض کنم؟

آغاز شده توسط Waltonman, June 6th, 2017 00:42
    • پاسخ: 7
    • نمایش: 2,046
    July 27th, 2017, 23:39 برو به آخرین پست
  17. یک پیام رسان همه کاره

آغاز شده توسط dany_3p4u, April 10th, 2008 22:35
    همه, یک, کاره, پیام, رسان
    • نمایش: 1,019
    July 4th, 2017, 10:30 برو به آخرین پست

صفحه 11 از 45 نخستنخست ... 78910111213141521 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه ‌های انجمن

کاربران در حال مشاهده این انجمن

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این انجمن هستند.. (0 عضو & 5 مهمان)

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون ‌های سایت

پست ‌های جدید
پست ‌های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد