تبلیغات در ترفندستان

راه اندازی دوباره گروه

1. Shamot PC
    Shamot PC
    سلام بچه ها. تصمیم گرفتم دوباره گروه رو راه بندازم. واسه همین هم این تاپیک رو زدم تا اطلاع رسانی کنم

شیوه مدیریت این گروه قبلا به این صورت بود که هرکس سوالی م یپرسید برای همه به صورت پیام خصوصی اطلاع رسانی می شد که با اعتراضات زیادی همراه بود.
    تصمیمی که در تاپیک شـــــــــورا گرفته شد این بود که نرم افزاری ساخته بشه و هر کس که مایل بود بش اطلاع رسانی بشه میتونست نصبش کنه و هر بار که سوال جدیدی میومد ببینه.
    ورژن 1 این نرم افزار ساخته شد که دچار مشکل می شد و برای همین منتشر نشد. و قرار شد که ورژ 1.1 ساخته بشه که متاسفانه تو درسا افتاد و نشد که ساخته بشه

از طرفی دیدم که گروه از یاد رفته و اگه هم نرم افزار ساخته بشه ازش استقبالی نخواهد شد. برای همین تصمیم گرفتم که گروه رو دوباره راه بندازم ولی با شیوه ای که نه سیخ بسئزه نه کباب

به این صورت که هر چند وقت یکبار(احتمالا دو هفته یکبار) آرشیو سوال ها به همراه جواب دیگران برای کاربران ارسال بشه. جزئیتاش رو حالا خواهید دید دیگه. احتمالا از شنبه هفته بعد یعنی 14 بهمن شروع بشه
    2 پسندیدن
  2. mohsen3672
    mohsen3672
    سلام
    موفق باشید
    ان شاءالله که مفید باشه
    با تشکر
    3 پسندیدن
  3. IMAN.M2
    IMAN.M2

1 پسندیدن
    پسندیدن Shamot PC
  4. tilva75
    tilva75
    سلام من که موافقم امیدوارم بقیه هم استقبال کنن
    1 پسندیدن
    پسندیدن Shamot PC
  5. Hamed 2000
    Hamed 2000
    خوبه
    موفق باشید
    1 پسندیدن
    پسندیدن Shamot PC
  6. nima75
    nima75
    خوبه
    خیلی خوبه
    فقط گفته باشم من صرفا" یک مصرف ککنده ام
    1 پسندیدن
    پسندیدن Shamot PC
  7. IMAN.M2
    IMAN.M2

1 پسندیدن
    پسندیدن Shamot PC
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

اکنون ساعت 16:49 برپایه‌ی ساعت جهانی (GMT +3.5) می‌باشد.

تبلیغات متنی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه‌ی سایت، جدیدترین ترفندها، نقد و بررسی‌ها و مطالب مدرسه فناوری به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می‌شود. بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی «مشترک شوید»، بایستی کد داخل تصویر را وارد کرده، سپس به صندوق ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تأیید کلیک کنید تا اشتراک شما نهایی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به وب سایت ترفندستان است. برداشت مطالب و تصاویر تنها با ذکر نام ترفندستان مجاز است.