- با اون حرفش حال نکردم . نباید تو جمع میگفت .
- ای بابا . ولش کن . عیب نداره
- به نظر من اون قسمتو باید جابجا کنی ..
- ولش کن . کی به کیه . عیب نداره
این جمله در مورد نزدیکانتون خیلی بده .. در واقع گذاشتیشون دم پرتگاه و دنده دو و هُل ... " عیبی نداره "
هیچ آدمی بی عیب نیست0 پسندیدن
این روزها بدجوری خلاشو احساس میکنم . در واقع حق خودم میدونم . من نوبل پزشکی رو میخوام ، حداقل بخاطر بررسی رفتارها میخوام .
چند روز پیش چیزی رو کشف کردم که کمتر کسی سراغش رفته . غده هیپوفیز رو که پیدا کردی دو تا غده اونورتر یه غده ای هست که پس از کلی بررسی اسمشو بخاطر همه احمق0 پسندیدن
خدا در روستای ماست
خدا در روستای ما کشاورز است ..
خدا را دیده ام با کارگرها مهر را می کاشت ، ایمان را درو می کرد .
خدا روی چمن ها می رمید و می دوید از روی شالیزارها ..
خدا با کدخدای روستای ما برادر نیست .
خدا از آبشار کوه های روستا جاریست .
خدا در روستای ما کشاورز0 پسندیدن
همیشه تو مغزمون فرو کردن که دروغ بدترین گناهه .. راستم میگفتن . این برای قبلنا بود ..
ما ایرانیا دیگه دروغ رو از رو انداختیم .. دیگه این حرکت با ارزش ( دروغ ) رو به قول بعضیا جواد کردیم .
به این دلیل میگم با ارزش چون اکثرا برای پنهان کردن حقیقتی که برای ما تلخه استفادش میکنیم0 پسندیدن
همیشه از تریلوژی و ترکیب " سه گانه " خوشم میومد . تو سینما ارباب حلقه ها ، پدر خوانده رو چند بار دیدم و مستفیذ شدم ( هرچند اخراجی ها گند زد به عصمت هرچی تریلوژی .. ) .بحث من سینمایی نیست ..تو این دو هفته ای که مث برق گذشت دو تا وبلاگ از هرچی تو فکرم بوده رو اول رو کاغذ بعد تو اینجا نوشتم .. امروز آخرین مطلبم تو سال 90 و بعبارتی 50 اُمین بلاگو میزنم تا نیتم کامل شه ..
( میدونم از اینجای بحث به مذاق کسری خوش نمیاد ، امیدوارم مجوز بده که این مطلب بمونه )0 پسندیدن