سوالات زیر پیرامون گوشی مذکور است: آپدیت کردن گوشی واقعا لازمه؟ و چه تاثیری در قابلیت های گوشی می گذارد؟ در صورت آپدیت مزایا و معایب آن چیست؟ 1 پسندیدن Shamot PC
اگه خواستار تغییرات تو گوشی هستی آپدیتش توصیه میشه. با آپدیت برخی از باگ ها برطرف میشه برخی امکانات جدید اضافه میشه مثلا ممکنه این آپدیت چندین نرم افزار بخصوص باشه. رابط کاربری بهتر میشه از معایبش هم اینکه حافظه بیشتری از گوشی اشغال میکنه البته نمیشه گفت این یه عیبه و امکان داره نسبت به مزایاش این به چشم نیاد. 4 پسندیدن TVA - Security 7, Shamot PC, nima75, Mansour07
100% آپدیت بهتره.اکسپریا گو ( وبه طور کلی هر دیوایس اندرویدی) با آپدیت به اندروید Jelly Bean خیلی روونتر و سریعتر میشه و باراضافی سیستم عامل از روی سخت افزار برداشته میشه.امکانات نرم افزاری خیلی زیادی هم بهش اضافه میشه.زیباتر هم میشه... 3 پسندیدن Shamot PC, nima75, Mansour07
توضیحاتو دوستان دادن ، صد در صد آپدیت لازمه ، هم سرعت گوشی بهتر میشه ، باگ ها برطرف میشه ، قابلیت های جدید اضافه میشه ( میدونم حرفام تکراری بود خواستم اعلام وجود کنم :دی ) 2 پسندیدن Shamot PC, nima75
منم تایید میکنم 1 پسندیدن Shamot PC
بهتره قبل از اپدیت ببینید چه امکاناتی به گوشی اضافه میشه و چی تغییر میکنه! اگه ارزششو داشت اینکارو بکنید یه چیزی هم بگم! من یه بار رام گوشی رو عوض کردم(رام جدید تر زدم) بعد گوشی واس سیمکارت ایرانی لاک شد! یعنی سیمکارت رو مینداختم روش بالا میومد و فوری ریست میشد!! 7 تومن خرج در اورد انلاک کردم 1 پسندیدن Shamot PC
برین به این سایت xperian.ir همه چیز در مورد اکسپریا اونجا هست 0 پسندیدن
نام کاربری
رمز عبور