KingNothing جان این چه سوالیه دانشگاه معتبر و بین المللی ترفندستان 0 پسندیدن
من در خدمتم فقط من اصلا رشته ام کامپیوتر نیست ولی خوب چون دعوت شدم با پررویی قبول کردم 0 پسندیدن
سلام kingNothing جان آره واسه ارشدمیخواستم. 0 پسندیدن
چه گروه پر کاری بابا ارازل از ما جلو زدن بیاین مجلسو گرمش کنین اخه این چه وضعیه؟ 0 پسندیدن
سلام شما نظر بده چکار کنیم اسی جان 0 پسندیدن
آقا من تصمیم گرفتم از سال دیگه رشته تحصیلیموعوض کنم کامپیوتر بخونم احتمالا سخت افزار ترجیها هم پیام نور یا آزاد می خوام بدونم چند واحد رو قبول می کنند ازدروس عمومی که دوباره نخونم یعنی چند واحد کم میشه و آیا پیام نور و آزاد چنین رشته ای داره و هزینه هر ترم چقدره و خلاصه کمی اطلاعات می خوام خوب مهندس کودک!! که هستم می خوام مهندس سخت افزار هم بشم 0 پسندیدن
سلام اگه میخوای بیای پیام نور یا آزاد اون واحدهایی رو که گذروندی با یه نمره خاص اون دانشگاه(پیام نور یا آزاد) مثلا 14یا 12 البته فکر کنم، برای هر درس باید تطبیق واحد داده بشه اگه قبول کردن که چه بهتر وگرنه باید دوباره اونارو بگذرونی 0 پسندیدن
من که فعلا دارم تو موسسه فنی تهران MCSE میگذرونم... اگر هم خدا خواست بعدش میخوام برم دوره cisco رو تموم کنم..... ولی ماشالله هزینه این دیباگران ایندر گرونه که نمیدونم چه جوری باید هزینه کلاس های بعدیم رو جور کنم.....رشته خودم گرافیک بود. منتها دیگه از رشته ام زده شدم اومدم موسسه فنی. تصمیم خودم رو گرفتم که بتونم از این راه برای خودم منبع درامد کسب کنم....... تنها چیزی که الان فهمیدم تو زندگیم اینه که ناامید نشم.... از وقتی که دارم MCSE رو میگذرونم خیلی امبد به زندگی و آینده کاری خودم پیدا کردم.... به امید موفقیت شما دوستان عزیز....... 0 پسندیدن
سلام بهترین وساده ترین وبدردبخورترین زبان برنامه نویسی برای یه مهندس آی تی چیست؟ 0 پسندیدن
mahdi 12 جان راستش یادگیری زبان برنامه نویسی و کد نویسی و ساخت نرم افزار در اصل وظیفه یک مهندس نرم افزار است نه یک مهندس IT. که البته متأسفانه در ایران این دو موضوع زیاد با هم قاطی میشن. یک مهندس IT آشنایی با ++C براش به نظر من کفایت میکنه. وظیفه اصلی مهندس IT مدیریت پروژه های ITیه در درجه اول نه برنامه نویسی. 0 پسندیدن
نام کاربری
رمز عبور