سلام ، خوبين؟ چه خبرا غير ازسلامتي البته ...
نماز و روزه اگه ميگيرين قبول باشه اگه هم نميگيرين بريد خوب بشين واقعا زشته ....
ميخواستم يه چيز كوچولو بگم طراحي توي مملكت ما خصوصا طراحي گرافيكي مثلا فتوشاپ و كارل و .. اصلا و ابدا اصول حرفه ايش رعايت نميشه ، چه از سمت طراح0 پسندیدن
سلام به فرومی که یه روزی زیر سایه اش چه دنیایی داشتم ، به فرومی که معنای واقعی رفاقت توش موج میزنه ، اینجا واسه من خاطرات زیادی داره و داشته ، کم سعادت شدم یا کم لیاقت نمیدونم اما این رو میدونم که قدر ندونستم ، این روزها که دست روزگار ، دستمون رو از ترفندستان کوتاه کرده دلمون یه مورچه0 پسندیدن
شاید وقتی که در مورد مسئله ای صفت و محکم بحث می کنیم ، در این فکریم که در راه درست قدم بر میداریم و وقتی چیزی را نفی می کنیم فکر میکنیم که حقیقت در چنته ماست و در حال انکار یک اشتباه هستیم .فکر می کنیم که حق ،حق هستیم و اشتباهی نداریم . اما چند ساعت یا روز یا ماه بعد که به اشتباه خود0 پسندیدن
سلام بر مردم پاک سرشت ایران
هر کس در ایران زندگی میکند و یا حتی در ایران هم زندگی نمیکند ولی ایران و ایرانی را میشناسد ، محال است که نام تخت جمشید به گوشش نخورده باشد . تخت گاه کورش کبیر بزرگ مرد ایرانی
کسی که حتم به یقین همان ذوالقرنین معروف و مشهور است . گرچه کورش خود برای0 پسندیدن
هر چه قدر فکر می کنم که مهر بوی چی رو میده یا بوی مهر من رو یاد چی می اندازه به تنیجه ای نمیرسم جز ، جز اینکه سالها رفتم و امدم به امید اینکه خلبان بشم به امید اینکه دکتر بشم به امید اینکه ...
اما چشم هام رو باز کردم و دیدم ریاضی و فیزیک و شیمی مثل برج زهر و مار جلوم ایستاده و میگه برو ، برو این جا که جای تو نیست . مگه نمیدونی اشراف زاده ها باید درس بخونند . گفتم خدایا آخه من که رشته ام تجربیه چرا ریاضی چرا فیزیک ؟؟ یعنی وقتی میخوام بیماری رو درمان کنم مهمه0 پسندیدن