گر باده خوری تو با خردمندان خور / یا با صنمی لاله رخی خندان خوربسیار مخور و رد مکن فاش مساز / اندک خور و گه گاه خور و پنهان خوردادا خبری ازت نیست ... بهم ایمیل بزنکارتم دارم دوست دارت EPSOFT
واقعا" زبون درازي آفرين كاره خوبي كردي ولي نتيجه ميگيريم اين كار رو براي حفظ آبروي خودت كردي نه كمك به اين بنده خدا
خيلي زبون درازي رسول بيشرف برار جان همشهري ما رو اذيت نكن "كه" بذار تايپك بزنه خوش باشه "كه"
بـــــــــــــــــرار جان نگو اينطوري زشته جيگــــــــرتو بخورم ميخوام لوست كنم رسول پس زبونتون مثل مازني هاست "آرره"
ديوونه اي رسول نه بيخيال J-star هست جاي من تو از بنرهات راضي هستي اگه طرح خواستي داري بگو ها
یعنی تو واقعا نمیدونی چه بازی هست assassin's creed brotherhhod هستش.
خوب اره.. ولی نمیخوام بی معرفتی کنم. میتونم لوگوش رو در لوگودونیم بزارم. الان یه جورایی وبلاگ رسمی به نظر نمیاد و اذیت میکنه! برای ارسال ایمیل گروهی تا دلت بخواد نرم افزار دارم همراه هشت میلیون ایمیل فعال ایرانی! ولی تمام نرم افزارها سرور میخوان خیلی وقته که دست به دامن جیمیل شدم و مطالبو از طریق جیمیل ارسال میکنم و بعضی وقتا خیلی اذیتم میکنه.
اون کد رو حذف کردم ولی قالب به هم ریخت. برنامه برای ارسال ایمیل گروهی زیاد دارم ولی نیاز به سرور داره که وارد اینباکس بشه.منم نمیدونم قضیه این سرور چیه! البته اگر به اینباکسم نره عیبی نداره! در کل از لطفت ممنون.
در این فایل 2 پوشه هست. داخل پوشه اول کد قالب هست. home = صفحه اصلی page = صفحات جداگانه archive = آرشیو به سایتت رفتم و برای ارسال ایمیل گروهی به مشکل برخوردم.نمیدونم مشکل از سایتت بود یا لیست ایمیل ها.یه نگاه به لیست ایمیلها بنداز لطفا.لیست ایمیل اعضای خبر ناممو تو این فایل گذاشتم. ممنونم. اینجا را کلیک کن.
باشه میفرستم برات.
(Mr.Abstractious سابق)
این هم از آخرین ترفندی که در سایت قرار گرفته : دوستان ِ کپی باز با این ترفند آشنا هستند دیگه !! نیاز نیست رو ادامه ترفند کلیک کنند 0 پسندیدن
هدر ِ خاطره انگیز ترفندستان : قدیم ندیما : http://web.archive.org/web/200604022...fandestan.com/ 0 پسندیدن
نام کاربری
رمز عبور