سلام به همه حالتون خوبه؟ اوضاع احوال چطوره؟
خوب بریم سر اصل مطلب
اول راهنمایی بودم من و پسر خاله ام توی کلاس بودیم یک نکته ی مشترکی که بین من و این پسرخاله م هست این که از همون بچگی قد و هیکل هامون بیشتر از سنمون نشون میداد
حالا بگذریم داشتم می گفتم
خلاصه ما اول0 پسندیدن
معجزه ي ايي که ماه رمضان براي من داشت
چند سال پيش در ماه رمضان من يک عمل جراحي کردم و پس از مرخص شدن از بيمارستان و کمي بهبود و پس از اين که توانايي کامل راه رفتن پيدا کنم شروع به
روزه گرفتن کردم در يکي از شب ها به اتفاق بعضي از دوستانم که شب رو تا سحر بيدار مونديم و نزديک هاي0 پسندیدن
سلام حالتون چطوره؟ خوبید؟ خوشید؟ من که خیلی خوشم!
چند وقت پیش خانواده یکی از دوستان بنده به مسافرت 1 روزه میرن و دوست بنده هم از این فرصت استفاده میکنه و من و چند تن از دوستان را دعوت میکنه که ما هم سنگ تمام گذاشتیم!
فقط یه توضیح کوچیک بدم بعدش به روایت عکس!!!0 پسندیدن
iam a kilerrrrr
سلام
من دیروز به خونه یه دوستی رفته بودم و خونه طرف ویلایی بود نکته ی بدی که خونه هایی ویلایی دارند اینکه هر جونوری که بگی داخل حیاط شون پیدا میشه از جمله مارمولک
خلاصه بگم من رفته بود خونه طرف که یهو دیدم یه مارمولک که نه یه تماسح روی سقف داره واسه0 پسندیدن
سلام.
خوبید؟ خوش میگذره؟ ایشالا که خوش یگذره؟
راستی فیلم چهار شگفت انگیز رو که دیدید؟ اگه ندید باید بگم که نصف عمرتون در فناست چون تا به حال شبکه3
1000000000000000
گذاشته و شما که دیدید تا اخر این وبلاگ رو بخونید چون میخوام راز خیلی مهمی رو در باره ی این فیلم بهتون0 پسندیدن