سلام دوست عزیز . یه نظر سنجی در مورد شبکه کردن 2 کامپیوتر در گروه فناوری اطلاعات گذاشتم اگه در این باره اطلاعاتی دارید اینجا کلیک کنید و در این نظر سنجی شرکت کنید. به کمک شما دوستان در این باره نیاز دارم. ممنون
سلام من تو مسابقات مدرسمون که در مورد این بود که چی کسی بهترین سایت رو داره شرکت کردم و باید تعداد بازدید کنندگانم زیاد باشه در ضمن اگه تعداد عضو هام هم زیاد باشه 5 امتیز از 20 امتیز رو می گیرم خوشحال می شم اگه تو سایت من عضو بشی و واسه چند نفر دیگه هم این پیام رو بفرستی چون که اونا تورو بیشتر قبول دارن تا من امیدوارم بهم کمک کنی.سایت من
دانلود مرورگر اینترنت اکسپلورر 9 دانلود مرورگر سریع و قوی Google Chrome 7.0.517.8 Beta دانلود جدید ترین های فایر فاکس یعنی فایر فاکس 4 آخرین ورژن مرورگر اپرا یعنی Opera 10.62
انتخاب نفرات برتر دور دوم مسابقات عکاسی ترفندستان
سلام آی دی یاهوت رو بده کارت دارم
سلام. عزیز مشکلت با موست حل شد؟ من هم دقیقاً مشکل شما رو دارم با این تفاوت که حتی یک دفعه هم نتونستم ازش استفاده کنم. خواهش می کنم اگر مشکلت حل شد من هم راهنمایی کن.
~~~ برنامه ختم قرآن بچه های ترفندستان در ماه مبارک رمضان ~~~
نه با وایمکس نه با ای دی اس ال . با وایرلس این کارو کردم. نوسان یا پینگ که در بازی آنلاین خیلی مهمه و اگر زاد پینگ داشته باشید خیلی بده در اینترنته من کمه . یعنی خوبه راستی من طرف دار همشونم. یه مدت از کرم خیلی خوشم میومد ولی از نسخه ی دو به بالاش هر کاری کردم کار نکرد. اپرا هم به دلیل نا مشخصی از کار افتاد و الان فایرفاکسیم!!!! شما متولد فروردینی؟؟؟ منم هستم.
یادم رفت بگم سلام. دوست عزیز
(aryan zeyrani سابق)
(B.I.O.H.A.Z.A.R.D سابق)
(alirezaاشله سابق)
نام کاربری
رمز عبور