اینجا دوستان دور هم جمع می شوند و بعد از مرگ گروه بازی صدا می کنن: بازی صدااااااااااااا سلام لام لام آم آم م م ...... کسی سی سی ی ی ......... اینجا ا ا ا اا ا ا نیست نیس ایس ایس س س ............ 0 پسندیدن
ای ای ی ی .. بابا با ا با ا اا... زندگی گی گی گی ی ی ی .... شده ده ده دِ دِ دِ بازی زی زی ی ی ی ایـ ایـ .... با با با با آ آ ا ا ا... پژواکها واکها واکها ها ها آ آ آ جووون من یکی بیات بیبینه میگه طرف خل شده 0 پسندیدن
گفتی چه ها بکردم، تو نقش رستمم کش.............این تن فروشی اما آخر،خود نقــوشه 0 پسندیدن
گفتی که کس نبوده کین جام خوش بنوشه............گفتم خدا خدا کن این باده نافـروشه گفتی دلم به غم رفت لقمِــی حلال ما کـو............گفتم حلال تو تش، اما کمی خموشه گفتی چه ها بکردم، تو نقش رستمم کش.............این تن فروشی اما آخر،خود نقــوشه گفتم جهان سرآبست کین آخر زمان است.............این تن فروشی تو............ دوستان شعرم این قسمتش مونده یکی کمک کنه 0 پسندیدن
گفتی که کس نبوده کین جام خوش بنوشه............گفتم خدا خدا کن این باده نافـروشه گفتی دلم به غم رفت لقمِــی حلال ما کـو............گفتم حلال تو تش، اما کمی خموشه گفتی چه ها بکردم، تو نقش رستمم کش.............این تن فروشی اما آخر،خود نقــوشه گفتم جهان سرآبست کین آخر زمان است.............این تن فروشی تو دستـرنج فقرمونه ولش کن یه چیزی آخرش گذاشتم خودم 0 پسندیدن
نام کاربری
رمز عبور