امروز نه ببخشید یه دو سه روز پیش که سوار مترو بودم، یک زن میانسال رو دیدک که با بچه خردسالش در مترو گدایی می کرد. دفعه اول نبود از این آدما می دیدم. کلی هم قسم می داد و میگفت ماه رمضانه و ... اولش میخاستم منم یه 100-200 تومنی به او بدم. ولی اندکی فکر کردم. نگاهی به دستش کردم و دیدم تو واگن0 پسندیدن
بارسا قهرمان شد!
در یک شب به یاد ماندنی بارسا با ارایه بازی برتر خودش توانست سومین جام رو ازان خودش کنه!
با این دو گل:
و این مرد بزرگ:
0 پسندیدن
دیشب رئال مادرید 3-2 برد. اما این که مهم نیست.
امروز اومدم یه کم تو سایتها گشتم دیدم که:
په په چه حرکت زشتی انجام داده. توضیح نداره. فقط این ویدیو رو ببینید:
واقعا من برای تیم بزرگی مثل رئال متاسفم. حیف بارسلونا که رقیب اصلیش این تیم باشه!
حالم از این حرکت به هم خورد.
به همین خاطر تو یوتوب کلمه fairplay رو سرچ کردم. اولین ویدئویی که اومد این بود:
دیگه قضاوت با خودتون.........0 پسندیدن
امروز جمعه است. ولی دیروز پنج شنبه بود. صبح که امتحان فیزیک داشتیم. ساعت 11 که امتحان تموم شد اومدم که بیام سمت قم. منزل هم زنگ زدم که من دارم میام و ناهار قمم. اما چیزی نگذشت که بروبکس دانشکده گفتند بریم فوتبال! ما هم گفتیم باشه. یه زنگی هم زدم خونه که من بعد از ظهر میام!
خلاصه تا ساعت 3 فوتبال کردیم و اومدم که بیام قم. اتفاقا یه سری از بچه های قم هم میخواستن ساعت 6 برن قم. اما من دیگه حوصله تهرون موندم نداشتم و پریدم تو مترو تا ترمینال جنوب!
رسیدم ترمینال. اول از0 پسندیدن
همونطور كه احتمالا ميدونيد اين هفته دور برگشت مسابقات جام قهرمانان اروپا برگزار ميشه. بازيهاي اين مرحله از اين قرارند:
سه شنبه (امشب)
چلسي - ليورپول
بايرن مونيخ - بارسلونا
چهارشنبه
پورتو - منچستر
آرسنال - ويارئال
اما مثل اينكه مسئولان سايت شبكه 3 نمي دانند بازي چلسي و ليورپول از بازيهاي ليگ قهرمانان است و فكر مي كنند اين بازي از سري مسابقات ليگ انگليس مي باشد.0 پسندیدن