سلام دوست عزیز آقا احتمالا کاسپر به خاطر یه فایل ویروس یا به ظاهر ویروسی که در سی دی بوده حساس شده والان حتی شاید بدون وجود اون فایل هم حساس میشه چون اون سی دی در واقع به نوعی ویرژوال محسوب میشه و نمی تونه سی دی رو پاک کنه و چون تو حافظه کاسپر مونده واس همین این طور میشه شما این کارارو بکن ببین درست میشه: اولین کار اینه که کاسپرو پاک کن و از نو نصب کن و بزن اسکن کنه احتمالا درست میشه اگه درست نشد کاسپرو پاک کن و یه آنتی ویروس دیگه ترجیحا اویرا یا نورتون بریز و بزن اسکن کنه اگه ردپایی چیزی مونده باشه پاکش کنه و بعد دباره کاسپر بریز. امیدوارم که مشکلت حل بشه یا حق
سلام نه من نگفتم فاینال نیست فاینال هست منتها اشکالاتی هم داره من گفتم که اگه نسخه فاینال جدیدتر اومد که بدون این اشکالات بود خبرت می کنم. وقت خوش
سلام دوست عزیز آقا من یه مدت نبودم ببخشید دیر شد در مورد کاسپر باید بگم که ورژن جدید نسبت به قبلی سریعتر شده و از نظر ویژگی سیف ران هم تغییراتی داده یعنی هم کل وب و هم کل دسکتاپ میشه باهاش سیف ران اجرا کرد البته در ورژن شما هم میشه دستی با سیف ران اجرا کرد البته یه مساله دیگه ای که هست اینه که در وزژن 2011 هنوز یه مشکلاتی هست مثلا وقتی فایل ویروسی رو می شناسه بعد پاک کردنش هم یه سری ارورهای الکی میده که احتمالا در ورژن های فاینال بعدی درست میشه. کلا از من می شنوی فعلا عوضش نکن من خودمم پیور ریختم و اگه ورژن فاینال جدید اومد که این مشکلات حل شده بود آره قطعا ورژن جدید بهتر خواهد بود.
نام کاربری
رمز عبور