تبلیغات در ترفندستان
صفحه 5 از 20 نخستنخست 12345678915 ... آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 81 تا 100 , از مجموع ‍398 موضوع

انجمن: وب‌مسترها

در این بخش کلیه‌ی مسائل عمومی و فنی مدیران سایت‌ها انجام می‌گیرد.

1. Post تفاوت کنسول ها

آغاز شده توسط ...mahdi.r..., July 5th, 2017 13:30
    است, استفاده, اینه, بازی, ببخشید, بخریم, بده, بهتره, تفاوت, جواب, خواهش, درباره, سلام, سوالم, قیمت, لحاظ, میکنم, چیزی, کدوم, کرده, کسی, کنسول, کیفیت
    • پاسخ: 2
    • نمایش: 602
    July 6th, 2017, 20:19 برو به آخرین پست
  2. چکار کنم که مطالب سایتم به سرقت نرود ؟

آغاز شده توسط snoeh, August 11th, 2015 00:50
    2 صفحه ها
    1 2
    اخیرا, انگلیسی, بدزدن, برای, بسیار, بلکه, تازه, جالبی, داره, درست, دزدی, دزدیدن, دشوار, دیگر, رقابت, زبان, سایت, سایتم, سرقت, طرفی, فارسی, فقط, مخاطب, مطالب, مطالبم, مطلب, معادل, نرود, نسخه, نمیخوام, نوشته, نکردم, وبلاگ, پیدا, چکار, کردم, کمی, کند, کنم, کپی, کپی رایت, کپی کردن
    • پاسخ: 16
    • نمایش: 2,772
    May 30th, 2017, 14:46 برو به آخرین پست
  3. سئو سایت یا تبلیغات کدام مناسب است

آغاز شده توسط behib0b0, August 16th, 2016 14:32
    آسانی, است, اسرار, اصلا, اعتماد, البته, اما, امروز, امروزه, انجام, اکثر, اگر, این, اینکه, بازده, بازدید, باشد, باشند, باشید, باید, برای, برایشان, برخی, برد, بررسی, بزارید, بسیار, بعدی, بهتر, بهتری, بهترین, بهینه, بودن, بگویم, بگوییم, تبدیل, تبلیغ, تبلیغات, تغییر, توجه, تومان, تکرار, ثبات, حال, حجمی, خوب, خود, خیلی, دارد, دارند, دارید, داشتن, داشته, درون, دقیق, دهید, دوم, دیده, دیگر, دیگری, رتبه, روز, روی, زمان, زیاد, سئو, سئوال, سازی, سال, سایت, سایتی, سرمایه, سواد, شاخه, شاید, شما, صورت, طور, علم, فرد, فقط, قابل, قدرت, قیمت, قیمتی, لینک, متخصص, متناقض, متنی, مثل, مخصوصا, مزایا, مسئله, مشتری, مشخص, معایب, مناسب, مهم, موفقیت, میتوان, میتوانید, میخواهید, میدهد, میشود, میشوند, میکشم, میکند, میکنند, نام, نبودن, نتایج, نتیجه, نجست, ندارد, نسبت, نشود, نظر, نکات, نکته, نیاز, نیست, های, هدفمند, هزینه, وارد, ورودی, وقتی, وگرنه, پیدا, چرا, چگونه, کار, کارها, کدام, کرد, کردن, کسانی, کسی, کلیک, کمک, کننده, کنید, کنیم, گرفتن, گفت, گوگل, گیری, یار, یعنی, یکی
    • نمایش: 1,375
    May 30th, 2017, 14:24 برو به آخرین پست
  4. Question سوال در مورد الکسا(فوری)

آغاز شده توسط zirgozar, June 29th, 2016 12:22
    www.zirgozar.cf, آموزش, الکسا, الکسافوری, انجام, این, برای, دهید،حوصله, دوستان, سایتم, سلام, سوال, لطفا, معرفی, مورد, نتونستم, ندارم, هرکاری, کار, کردم, کنم
    • پاسخ: 8
    • نمایش: 1,402
    May 30th, 2017, 14:19 برو به آخرین پست
  5. follow

آغاز شده توسط m1994bgh@gmail.com, May 17th, 2017 15:09
    follow, بخیر, تندیل, تون, دوستان, سلام, لینک, های, وقت, چطوری, کنیم؟
    • نمایش: 651
    May 28th, 2017, 13:49 برو به آخرین پست
  6. New کد قرار دادن بنر در وبلاگ

آغاز شده توسط محمدامین95, January 23rd, 2017 20:32
    اون, این, بشه, بنر, داده, دارای, درست, سلام, طوری, فعال, مطالب, میتونم, میشه, نشه, نمایش, هست, چطور, چیزی, کنم
    • پاسخ: 4
    • نمایش: 1,114
    January 26th, 2017, 12:19 برو به آخرین پست
  7. Unhappy مشکل : دیتابیس

