تبلیغات در ترفندستان
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 20 , از مجموع ‍42 موضوع

انجمن: پرسش و پاسخ و مباحث فنی پیرامون سیستم عامل‌های اپل مکینتاش

در این بخش کلیه‌ی پرسش و پاسخ‌ها و مباحث فنی پیرامون سیستم عامل‌های اپل مکینتاش انجام می‌گیرد. اگر سوال یا مشکلی در خصوص سیستم عامل‌های اپل مکینتاش دارید می‌توانید در این بخش مطرح نمایید.

1. Question باتری آیفون

آغاز شده توسط h_kh, February 12th, 2024 20:28
    health, آیا, آیفون, استفاده, اسیبی, اون, ایفون, باتری, باید, بخیر, برای, برنامه, بسته, بشه, بعد, بلافاصله, حفظ, خالی, درسته؟, زود, سلام, سلامت, شارژ, شنیدم, ممنون, نرسه, نشه, همون, وقت, گوشی
    • پاسخ: 1
    • نمایش: 547
    February 13th, 2024, 09:57 برو به آخرین پست
  2. Post اجرای سیستم عامل مک در ویندوز یا ماشین مجازی

آغاز شده توسط dankh, February 11th, 2022 17:10
    اجرا, اجرای, باید, بعدش, دانلود, سلام, سیستم, عامل, فایل, ماشین, مجازی, مجازیاجرا, میخوام, میشه, ویندوز, چطوری, کدوم, کرد؟, کنم
    • پاسخ: 2
    • نمایش: 1,216
    May 31st, 2022, 11:44 برو به آخرین پست
  3. Arrow صدا دادن هارد دیسک در کالی

آغاز شده توسط میلاد66, November 10th, 2021 17:18
    اما, اون, اکسترنال, اکسترنالمو, ایجکت, برق, بیشتر, خرخر, خیلی, دادن, دارم, داون, درود, دفعه, دونه, دووقتی, دیسک, رسه, سپاس, شات, صدا, صداش, صدای, فراوان, قطع, لینوکس, مورد, میزنمش, میشه, ناگهانیی, نمیکنه, هارد, وصلش, وقتی, ویندوز, کالی, کنم, کنم،, کنه, گوش, یکیه
    • نمایش: 568
    January 2nd, 2022, 08:42 برو به آخرین پست
  4. راهنمای خرید macbook

آغاز شده توسط tarfandeston, November 8th, 2015 10:31
    512ati, asus, macbook, اطلاع, الان, اما, باهاش, برام, بگیرم, بیرون, تاپ, حالا, خرید, خسته, خودم, خیلی, دارم, دارن, درگیر, دوستان, دوستانی, ذهنم, راهنمای, راهنمایی, سئوالات, سری, سلام, لطفا, ممنون, مهمه, میبرم, میخواستم, میشم, میکنم, میکنه, نباشید, نمیکشه, هست, همه, همچنین, هنگ, واقعا, وزنش, چون, کار, کاری, کرده, کنن, کنین, گرافیک
    • پاسخ: 8
    • نمایش: 5,166
    November 10th, 2019, 12:01 برو به آخرین پست
  5. فایل های firmware ام پی تری پلیر

آغاز شده توسط victoreblis, May 6th, 2018 20:12
    firmware, player, اهنگ, تری, توش, خوده, دیدهیشنمیشن, دیسک, ریختم, فایل, فرمت, منmp3, میکنم, میگه, نمیکنه, های, وصل, وقتی, ولی, پخش, پلیر, کردمحافظه, گوشی, گیگابایتی
    • نمایش: 2,088
    May 7th, 2018, 11:15 برو به آخرین پست
  6. درخواست آموزش نصب مک در ای مک

آغاز شده توسط lona1386, July 15th, 2017 19:30
    .ولی, 160g, 17w, a1195, alt, apple, core, duo, gma, hd+, imac, intel, آموزش, آپشن, الان, اون, اپل, این, باز, بالا, باید, بدونم, بریزم, بوده, بیرون, خود, دارم, داری, دانلود, درخواست, دکمه, راه, راهنمایی, روش, روی, ریختم, ریست, سلام, سیستم, صفحه, فاي, فلش, فول, مدل, مشخصات, ممنون, میخوام, میدارم, میده, میذارم, میشم, میکنم, میگن, نسخه, نشد, نشناخت, نصب, نمیشه, نگه, نیمشه, هارد, های, وان, واي, وقتی, ولی, ویندوز, پورت, چیه, کاری, کردم, کنید, کیبورد, گرافيك
    • پاسخ: 0
    • نمایش: 1,252
    July 15th, 2017, 19:30 برو به آخرین پست
  7. آپديت نشدن اپليكيشن ها در اپ استور

آغاز شده توسط علي طالبي, September 20th, 2016 19:13
    آپديت, است, استور, الان, اومده, اپليكيشن, اگه, براشون, بشه, تصوير, جديد, حالت, دارم, دايره, دوباره, روي, قبل, كليك, كمكم, كنيد, لحظه, لطفا, محيط, مدتي, ميفرستم, ميكني, ميچرخه, ميگرده, نشدن, نميشه, وقتي, ولي, چند
    • نمایش: 1,762
    September 20th, 2016, 21:32 برو به آخرین پست

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه ‌های انجمن

کاربران در حال مشاهده این انجمن

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این انجمن هستند.. (0 عضو & 1 مهمان)

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون ‌های سایت

پست ‌های جدید
پست ‌های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 15 پاسخ یا 150 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد