تبلیغات در ترفندستان

تاریخچه آشنایی شما با هری پاتر !

1. Samin
    Samin
    چه جوری با هری پاتر آشنا شدین ؟
    0 پسندیدن
  2. mohsen-7
    mohsen-7
    داداشم به زور مجبورم کرد کتابش رو بخونم.وقتی خوندم ازش خوشم اومد.
    0 پسندیدن
  3. pesare shoja
    pesare shoja
    من یه سی دی pdf از کل کتاباش پیدا کردم از اون موقع همه کتابا و فلمها و بازی ها و کتابهای مرتبط و نقد هاشو جمع کردم
    فکر نکنم دیگه چیزی مونده باشه که بخوام به مجموعم اضافه کنم
    0 پسندیدن
  4. Milad_V
    Milad_V
    سلام
    من که اول از طریق کتاب رمانش باهاش آشنا شدم و خیلی هم ازش خوشم اومد
    اولین رمانی هم که ازش خوندم هری پاتر و سنگ جادو بود
    0 پسندیدن
  5. Samin
    Samin
    خود من اول فیلمشو دیدم . دیدم تلویزیون داره فیلم سنگ جادو رو پخش میکنه . خوشم اومد . چند وقت بعد رفتم کتاب فروشی همینطوری خریدم ولی تا 2-3 ماه نخوندم .
    ولی بعد اینکه اولین باری که خوندم چند بار دیگه هم خوندم و طوری بود که کتاب جدید که میومد هر جوری بود تو اینترنت و انگلیسی و عربی (!) و ... گیر می اوردم که از دنیا عقب نباشم !
    0 پسندیدن
  6. ACCIO
    ACCIO
    کتاب هاش رو از اینترنت دانلود کردم ویک ماهه همشو خوندم
    0 پسندیدن
  7. Soroush.s
    Soroush.s
    من از بچگیم برادرم همه ی مجموعش (کتاب ها،بازی ها، پوستر ها و...) رو داشت. منم از همون موقع شروع به خوندنش کردم. در کل میشه گفت با هری پاتر بزرگ شدم.
    0 پسندیدن
  8. Sgt.Dunn
    Sgt.Dunn
    من یه دفعه شانسی فیلمش رو گرفتم و ازش خوشم اومد .
    0 پسندیدن
  9. Shamot PC
    Shamot PC
    فکر کنم کلاس 2 دبستان بودم که ازش خوشم می مود بعد بابابم برام یک تا سه (فیلماشو) گرفت و منم هی میدیدم. همیشه تابستونا هرروز یک تا 3 رو می دیدم
    حالا هم تا 5 رو دارم ولی چون 6 یه ذره بد جوره مامان و بابام نمی زارن.
    1 پسندیدن
    پسندیدن majidhmt
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

اکنون ساعت 08:26 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.