آغاز شده توسط mohmatin, January 10th, 2017 10:31
    can’t, connectionکه, contact, correct, cpanelام, database, error, establishing, file, hostname, host’s, incorrect, information, localhost, means, password, running, server, typed, username, wp-config.php, آدرس, ادرس, ادمینو, اررورشم, اصلیم, اضافه, اومدم, اون, اونم, این, اینا, اینه, باز, باید, بدین, برا, برام, برای, برم, بعد, بلد, بود, بیس, تجدید, توضیح, حالا, خدمت, خواستم, خودم, دامین, دامینی, درست, دوباره, دیتا, دیتابیس, راح, ریختم, ساب, سایت, سایت.بعد, سایتم, سایتو, سلام, شده, عزیز, فایل, فایلش, فکر, قضیه, لطفا, مرسی, مشکل, میاد, میبینم, میده, میزنم, میکنم, نظر, نمیشه, نیستم, همه.yes, وبمستران, وردپرس, وصل, وفتی, وقتی, پاک, پنل, کردم, کلا, کنم, گذاشتم, یعنی
    • پاسخ: 1
    • نمایش: 936
    January 10th, 2017, 15:22 برو به آخرین پست
  8. نیازمند طراح قالب wp

آغاز شده توسط Zeeli, September 21st, 2016 19:32
    http://gpskar.com, http://kimkala.com, http://radyabshop.ir, http://zeedka.com-, www.gpskar.com, www.kimkala.com, www.radyabshop.ir, www.zeedka.com, آوردیم،, ادب, ارتباز, اگر, اینترنتی, باشه, بالا, بتونه, تاش, تشکر, حرفه, خسته, خصوصی, خوشگل, خیلی, دارم, دوستان, ردیاب, روی, ریانسیو, ریسپانسیو, زدکا, سئو, سایت, سبک, سلام, سوار, شخصی, شده, طراح, طراحی, طریق, عدد, عرض, علاوه, فروشگاه, فروشگاهی, قالب, قبلی, میخوام, میکنه, نباشید, نیازمند, نیازمندیم, هست, وردپرس, ووکامرس, پ.م, چهار, کار, کالا, کسی, کنه, کیم
    • پاسخ: 0
    • نمایش: 683
    September 21st, 2016, 19:32 برو به آخرین پست
  9. انتقاد سازنده چیست ؟

آغاز شده توسط minikar, May 7th, 2016 11:05
    آدم‌ها, آن،, آنها, ابتدا, اثر, است, اشتباه, اصلاح, افراد, اما, انتقاد, انتقادتان, اهميت, اول, اگر, این, اینکه, باشد, باشید, باشیم, باعث, باید, بتوانیم, بدهید, بدون, براي, برای, برسد, بلکه, بهتر, بهتری, بگوئید, بگویید, بیشتر, تذکر, ترتیب, تغییر, تنبیه, توجه, جایی, جبران, حتی, خارج, خطا, خواهد, خود, خودتان, خودش, دارد, داشته, درست, دشمنی, دقت, دقیقا, دهد, دهید, دید, دیگر, دیگران, راه, رفتار, رفتاری, زاویه, زمان, زمانی, سازماني, سازنده, سخت, سخن, سوال, شاید, شخص, شخصیت, شدن, شروع, شما, شنیدن, شوخی, شود, صحبت, ضعف, ضمن, طرف, طور, عملكرد, غلط, غیر, فرد, قابل, قبل, قرار, قصد, كردن, لازم, لایه, مثبت, محیط, مخرب, مخلوط, مستقیم, مشخص, مطرح, مقابل, مقابل‌تان, ممکن, مهارت, مورد, موضوع, می­شود, می‌خواهید, نتیجه, ندارد،, ندارید, نسبت, نشان, نشوید, نظر, نقاط, نقد, نکنید, نکنید،, نیز, های, هدف, هستید, همه, همیشه, هنگام, وقتی, پایان, پنهان, پیشنهاد, چیزی, چیست, کار, کرد, کردن, کسی, کلی, کمک, کند, کنند, کنید, کنید،, کنیم, گرفتن،, گفتار, یعنی, یکدیگر, یکی
    • نمایش: 768
    May 7th, 2016, 11:05 برو به آخرین پست
  10. New اعمال تغییرات بر روی سایت

آغاز شده توسط 20reza, April 13th, 2016 20:16
    • پاسخ: 5
    • نمایش: 1,872
    April 15th, 2016, 13:00 برو به آخرین پست
  11. تنظیمات پیشرفته یاو وبمستر

آغاز شده توسط mochin, March 1st, 2016 18:32
    انتخاب, اگر, بخض, بدونم, تنظیمات, خاصی, داره, درستی, سلام, محترم, مدیران, ممنون, منتقل, مکان, میخواستم, میشم, نشده, نمایند, وبمستر, پیشرفته, یاو
    • نمایش: 750
    March 1st, 2016, 18:32 برو به آخرین پست

صفحه 5 از 20 نخستنخست 12345678915 ... آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه ‌های انجمن

کاربران در حال مشاهده این انجمن

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این انجمن هستند.. (0 عضو & 1 مهمان)

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون ‌های سایت

پست ‌های جدید
پست ‌های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد