به نظر شما دوبله ای سریال چجوریه؟ به نظر من که خیلی آشغاله. از اون موقعی که این سریال دوبله شد، خز هم شد و کلا گند زده شد به سریال. 0 پسندیدن
اونقدري که ميگيد هم ضعيف نيست دوبله اما زبون اصلي يه چيز ديگس 0 پسندیدن
دوبله بسیار ضعیف مثل بقیه. اکثر زیرنویس ها هم ناقص بود من اصلا فیلم دوبله نمیتونم ببینم با دیدن این دیگه قید همه فیلم دوبله ها رو هم زدم 0 پسندیدن
اِ چرا اینطوری میکنید؟ فقط به خاطر اینکه ... حذف میشه؟ دوبله به این توپی. صدای تایلر بگولو اصلیشو شنیدین؟ دیدین چقدر نازکه! به نظر من دوبله این سریال عالیه. حالا شما بگید بده! 0 پسندیدن
دوست من من فقط زبان اصلیش رو دیدم وفقط یه چند دقیقه از دوبلشو دیدم که این نظرو دادم 0 پسندیدن
صداي تي بگ زبون بسته کجاش نازکه؟ اتفاقا صداش خيلي به شخصيتش مياد صداي مايکل خيلي مسخره بود انگار داشت پچ پچ ميکرد و توي گوش حرف ميزد 0 پسندیدن
منظورم اینه که خشن نمیزنه! 0 پسندیدن
اتفاقا صداش ترسناکه از نظر من اما صداي لينکلن هم خشنه از نظر منننننننننننننننننننن 0 پسندیدن
برای کسانی که زبان اصلیشو تا حالا نشنیدن دوبله میتونه قابل هضم باشه ولی بعدش که با زبون و صدای اصلیشون عادت کردی سخته بتونی دوبلهشو قابل قبول حساب کنی. در ضمن بعضی موزیکهای متن فیلم رو تغییر داده بودن که اصلا کار جالبی نبود. 0 پسندیدن
دوبلش حرف نداره 0 پسندیدن
نام کاربری
رمز عبور