بیشتر از یک سال و نیم بود فرصت نکرده بودم در وبلاگم بنویسم. دلیلش هم مشغله ها و دغدغه های زیاده. البته مطالب زیادی رو تایپ و آماده کردم در این مدت، که یه ویرایش مناسب داره و یه مقدار تمرکز و فرصت مناسب، که امیدوارم به زودی جور بشه و من دوباره به دنیای وبلاگ نویسی برگردم.
الآن0 پسندیدن
به طور پیشفرض، معمولاً اصل بر اینه که پشت هر انگیزه و دلیلی که برا خودمون داریم، یک منطقی هم وجود داشته باشه. اما از اونجا که منطق کلاً یک امر نسبی هست و بستگی به سیستم فکری، افکار، شرایط زندگی و طرز نگاه شخص داره، اینه که دلایل یک نفر که برای خودش منطقی محسوب میشه، از نظر دیگران0 پسندیدن
یکی از اشتباهات من در زندگیم این بود که ورزش رو دست کم می گرفتم، و این اشتباه بعد از خام گیاهخواری بیشتر برام جا افتاد، چون در خام گیاهخواری انرژی بیشتره و بیماری کمتر، و آدم خودش تفاوت بین ورزش کردن و ورزش نکردن رو خیلی واضح درک می کنه.
چند روزیه شروع کردم به ورزش، یا یکی0 پسندیدن
دیروز یکی از بهترین کنگره های مرتبط با محیط زیست و راه حل های بدون خشونت در ایران برگزار شد که موضوعاتش شامل بررسی مسائل زیست محیطی ایران و راهکارهای مناسب میشد که شامل لغو مجوزهای شکار، ترویج گیاهخواری و خام گیاهخواری و همکاری سازمان های مردم نهاد بود. در ضمن این کنگره کاملاً0 پسندیدن
اصولاً رنج کشیدن چیز خوبی نیست، به همین دلیل احساس بدی به آدم میده. این احساس بد مثل یک راهنماست که آدم رو سوق میده به این سمت که برای تغییر شرایط خودش هر چه بیشتر و سریع تر اقدام کنه، همونطور که یک بدمزه بودن خوراک مثل یک راهنماست برای انسان که میگه این خوراک به درد تو نمی خوره.0 پسندیدن