به اطلاع دوستان و آشنایان و غیر آشنایان میرساند که من از ترفندستان اخراج شدم!
به همین مناسبت مراسمی در ناکجا آباد برپاست.
دوستان خوبی و بدی دیدید ببخشید.
ای هم سهم ما بود بعد از 3 سال فعالیت اینطوری پرتمون کنند بیرون!
بنابراین دیگه من رو اینجا نمیبینید.اگر موضوع خاصی بود که نیاز به ارتباط داشتید,از طریق ایمیل و مسنجر یاهو تماس بگیرید.
ایمیل: ketabline@gmail.com
آی دی یاهو: ketabline@yahoo.com
خوشحالم که دوستان خوبی0 پسندیدن
امروز درگیر انتقال فایلها و بازگشت آنها از هاست شرکتهایی بودم که یکی یکی اعلام برشکستگی کرده بودند.
جدن کار سختی بود 6500 فایل و محتوا از 4 سرور رو به یک هاست منتقل کنیم اون هم بدون پشتیبانی هاست مبدا.
اینجا بود که به یاد کسری افتادم که با چه بدبختی سایت ترفندستان رو سر پا نگه0 پسندیدن
بهم خبر رسید که جلوی تولید کارخونه کرم حلزون رو گرفتند.اگر بدونید چقدر خوشحال شدم.انگار تو اندرونی عروسی بود!
بعد از ظهر یکی از دوستان بهم خبر داد که تو این موضوع کرم حلزون,تو کل کارخونه جست و جو شده حتی یک عدد تخم حلزون هم پیدا نشده چه برسه به آثار به جا مانده از ایشون.. .
خلاصه خیلی خوشحال شدم که حدافل دیگه این تبلیغات لعنتی رو همه جا نمیبینم.
به روزرسانی: توضیحات تکمیلی را از اینجا بخوانید.0 پسندیدن
تو قسمت قبلی فرهنگ خاموش,دوستان نظرات خوبی در خصوص نوع فرهنگ سازی توسط خود انسان یا اطرافیانش دادند.من هم تاکید کردم که مهم اینه این فرهنگ ایجاد بشه حالا به هر نحوی!
امروز ساعت 11 صبح مترو ایشتگاه شادمان بودم,طبق معمول که همه بدو بدو میکردند تا زودتر از همه سوار پله برقی بشوند0 پسندیدن
آخرین باری که با چند مدیر سایت فرهنگی جلسه داشتیم,من به عنوان نوخود مجلس (!) پیشنهاد ساخت یک کتابخانه اختصاصی کودک و نوجوان رو دادم.
راستش مدتهاست این فکر تو ذهنم هست که یک مرجع یا منبع برای این موضوع ایجاد کنم.
در گذشته که اولین جلسه رو با یک سری دوستان دیگه داشتم,آقای بوترابی0 پسندیدن