ولی در کل به نظر من هر چی باشه شاتل از پارس آنلاین بهتره (البته با لحاظ کردن قیمت و خدماتش) اینو قبول دارم شاتل هرچی گیگ اضافه میبخشه و ... و خدماتش !!! پارس آنلاین ازین خبرا نیست که هیچ دولا پنج لا هم حساب میکنه منم چند وقت دیگه اشتراکم تموم میشه میخوام یا شاتل بردارم یا صبانت فعلا که نمیدونم چیکار کنم نظر شما چیه؟ 0 پسندیدن
راستش من یکی از آشناهام میگه از صبانت گرفته 128 بعد میگه سرعت 130 تا میده ولی فکر کنم داره خالی میببنده آخه یکی از دوستامم 512 شو داره میگهئ 52 سرعت میده/ ولی من خودم سه تا شرکت گیتی نت (نمایندگی قبلی صبانت) که خیلی افتضاح بود پارس آنلاین خوب بود اما هم گرون بود هم شبانش نا محدود نبود و شاتل که تا الان ازش خیلی راضیم. 0 پسندیدن
راستی سرعتم درست شد 0 پسندیدن
من 128 دارم و ازش هم راضی ام هم ناراضی بعضی وقتا قطعی داره وبعضی وقتا سرعتش کند می شه 0 پسندیدن
بالاخره پارس آنلاین شبانه رایگان هم گذاشت!!!! 1شب تا 6 صبح نامحدود رایگان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 پسندیدن
من دیش با سرعت 196 دانلود میکردم!!!! تا 220 هم میرفت !!!! کفم برید!!! 0 پسندیدن
من شبا نمیتونم از رپیدشیر دانلود کنم اررور میده در صورتی که تو روز میزنم میره برا دانلود 0 پسندیدن
منم همینطور, مجبورم لینکامو تو روز بگیرم و تو شب ادامشو دانلود کنم. 0 پسندیدن
یعنی لینکتونو مستقیم میکنید؟ میشه بگید چجوری مستقیم میکنین؟ روشهای زیادی هس انگار ولی من نمیدونم چه روشی را در پیش بگیرم!!!! 0 پسندیدن
نه منظورم اینه که تو دانلود منیجر تا یک درصد یا کمترشو دانلود میکنم (بعد از اتمام تایمرو اینا) و تمام لینکا به همین صورت و ادامشو شب دانلود میکنم. راستش من برنامه های زیادی رو برای مستقیم کردن لینک دیدم اما آنچنان درست حسابی نیستن/ 0 پسندیدن
نام کاربری
رمز عبور