تبلیغات در ترفندستان

دومین نظرسنجی گروه

1. mahdiasemaneh
    mahdiasemaneh
    سوال نظر سنجی:

به نظر شما عملکرد گروه چگونه است ؟

1- عالی

2- خوب

3- متوسط

4- ظعیف

توجه*

اگر نظر شما عالی یا خوب نمیباشد دلیل و یا انتقاد های خو درا بیان نموده تا برطرف گردد

​با سپاس از شما
    2 پسندیدن
  2. Dead Terminator
    Dead Terminator
    آها اینم نظرسنجی خوبیه اول که اعلام کنید ما هم اجازه ایجاد تاپیک رو داریم ؟
    موضوعات مطرح شده بیشتر پیش پا افتاده هستن و خیلی کاربردی نیستن !
    گروهم یه مدت خوابید . واسه همین میخوام ببینم منم میتونم تاپیک بزنم یا نه ؟

با توجه به موار مطرح شده من نظرم رو ضعیفه !
    2 پسندیدن
  3. mahdiasemaneh
    mahdiasemaneh
    پاسخ این سوال شما با پیام خصوصی به شما ارسال گردید

با سپاس
    1 پسندیدن
  4. ترفندد
    ترفندد
    میشه برای بیماری ها، دارو ها و کلا اینجور مباحث هم یه جای مشخص باشه؟البته اگه موافق اطلاعات در این موارد هستید؟
    2 پسندیدن
  5. alifalahati13
    alifalahati13
    سلام.من چطوری میتونم سوال بپرسم؟من تازه واردم پس اگه میشه جوابمو بدین.من یه سوال مهم و فوری دارم که اگه میشه جوابمو بدین..

اگه جوابمو دادین عالی
    اگه ن ضعیف
    1 پسندیدن
  6. ترفندد
    ترفندد
    سلام
    دوست عزیز ، مدیر این گروه نیستن فعلا(اگه بودن که باید جواب سوال منم میدادن !)
    شما همین جا سوالتونو بپرسین،شاید کس دیگه ای جواب داد.
    2 پسندیدن
  7. mahdiasemaneh
    mahdiasemaneh
    سلام به همگی من به دلایل خاصی یه مدت نبودم ولی حالا برگشتم و در خدمت گزاری حاضرم
    1 پسندیدن
  8. mahdiasemaneh
    mahdiasemaneh
    آقای alifalahati میتوانید سوالات خود را به صورت پیام شخصی که در پروفایل طرف مورد نظر قرار دارد و یا به صورت پیام عمومی آن هم در پروفایل طرف قرار دارد بپرسید
    1 پسندیدن
  9. mahdiasemaneh
    mahdiasemaneh
    ترفندد میگوید(
    میشه برای بیماری ها، دارو ها و کلا اینجور مباحث هم یه جای مشخص باشه؟البته اگه موافق اطلاعات در این موارد هستید؟ ))

من با این موضوع موافق میباشم و اگر شما دوستان هم موافق باشید از این به بعد به اینگونه موضوعات بپردازیم
    2 پسندیدن
  10. mahdiasemaneh
    mahdiasemaneh
    من از شما دوستان درخواست میکنم که به من کمک کنید و شما نیز تاپیک هایی را در گروه قرار دهید
    2 پسندیدن
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

اکنون ساعت 04:13 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.