تبلیغات در ترفندستان

افتائن ذهن 2 نفر در ذهن

1. LIMASUL
    LIMASUL
    سلام
    ضمن تبریک سال نو
    الان به مدت 8 ماه است که 2 نفر زن وو مرد که آدرسشان را نمی توانم بگویم ! در ذهن من افتاده اند ! و کلیه اطلاعات ذهنم را که یادآوری میکنم را می دانند وو می خوانند ! البته در صورت یادآوری ! الان هم که وارد سایت شدم چشمانم را بستم و پسوردم را در گوشی ام تایپ و save و از طریق بلوتوث به لپ تاپ و کپی و پست کردم در سایت تا آن دونفر نتوانند بخوانند ! یعنی حتی بهنگام تایپ در نوت گوشی چشمانم را بستم که در ذهنم نقش نبندد !
    حالا اگر کسی از شما دوستان میداند که چگونه صدای این 2 نفر در ذهنم افتاده و یا اصلا چگونه برطرف یا مبارزه کنم خواهشا راهنمایی کنید ! لطفا کمکم کنید
    2 حالت بیشتر نداره یا پزشکی و تله پاتی وو ... است یا با ابزاری جدید و خاص بر روی ذهن من انجام داده اند
    خیلی خیلی خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی ام کنید
    0 پسندیدن
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

اکنون ساعت 11:00 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.