آقایی. آره ، غرق شدیم بدجور... البته واقعا نمیدونم، این غرق شدن به نفعمه یا به ضررم ! در کل خوبه
سلام. ما در سایت امکان درج ویدیو برای ترفندها رو داریم. شما هر ویدیو که تولید میکنید یک نسخه رو هم در سایت آپلود کنید تا در سایت با نشان خود ترفندستان آپلود کنیم. اینطوری ما هم رضایت خودمون رو از بازنشر ویدیو با نام خودتون در سایت خودتون اعلام میکنیم.
سلام پسر. چطوری ؟ هستی؟ ما رو یادت میاد ؟ :دی
سلام. با توجه به عدم فعالیت زیاد در این بخش و عمومی بودن این بخش در محیط تخصصی سایت، از تقسیمبندی ریزتر اجتناب شده است. در صورتی که زمانی فعالیت بالاتر رود، ریزتر هم خواهد شد. 1 پسندیدن محمود 8080
سلام. شما لطف دارید. ممنونم از محبتتون. 2 پسندیدن marasiali, محمود 8080
سلام ! کجایی ؟ خوبی ؟
من کلاً سبک نوشتارم همینطوره. در ضمن با توجه به درخواست شما و یکی دیگر از دوستان و نیازی که احساس میشد، لینک انجمنها به بالای بخش سایت منتقل شد. 1 پسندیدن marasiali
سلام. هر زمان تعداد ویدیوها قابل قبول شد حتماً درخواست صفحه رسمی رو خواهیم کرد. 1 پسندیدن marasiali
آره دقیقاً واسه همونم منتظر بودم که هر لحظه این پیام توسط مدیریت حذف شه 1 پسندیدن marasiali
این دقیقاً همونه . متن اسپانیاییشو تو azlyrics پیدا کردم گذاشتم تو مترجم Bing به انگلیسی ترجمش کنه . دادم به تو مگه نه این دقیقاً همونه . با همون اسم و همون خواننده . فحشم نداره خیالت راحت 1 پسندیدن marasiali
(m78mir سابق)
سلام دوستان: ﻣﺘﺎﺳﻔﺎنه ﺻﺎﺣﺐ ﺍﯾﻦ پروفایل ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﺎ ﺭﻓﺖ! ﻣﻦ دوستش ﻫﺴﺘﻢ این پست رو واسه شما میزارم. کسی که روحیه شادش همیشه نمایان بود ﺣﺪﻭﺩ۵ دقیقه ﭘﻴﺶ ﺑﻪﺧﺎﻃﺮ ﻳﻪ ﺗﺼﺎﺩﻑ خیلی ﺑﺪ ﻛﻪ ﻧﺰﺩیک ﺧﻮﻧﺸﻮﻥ ﺷﺪ از بین ما رفت... ﺭﻓﺖ ببینه چی شده الان میاد 0 پسندیدن
ﺧﺒﺮ ﻓﻮﺭﯼ ﺷﺮﮐﺖ ﺟﯽ ﺍﻝ ﺍﯾﮑﺲ ﮐﺸﻮﺭ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻟﯿﺴﺖ ﺗﺤﺮﯾﻢ های ﺧﻮﺩ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩ! ﺍﮐﻨﻮﻥ آﻣﺮﯾﮑﺎیی ها ﻫﻢ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﮔﻮﺷﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺯ ﺟﯿﺐ ﺩﺭﺁﻭﺭﻧﺪ! 0 پسندیدن
نام کاربری
رمز عبور