با سلام, با توجه به ایجاد برخی از مشکلات میان کاربران برآن شدم تا مشکلات اینگونه افراد را در گروهی حل و فصل کنم در برخی از موارد دیده شده افرادی بی دلیل و یا بادلیل مشکلاتی با هم پیدا میکنند و این مشکلات سررشته ای برای جنگ و جدل و بد و بدگویی از همدیگر در پروفایل ها و گروه ها و تاپیک ها میشود امیدوارم قدمی برای ایجاد صلح میان در میان شما عزیزان هر چند کوچک برداشته باشم قوانین گروه 1.کاربران باید در پیغام های خود محترمانه با هم برخورد کنند. 2.از شوخی در این گروه خودداری کنید. 3.پارتی بازی در اینجا معنی ندارد و شاکی و متهم از نظر بنده یکسان هستند. 4.اشخاصی که در مسئله ای با هم مشکل داشتند در این گروه عضو میشوند و اسناد و مدارک خودشون رو ارائه میدن و در روزی که من تعیین میکنم در گروه حاضر میشوند و به دفاع از خود می پردازند. 5.سعی می گردد رای صادره تا حد امکان عادلانه باشد پس هرگونه انتقادی به رای نهایی صادره باطل میباشد. 6.پست های گروه مدیریت شده می باشد لذا از هر گونه فرستان پست بیهوده خودداری کنید. 7.افراد شاکی که تمایل به عضو شدن در این گروه هستند می بایست مشکل خودشون رو از طریق پیام خصوصی با من مطرح کنند , سپس در داخل گروه اون رو با حضور متهم شاکی و حضوران دادگاه بررسی می کنیم کامل میشود... امیدوارم در هر مرحله از زندگیتان با هیچ فردی مشکلی پیدا نکنید. بدرود.../ 0 پسندیدن
نام پرونده: شکایت از اراذل گروپ شاکی:alimp_danger متهم:مدیر گروه ارازل Milad با توجه به شکایت جتاب آقایalimp_danger و به اسنادات ارائه شده توسط دو تن در جلسه روز جمعه مورخ 21 نوامبر و باتوجه به ماده 6 قانون اساسی ترفندستان بند 250 و تبصره 3 , شکایت از نظر قاضی دادگاه باطل و هیچ سندیت رسمی ندارد و کاذب بودن حرف های ثابت شده است با توجه به عفو متهدی از این پس هرگونه شکایت از طرف وی باطل می باشد و این اتهام در پرونده وی ثبت خواهد شد. و من الله توفیق./ صلوات... 0 پسندیدن
تشکر از mrtz hsv رئیس دادگاه ترفندستان 0 پسندیدن
آقا من از خودم شکایت دارم دو سه روزی شدید با خودمون در گیریم چکار کنیم 0 پسندیدن
This Message is Moderated ? این چیه بالای سر من ؟ هان ؟ 0 پسندیدن
خب مدرکت کو هان؟؟ 0 پسندیدن
نام کاربری
رمز عبور