تبلیغات در ترفندستان
صفحه 1 از 17 1234511 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍332 موضوع

انجمن: تجارت الکترونیک

در این بخش کلیه‌ی مباحث فنی و عمومی، تبادل نظر و پرسش پاسخ‌های پیرامون دنیای تجارت الکترونیک انجام می‌گیرد (تبلیغات و خرید و فروش در این بخش ممنوع می‌باشد).

1. آراد برندینگ کلاه بردار است؟

آغاز شده توسط Srmajid, February 5th, 2024 20:49
    آخه, آراد, آقا, آقای, آموزش, ائی, احساس, ازش, است؟, استفاده, اصطلاح, اصلا, افرادی, اما, امروز, انجام, اون, اگر, ایشون, این, اینا, اینجا, اینها, اینکه, بار, باز, باشه, باید, بدید, براتون, برام, برای, بردار, برندینگ, بشه, بعد, بنده, بهش, بهم, بود, بیعانه, تاجر, تجارت, تجربه, تلفن, تماس, توی, جواب, حتما, حتی, حرف, خانم, خلاصه, خودش, خودم, خیلی, دادن, داده, دارم, داره, داشتم, داشته, دقت, دقیقا, دوستان, دیجی, دیدم, دیگه, روز, روش, سئوال, سایت, سبز, شاید, شدم, شده, شرکت, شما, طرف, عنوان, فروش, فقط, فلان, فکر, قرار, قرارداد, ماه, مبلغ, مثل, مثلا, مجموعه, مشاور, مگه, میخواید, میده, میلیارد, میلیون, میکنم, میگم, میگه, ندارم, نظر, نفر, نمیشه, نیست, هاش, های, هزینه, هست, هستم, هستن, همه, همون, هنوز, وارد, واریز, واقعا, ویدئو, پرداخت, پرسیدم, پشتیبان, پول, پیش, چند, چندین, چون, چکاری, چیزی, کار, کافی, کالا, کانال, کرد, کردم, کردن, کرده, کردید, کسی, کلاه, کلی, کنم, کنه, کنید, گرفت, گرفتم, گفت, گفتم, گفتن, یاد, یکی
    • پاسخ: 0
    • نمایش: 1,909
    February 5th, 2024, 20:49 برو به آخرین پست
  2. معرفی دامین های رند کاربران جهت خرید و فروش

آغاز شده توسط drit, April 12th, 2023 11:27
    nogluten, انجمن, این, بدون, تاپیک, ترفندستان, جهت, خرید, خود, دارم, دامین, دوستان, رند, سلام, شروع, عزیز, عضو, فروش, قصد, محبوب, معرفی, معنی, میکنم, های, همه, کاربران, کنید, گلوتن
    • نمایش: 514
    April 12th, 2023, 11:27 برو به آخرین پست
  3. دامنه اختصاصی

آغاز شده توسط ..عرفان.., January 6th, 2023 17:17
    • پاسخ: 2
    • نمایش: 1,470
    January 7th, 2023, 15:46 برو به آخرین پست
  4. درگاه پرداخت واسط برای چی ایجاد میشه؟

آغاز شده توسط reza19911, August 26th, 2021 20:22
    امکانش, ایجاد, اینکه, باید, برای, بشه؟, جایی, خوندم, درگاه, رایگان, سلام, میشه, میشه؟, هست؟, همگی, واسط, پرداخت
    • پاسخ: 3
    • نمایش: 831
    June 22nd, 2022, 00:29 برو به آخرین پست
  5. روش کسب درآمد این سایت چی هست

آغاز شده توسط ..عرفان.., March 6th, 2022 13:03
    traffmonetizer.com, آدرس, آمار, آوری, آیا, آینده, احترام, اساتید, است, است؟, استفاده, اعضای, افزار, اندروید, اون, این, اینترنت, اینترنتی, بابت, بدم, برا, برای, برسی, برنامه, بنده, بیابید, تبلیغاتی, تماشا, تمام, تولید, ثبت, جمع, حجم, خارجی, خدمت, دادم, داره, داره؟, دانلود, درآمد, درآورد, دلار, روزانه, روش, روی, سایت, سلام, سوال, شود, فایده, فقط, فیلم, قراره, لازم, لینوکس, مجاز, محترم, مصرف, مگابایت, میخوام, میده, میشه, میکنه؟, میکنی, میکنیم, نام, نداره, نرم, نصب, نصبش, نیست, هارو, هست, هیچ, ویندوز, پاسخ, پول, پیدا, چند, کار, کاری, کافیه, کردم, کسب, کنه, کنی, کوچک
    • پاسخ: 4
    • نمایش: 4,224
    May 28th, 2022, 12:40 برو به آخرین پست
  6. استخرviabtcچیه؟

آغاز شده توسط reza19911, August 25th, 2021 21:03
    viabtc, ارز, ازش, استخر, استخرviabtcچیه؟, اسم, اصطلاح, اطلاعاتی, امروز, بهم, بگید, تازگی, داره؟؟, دنیای, دوستان, دیجیتال, دیدم, شدم, لطفا, ممنون, میشمyes, هاشو, وارد, پیچ, کسی
    • نمایش: 474
    August 25th, 2021, 21:03 برو به آخرین پست
  7. ساخت سایت

آغاز شده توسط ideasoftweb, March 2nd, 2020 15:22
    آماده, آنها, اجرا, اجرای, اختصاصی, ارائه, است, است؟, استفاده, افزونه, امکان, امکانات, انتخاب, اندازی, اکثر, ایجاد, ایران, ایرانی, این, باشد, بایست, برآورد, برای, برتر, بردارد, برنامه, بروزترین, بنابراین, بهترین, بهره, بیش, تجربه, تحت, ترین, تعرفه, تلاش, تماس, تهران, توان, توانسته, توسط, توصیه, تکنیک, تیمی, جستجو, جهان, جهت, حال, حرفه, حوزه, خارج, خدمات, خرید, خود, داشته, دامنه, دهد, دهه, ذکر, رابطه, رایگان, روی, زمینه, سئو, ساخت, سازی, ساله, سایت, سایت،, سختی, سرور, سیستم, شده, شرکت, شما, شود, صفر, صورت, طراحی, ظاهری, عزیز, علاقه, عنوان, فراهم, فرد, فضای, فعال, فقط, فنی, قابل, قالب, لازم, متخصصان, متداول, متشکل, مجازی, محتوا, مدیریت, مراحل, مستمر, مشتریان, مناسب, منحصر, مندان, منظور, موتورهای, موفقیت, میان, نام, نصب, نقش, نمونه, نونگار, نونگارپردازش, نویسان, نویسان،, نیازهای, نیست, هاست, های, همین, ورد, وردپرس, وردپرس،, ویژگی, پاسخ, پرتال, پردازد, پردازش, پرس, پروژه, چرا, کاران, کاربران, کاربری, کارشناسان, کاملا, کدنویسی, کرد, کردن, کرده, کسب, کند, کنید, کنیم, گرافیک, گردد, گزینه, گیری, یکی
    • پاسخ: 2
    • نمایش: 6,809
    August 23rd, 2021, 12:33 برو به آخرین پست
  8. سرمایه گذاری

آغاز شده توسط saharyarii7474, July 26th, 2021 14:08
    آیا, ارز, جرم, خرید, دیجیتال, سرمایه, شود؟, فروش, قانونی, لحاظ, محسوب, گذاری
    • پاسخ: 7
    • نمایش: 683
    July 26th, 2021, 22:07 برو به آخرین پست
  9. کلید عمومی و خصوصی در بیت کوین

آغاز شده توسط مهسا12345, July 11th, 2021 20:27
    آنتروپی, آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها, اختیار, ارزهای, است, استفاده, امضا, امضای, امنی, امن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین, انجام, اگر, این, باشد, باید, بتوانید, بدانید, برای, بسیار, بهره, بوده, بکاپ, بگیرد, بیت, بیضوی, بینی, تایید, تراکنش, تصادفی, تمام, تهیه, توجه, تولید, تکان, جالب, جای, جهت, حاصل, حالی, خصوصی, خود, داد, دادن, دارایی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های, دارد, داشته, دست, دسترسی, دستگاهی, دهید, دچار, دیجیتال, دیجیتالی, دیگران, راحتی, رشته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های, رمزنگاری, روش, زیرا, ساخت, ساخته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اید, سایت, سعی, شامل, شبکه, شده, شما, شود, شوند, شیوه, صحت, صورت, صورتی, طریق, طولانی, عبارتی, عدد, عددی, عمومی, قابل, قرار, لازم, مالک, مبنای, مجددا, مشخص, مشکل, مطابقت, مطمئن, مورد, موس, می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آید, می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان, می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند, می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خواهد, می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خواهید, می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود, می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند, می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نویسند, می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند, نباید, نمایش, نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان, نودهای, نوشته, نکاتی, نگهداری, نیست, همان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌طور, همیشه, هنگام, هگزادسیمال, هیچ, وارد, واقع, وجه, پشت, پول, پیدا, پیش, کاراکتر, کاربرد, کاملا, کدام, کرد, کرده, کسی, کلید, کلیدی, کنید, کوین, کیف, گفت, گفتیم, گیری, یافت, یکی, ۲۵۶
    • نمایش: 856
    July 11th, 2021, 20:27 برو به آخرین پست
  10. چطور از استارتاپ ها کسب درآمد کنیم؟

