آشنایی با نرم افزار های ارائه پروژه
پاورپوینت 2010
اگراز ارائه مطالب و مقالات خود بصورت سنتی خسته شده اید حالا وقت آن رسیده گه تحولی در این زمینه ایجاد نمایید و به صورت دیجیتال نسبت به انجام این امور اقدام کنید .
مزایای ارائه مطلب بصورت دیجیتال :
در این روش دست شما جهت ویرایش باز است در روش سنتی امکان بازگشت به عقب وجود ندارد ودر صورت بروز غلط های املایی و خطاهای ناخواسته0 پسندیدن
براي تنظيم كردن سيستم عامل ويندوز سون بايد به اين نكته توجه داشت كه روال كار دقيقا همانند ويندوز XP هست ولي چون شكل و محل قرار گيري آنها تغيير يافته شما فقط بايد محل جديد را پيدا كنيد .
در ويندوز سون براي تنظيم كردن آيپي ها بايد از كنترل پانل وارد قسمت Network بشيد و در پنجره ظاهر شده و درسمت چپ آن گزينه اي وجود0 پسندیدن
آموزش کنترل دسکتاپ از راه دور
در این قسمت میخوام یکی از سری برنامه های مربوط به شبکه رو که همراه با ویندوز نصب میشن و مربوط به شبکه هستش رو بهتون معرفی کنم remote desktop. جهت اجرای این برنامه مسیر زیر را دنبال کنید :
Start=>Allprograms=>Accessories=>Communication=> remote desktop
بعد از اجرای برنامه در اولین مرله باد نام کامپیوتری رو که میخوایین تحت کنترل بگیرید وارد کننین:
0 پسندیدن
دوستان تا اونجايي كه من متوجه شدم يكي از اصلي ترين تفاوت هاي موجود مابين هاب و سوييچ در اين هست كه هاب ها قادر به كنترل ترافيك شبكه نيستند ولي سوييچ ها با بهينه سازي ترافيك شبكه باعث بالا رفتن كارآيي و سرعت شبكه ما ميشوند .
تفاوت در نحوه عملكرد هاب و سوييچ ها : سوييچ ها موقع0 پسندیدن
واسه اینکه گفته بودم مطالب کاربردی میخوالم بزارم تو وبلاگ واسه همین هم از ارائه توضیحات بدرد نخور (البته تو این سطح)میگذرم و میرم سر اصل مطلب .
در ارتباط های شبکه ای ارتباط یا از طریق کابل برقرار میشه و یا از طریق هوا0 پسندیدن