من اماده ام شما بازی می کنید
سلام برای بازی اماده هستید
9 شب منتظرتان هستم دوست من روز چهارشنبه موفق باشید
سلام دوست من حریف من در مسابقات شما هستید وقتی را تعیین کنید برای بازی ممنونم
سلام بيليارد مياي ؟!
سلام خوبي كا ؟! خوش ميگذره ؟! همه چي امن و امانه ، اوضاع بر وفق مراده ؟! چرا پنجره بازه ؟! چرا چايي رو گازه ؟؟! چرا خان دايي داغه ؟! خداحافظ دلم طاغت نداره ، چرا طاغت نداره !!!!!! :دي خوشت اومد ؟! بخشي از كتاب ديوان شعر نيما بود ، البته اسم جفنگياتم روش ميزارن ، ولي راستشو بخواي من از اسم دومش كه مردم انداختن سر زبونا خوشم نمياد خداوكيلي الان فك ميكني من سالمم ؟! خدا وكيلي ؟! برام دعا كن
سلام من 2سال پیش یه آیدی درست کردم الان پسوردش افتاده دست یکی که نمیخوام از ادلیستام و دوستام خبر داشته باشه واسه همین همه ی ادلیستمو پاک کردم اما راهی هست که اون بتونه دوباره ادلیستامو برگردونه آخه خیلی وارده خواهش میکنم هرچی زودتر جوابمو بدین اگه میتونه لیستو برگردونه چه طور میتونم جلوشو بگیرم تازه امروز هرچی میخوام آن شم نمیتونم فک کنم پسوردم رو تغییر داده چه طور باید پسورد جدیدمو پیدا کنم و نذارم اد لیستمو برگردونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سلام چطوري ؟ عيدت مبارك چرا اينقد كم پيدا شدي ؟ ياد گروه كل كل بخير ، شرمنده كه گروه به بيراهه كشيده شد كه باعث حذف گروهتون شد
سلام mercenary جان خوبی ؟ پیشاپیش سال نو رو به شما و خانواده محترمتون تبریک میگم ، امیدوارم سال خوبی داشته باشید موفق باشید
سلام دیگه به گروه سر نمیزنی کم پیدایی
(aria8675 سابق)
(wilson85 سابق)
(fisher_agent47 سابق)
نام کاربری
رمز عبور