هر وقت من یک کار خوب می کنم مامانم به من می گوید بزرگ که شدی برایت یک زن خوب می گیرم. تا به حال من پنج تا کار خوب کرده ام و مامانم قول پنج تایش را به من داده است.
حتمن ناسرادین شاه خیلی کارهای خوب می کرده که مامانش به اندازه استادیوم آزادی برایش زن گرفته بود. ولی من مؤتقدم که اصولن0 پسندیدن
HOW RICH ARE YOU?
Every year we gaze enviously at the lists of the richest people in world.
Wondering what it would be like to have that sort of cash. But where
would you sit on one of those lists? Here's your chance to find out.
Just enter your annual income into the box below and hit 'show me the money'
اگرمیخواهید بدانید كه از نظر ميزان درآمد0 پسندیدن
زرگترین موتور جستجوگر دنیاو بزرگترین شرکت مجازی دنیا امروز تومار بزرگ ۱۰۰۰ سایت پربازدید دنیا را معرفی کرد.
اما در این میان رتبه اول از آن سایت فیس بوک facebook.com شد که اطلاعات تکمیلی اون رو در اینجا میبینید فیسبوک با بازید ۵۴۰ بیلیون نفر رتبه اول رو کسب کرد و رتبه دوم را به یاهو با آمار بازدید ۴۹۰ بیلیون نفر ربود و همچنین سایت لایو live.com با بازدید ۳۷۰بیلیون نفری رتبه سوم و بعد از اون ورتبه چهارم هم از آن ویکیپدیا wikipedia.org شد و سایت پنج هم از آن msn.com شد و در این بین0 پسندیدن
امروز در خبرها داشتیم که چاد هورلی یکی از بنیانگذاران سایت مشهور Youtube از کار کنارهگیری کرد. بعد از خرید Youtube توسط گوگل به قیمت ۱٫۶۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۶ وی همچنان مدیرعامل یوتیوب باقی مانده بود که سرانجام امروز از کار خود کناره گیری و
0 پسندیدن
هرگز جا نزنید
در 30 سالگي کارش را از دست داد.
در 32 سالگي در يک دادگاه حقوق شکست خورد.
در 34 سالگي مجددا ور شکست شد
در 35 سالگي که رسيد,عشق دوران کودکي اش را از دست داد
در36 سالگي دچار اختلال اعصاب شد
در 38 سالگي در انتخابات شکست خورد
0 پسندیدن