آغاز شده توسط peydaiesh2000, May 25th, 2021 11:16
    آماده, ارائه, اساس, است, است،, استارت, استارتاپ, اطمینان, اعتماد, اقدام, اما, امروز،, امروزه, انتخاب, اندازد, اندازی, اهمیت, اولیه, ایده, این, بازار, باشد, باشند, باید, بتوان, برای, برخوردار, بررسی, بعد, بهبود, بهترین, بگیرد, بیشتر, بیشتر،, بیشتری, بین, تامین, تحقیق, تصمیم, تضمینی, تمایل, تمرکز, تنها, تنهایی, توان, تواند, توسعه, تولید, تیم, جامعه, جدید, جذاب, جذب, جلب, جوانان, خاص, خطر, خطرپذیری, خلاقانه, خوب, خود, داد, دارد, دارد؛, دارند, داشتن, درآمد, دنیای, راه, رشد, رفع, روش, روی, ریسک, رییسی, زیرا, سرمایه, سرویس, سودهی, شاید, شرایط, شغل, شما, شما،, شود, طرح, طریق, عمده, فرد،, فکر, قادر, قبول, مالی, متناسب, مجاب, محصول, مخاطبان, مرحله, مردم, مسئله, مشتری, مشتریان, مشتریانی, منحصر, موجب, مورد, موفقیت, ندارد, نظر, نقد, نقش, نمونه, نمی, نهایت, نیاز, نیازسنجی, نیازشان, نیازهای, نیست, هارا, های, هرچه, هست, هستند, همواره, همکاران, هنگامی, هیچ, واسطه, وجود, ویژه, پرداخت, پرورش, پول, پیدا, چطور, چند, چهار, کار, کار،, کرد, کرد،, کسب, کند, کنند, کنیم؟, گذار, گذاران،, گذاری, گسترش
    • پاسخ: 1
    • نمایش: 898
    June 21st, 2021, 09:07 برو به آخرین پست
  11. هک رشد چیست ؟

آغاز شده توسط hackerbiz, April 29th, 2021 21:44
    آزمایش, آنقدر, آگاهی, آیا, است, است،, است؛, استفاده, اصطلاح, اصلی, اما, امتحان, انجام, اندازه, اول, اگر, ایمیل, این, اینترنت, اینکه, این‌ها, بازاریاب, بازاریابی, باشد, باید, برای, برایتان, برخوردار, بزرگ, بعد, بنابراین, بهتر, بهترین, به‌خاطر, بود, بپرسید, بیشتر, بیشتری, بین, تفاوت, تفکر, تمام, تمرکز, توجه, تیم, جدیدی, جذب, جواب, حالی, حدس, حفظ, خرج, خوب, خود, خودتان, خیلی, داده, داده‌محور, دارد, دارند, دارید, داشته, دخالت, درآمد, درست, درک, دست, دنبال, دنیای, دیگر, راه, راه‌حل, رشد, روز, روش, روی, ریزش, سختی, سریع‌تر, شاید, شده, شروع, شرکت‌ها, شرکت‌های, شما, صرف, فرایند, فرصت, فرق, فعال, فناوری, فنی, قابل, قبل, قیف, لازم, مارکتینگ, مثل, محصول, محصول،, مختلف, مرحله, مشتری, مشتری،, مشتری‌ها, مشکل‌تان, معرفی, معمولا, مفید, ممکن, مهارت, مهارت‌های, مهم, مورد, موفق, می‌دهد, می‌کند, می‌کند؟, می‌گویند, نرخ, نقطه, نیست, همه, همین, هکر, وقت, پول, پیدا, پیش, چالاک, چرا, چطور, چندان, چون, چیزی, چیست, کار, کانال‌ها, کجا, کرد, کردن, کسب‌وکار،, کسب‌‌و‌کار, کمک, کند, کنید, کنیم, کوچک, گمان, گوگل
    • نمایش: 854
    April 29th, 2021, 21:44 برو به آخرین پست
  12. سوالی درمورد تولید بیتکوین

آغاز شده توسط mohammadgavadtahere, May 16th, 2020 20:29
    2 صفحه ها
    1 2
    افزار, افزارهای, برقش, بعضی, بیت, بیتکوین, تحقیق, تولید, تونه, جاها, جاهانوشته, خاص, دارم, داره, درمورد, دوستان, زیادهست, سخت, سلام, سوالی, شده, مدتی, مصرف, ممنون, میشه, نرم, نیاز, وبعضی, کامپیوترساده, کسی, کمه, کمکم, کنم, کنه, کوین, گفتن, گفته
    • پاسخ: 12
    • نمایش: 5,419
    January 2nd, 2021, 14:16 برو به آخرین پست
  13. قرار دادن چندین لینک خرید در یک صفحه

آغاز شده توسط shayanboy2, September 26th, 2020 23:32
    ادرس, اما, این, بار, باشن, باید, بتونم, بدم, بذارم, برای, بسازم, بعد, بلافلاصله, بکنم, بگیره, تمام, تموم, توی, حدود, خرید, دادم, دادن, دانلود, درس, درسی, دوستان, زبان, زمان, زیادی, ساختم, سایتم, صفحه, فروش, فصل, قابل, قرار, لینک, مجازی, محصولاتم, میبره, میخوام, میدم, نمیدونم, های, هستن, همه, همین, واقع, ورد, ویرایشی, پرداخت, پرس, چندین, چکار, کاربر
    • نمایش: 3,214
    September 26th, 2020, 23:32 برو به آخرین پست

صفحه 1 از 17 1234511 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه ‌های انجمن

کاربران در حال مشاهده این انجمن

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این انجمن هستند.. (0 عضو & 2 مهمان)

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون ‌های سایت

پست ‌های جدید
پست ‌های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد