سوال نظر سنجی: به نظر شما عملکرد گروه چگونه است ؟ 1- عالی 2- خوب 3- متوسط 4- ظعیف توجه* اگر نظر شما عالی یا خوب نمیباشد دلیل و یا انتقاد های خو درا بیان نموده تا برطرف گردد با سپاس از شما 2 پسندیدن Dead Terminator, ترفندد
آها اینم نظرسنجی خوبیه اول که اعلام کنید ما هم اجازه ایجاد تاپیک رو داریم ؟ موضوعات مطرح شده بیشتر پیش پا افتاده هستن و خیلی کاربردی نیستن ! گروهم یه مدت خوابید . واسه همین میخوام ببینم منم میتونم تاپیک بزنم یا نه ؟ با توجه به موار مطرح شده من نظرم رو ضعیفه ! 2 پسندیدن mahdiasemaneh, ترفندد
پاسخ این سوال شما با پیام خصوصی به شما ارسال گردید با سپاس 1 پسندیدن Dead Terminator
میشه برای بیماری ها، دارو ها و کلا اینجور مباحث هم یه جای مشخص باشه؟البته اگه موافق اطلاعات در این موارد هستید؟ 2 پسندیدن Dead Terminator, mahdiasemaneh
سلام.من چطوری میتونم سوال بپرسم؟من تازه واردم پس اگه میشه جوابمو بدین.من یه سوال مهم و فوری دارم که اگه میشه جوابمو بدین.. اگه جوابمو دادین عالی اگه ن ضعیف 1 پسندیدن mahdiasemaneh
سلام دوست عزیز ، مدیر این گروه نیستن فعلا(اگه بودن که باید جواب سوال منم میدادن !) شما همین جا سوالتونو بپرسین،شاید کس دیگه ای جواب داد. 2 پسندیدن mahdiasemaneh, Dead Terminator
سلام به همگی من به دلایل خاصی یه مدت نبودم ولی حالا برگشتم و در خدمت گزاری حاضرم 1 پسندیدن Dead Terminator
آقای alifalahati میتوانید سوالات خود را به صورت پیام شخصی که در پروفایل طرف مورد نظر قرار دارد و یا به صورت پیام عمومی آن هم در پروفایل طرف قرار دارد بپرسید 1 پسندیدن Dead Terminator
ترفندد میگوید(میشه برای بیماری ها، دارو ها و کلا اینجور مباحث هم یه جای مشخص باشه؟البته اگه موافق اطلاعات در این موارد هستید؟ )) من با این موضوع موافق میباشم و اگر شما دوستان هم موافق باشید از این به بعد به اینگونه موضوعات بپردازیم 2 پسندیدن Dead Terminator, ترفندد
من از شما دوستان درخواست میکنم که به من کمک کنید و شما نیز تاپیک هایی را در گروه قرار دهید 2 پسندیدن Dead Terminator, ترفندد
نام کاربری
رمز عبور