چه جوری با هری پاتر آشنا شدین ؟ 0 پسندیدن
داداشم به زور مجبورم کرد کتابش رو بخونم.وقتی خوندم ازش خوشم اومد. 0 پسندیدن
من یه سی دی pdf از کل کتاباش پیدا کردم از اون موقع همه کتابا و فلمها و بازی ها و کتابهای مرتبط و نقد هاشو جمع کردم فکر نکنم دیگه چیزی مونده باشه که بخوام به مجموعم اضافه کنم 0 پسندیدن
سلام من که اول از طریق کتاب رمانش باهاش آشنا شدم و خیلی هم ازش خوشم اومد اولین رمانی هم که ازش خوندم هری پاتر و سنگ جادو بود 0 پسندیدن
خود من اول فیلمشو دیدم . دیدم تلویزیون داره فیلم سنگ جادو رو پخش میکنه . خوشم اومد . چند وقت بعد رفتم کتاب فروشی همینطوری خریدم ولی تا 2-3 ماه نخوندم . ولی بعد اینکه اولین باری که خوندم چند بار دیگه هم خوندم و طوری بود که کتاب جدید که میومد هر جوری بود تو اینترنت و انگلیسی و عربی (!) و ... گیر می اوردم که از دنیا عقب نباشم ! 0 پسندیدن
کتاب هاش رو از اینترنت دانلود کردم ویک ماهه همشو خوندم 0 پسندیدن
من از بچگیم برادرم همه ی مجموعش (کتاب ها،بازی ها، پوستر ها و...) رو داشت. منم از همون موقع شروع به خوندنش کردم. در کل میشه گفت با هری پاتر بزرگ شدم. 0 پسندیدن
من یه دفعه شانسی فیلمش رو گرفتم و ازش خوشم اومد . 0 پسندیدن
فکر کنم کلاس 2 دبستان بودم که ازش خوشم می مود بعد بابابم برام یک تا سه (فیلماشو) گرفت و منم هی میدیدم. همیشه تابستونا هرروز یک تا 3 رو می دیدم حالا هم تا 5 رو دارم ولی چون 6 یه ذره بد جوره مامان و بابام نمی زارن. 1 پسندیدن majidhmt
نام کاربری
رمز عبور