سلام اگه به طراحی وردپرس آشنا هستین و در صورتی که تمایل به همکاری دارین، لطفاً فراخوان من رو در وبلاگم بخونین و بهم اطلاع بدین: http://www.tarfandestan.com/forum/bl...blog14732.html با سپاس شاد و پیروز باشید
به من میگن دیوونه ترین کاربر اینترنت ایران. یه فایل 110 مگی رو با دیال آپ دانلود کردم چقد پول تلفونتون اومد حالا؟
جدید♥♥♥ ترفندستان 1000 ترفنده شد ♥♥♥ جدید
110 مگ دقیقا چقدر وقت برد ؟؟؟
سلام محمد جان. یه تعداد بازی برای دستگاه mp4مارشال میخواستم - هر کاری کردم پیدا نکردم . داری؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام داداشی محمد خودم خوبی؟ نه نگا هر پروسسی یه پید داره که پس از ریست شدن اون پید تغییر میکنه. در اصل پید شناسه هر سرویسه. مثلا shgr.exe 1912 Services پید سرویس shgr هستش 1912 پید همهی سرویس ها رو میشه با دستور tasklist دید من یه دستور میخوام که pid سرویس مثلا همین shgr.exe رو پیدا کنه و به عنوان یه متغیر درش بیاره یه برنامه میخوام بنویسم که روی همه سیستم ها جئاب بده برای همین یه دستور میخوام که پید رو خودش پیدا و به عنوان متغیر بگیره دست گلت درد نکنه ببین میتونی کاریش کنی خیلی مهمه
سلام داداشی خوبی؟ عزیز کمک میخوام یه دستور میخوام که بیاد pid پروسس egui.exe رو پیدا و به عنوان متغیر قرار بده دستورشو یکی از بچه ها بلده ولی نمیگه شما میدونی؟ واسه یه پروژه میخوام خیلی مهمه ممنون
در صورت تمایل در مسابقه ی یک روزه زیر شرکت نمایید: مسابقه سرعت تایپ در ترفندستان (2)
به سلام دوست خوب خودم چند وقتیه ازت خبری نیست البته از من خبری نیست! تازه برگشتم ترفندستان! توی پی سی فول به ما هم سر بزن! چند وقتی هست زیاد نیستم اونجا هم یکم خوابیده!
عشق منی
(asmanabiali سابق)
(arvinflash سابق)
نام کاربری
رمز عبور