من خیلی وقته که فارغ التحصیل شدم ولی اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم. 0 پسندیدن
منم دانشجوی it هستم. اگه مشکلی برام پیش اومد اول میام اینجا. 0 پسندیدن
mostafa-bep جان کدوم دانشگاه؟ KingNothing جان شما چطور؟ و موسس گروه شما چطور؟ 0 پسندیدن
یه دانشگاه خوب. 0 پسندیدن
من علامه محدث نوری درس میخوندم.البته به قول بچه ها علامه مهندسd: کسری جان شما چطور؟ 0 پسندیدن
منم دانشجوی کامپیوترم (سخت افزار) هر کمکی از دستم بربیاد کوتاهی نمیکنم 0 پسندیدن
سلام..... میخواستم یه lcd مانیتور 19 اینچ بردارم. شنیدم که lcd سامسونگ t190 که الان هم تلویزیون داره تبلیغ این مانیتور رو میکنه. مانیتور خیلی خوبیه. کسی از دوستان هست که این مانیتور رو تائید کنه ؟ چون واقعا خیلی خوشگل و شکیله. ( کاراییش رو نمیدونم چون فقط دیدمش برای همین میپرسم ) در ضمن میخواستم بدونم چقدر باید براش شیتیل بدم؟ با تشکر...... 0 پسندیدن
از همه برا بچه های تشکر میکنم اگه کسی بتونه جزوات پارسه رو واسه دانلود بذاره دیگه محشره باز هم از همتون ممنونم. 0 پسندیدن
سلام. خوب من که نه دانشجو ی آی تی هستم نه کامپیوتر اینجا چی کار می کنم ؟ 0 پسندیدن
مهدی جان نون اضافه نمیخوای؟!!! راستش من دارم ولی حجمش زیاده با این ایترنت نفتی فلن نمیتونم): راستی برای ارشد رو میخوای دیگه؟ 0 پسندیدن
نام کاربری
رمز عبور